Bo obstawiłeś spadek Hurts. Wiesz jaki to hicior?kajman pisze:Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Bo obstawiłeś spadek Hurts. Wiesz jaki to hicior?kajman pisze:Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.

To znaczy, że dziś przy telehonach Hela i Sebastian? A Kuba na urlopie?abd3mz pisze:witam bez pozycji podwójnych.
A mi bardzo pasują te notowania w których jest stagnacjakajman pisze:Złudne wrażenie. Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.Neo01 pisze:A typowanie znawcy staje się coraz trudniejsze - myślałem że gorzej niż poprzednie być nie może, ale to za tydzien? Massakra, trzeba by było chyba skopiować pół dzisiejszego.

), to już wogóle jakaś masakra będzie.
), to już wogóle jakaś masakra będzie.nie jestem pewna czy pytanie do mnie ale ..odpowiem..typowania.Neo01 pisze:Ale do typowania czy w ogóle?

Może chociaż w nieszczęśliwej? Tego nowego Serja, to przy całej sympatii znieść nie mogę.
 Może chociaż w nieszczęśliwej? Tego nowego Serja, to przy całej sympatii znieść nie mogę.
zgadzam się ze wszystkim ... oprócz tego ostatniegoCorleone pisze:Małe podsumowanko:

ja się zgadzam z ostatnim. Zupełnie nie jarzę co się Tobie w tym gniocie tak podoba.lady pisze:zgadzam się ze wszystkim ... oprócz tego ostatniegoCorleone pisze:Małe podsumowanko:

No i moim zdaniem nie zepsuli tego.
 No i moim zdaniem nie zepsuli tego.to rozumiem, tylko nie za bardzo wiem dlaczego przez tak słabą muzykę.lady pisze:Poza tym uważam że Klasykę trzeba promować - a nuż ktoś dzięki temu nagraniu odkryje Raya Charlesa ...?

Muzycznie to jest lepsze niż połowa Listy.
 Muzycznie to jest lepsze niż połowa Listy.
no w końcu to jest muzyka metalowaAro pisze:które tłuką bez opamiętania.
 Ja bym wolała, żeby za ten utwór wziął się np. Joe Bonamassa albo Robert Plant, ale " jak się nie ma co się lubi ..."
 Ja bym wolała, żeby za ten utwór wziął się np. Joe Bonamassa albo Robert Plant, ale " jak się nie ma co się lubi ..."  
Pfffff...lady pisze:no w końcu to jest muzyka metalowa

Ja bym wolał żeby na liście nie było żadnych pokrywaczy...lady pisze:Ja bym wolała, żeby za ten utwór wziął się np. Joe Bonamassa albo Robert Plant

Tak, tyle że jeśli ktoś słyszał Raya wcześniej, to ok, a jeżeli nie, to skąd ma wiedzieć, że Acidzi nagrali cover, a nie oryginał?lady pisze:Na razie najbardziej podoba mi się to że tam nie ma A. BrachaczekNo i moim zdaniem nie zepsuli tego.
Poza tym uważam że Klasykę trzeba promować - a nuż ktoś dzięki temu nagraniu odkryje Raya Charlesa ...?
Ok, są i tacyTomaszBr pisze:Przykład z ostatniego roku: jak w szkole usłyszeli "Forever Young" Alphaville, to byli przekonani, że to "remix" utworu "Young Forever" Jay'a-Z...
 Oby takich jak najmniej
 Oby takich jak najmniejdokładnie tak.bobby-x pisze:To znaczy, że dziś przy telehonach Hela i Sebastian? A Kuba na urlopie?abd3mz pisze:witam bez pozycji podwójnych.

nie ma, ale potem nadrabia, by wiedzieć co się działoTomaszBr pisze:Kuba, cieszysz się?
edit: Zapomniałem, że Kuby nie ma
 .
.nie musiałeś mi psuć radościbear pisze:Kuba - Twój upragniony tysięczny strzał w znawcy !!!
szkoda, że na taki kiepski utwór trafiło
 .
.
tia... Będę się starał w piątek być w miarę na bieżąco z komentowaniem, żeby nie było dwudziestu reklam swoich stron i przede wszystkim takiego słownictwa...krzysiek83 pisze:Szkoda, że nie ma ku3y. Trochę by na bieżąco ukrócił spamowanie.
zgadzam się. teraz jednak nie ma już co usuwać postów, bo i tak zostały już przeczytane.bear pisze:mam nadzieję, że osoby mające w ręce odpowiednie narzędzia (admin lub moderatorzy) zrobią porządek z postami naszego niewinnego spamera oraz osoby, która dziś ewidentnie przekracza granice jakiegokolwiek smaku...
to byłoby najlepsze rozwiązanie...słoik pisze:Dominiku, jeśli nie jesteś wirtualny, to może wrzuć sobie tego linka do podpisu i pisz jakoś konstruktywniej.