Bo obstawiłeś spadek Hurts. Wiesz jaki to hicior?kajman pisze:Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Bo obstawiłeś spadek Hurts. Wiesz jaki to hicior?kajman pisze:Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.
To znaczy, że dziś przy telehonach Hela i Sebastian? A Kuba na urlopie?abd3mz pisze:witam bez pozycji podwójnych.![]()
A mi bardzo pasują te notowania w których jest stagnacjakajman pisze:Złudne wrażenie. Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.Neo01 pisze:A typowanie znawcy staje się coraz trudniejsze - myślałem że gorzej niż poprzednie być nie może, ale to za tydzien? Massakra, trzeba by było chyba skopiować pół dzisiejszego.
nie jestem pewna czy pytanie do mnie ale ..odpowiem..typowania.Neo01 pisze:Ale do typowania czy w ogóle?
zgadzam się ze wszystkim ... oprócz tego ostatniegoCorleone pisze:Małe podsumowanko:
ja się zgadzam z ostatnim. Zupełnie nie jarzę co się Tobie w tym gniocie tak podoba.lady pisze:zgadzam się ze wszystkim ... oprócz tego ostatniegoCorleone pisze:Małe podsumowanko:
to rozumiem, tylko nie za bardzo wiem dlaczego przez tak słabą muzykę.lady pisze:Poza tym uważam że Klasykę trzeba promować - a nuż ktoś dzięki temu nagraniu odkryje Raya Charlesa ...?
no w końcu to jest muzyka metalowaAro pisze:które tłuką bez opamiętania.
Pfffff...lady pisze:no w końcu to jest muzyka metalowa
Ja bym wolał żeby na liście nie było żadnych pokrywaczy...lady pisze:Ja bym wolała, żeby za ten utwór wziął się np. Joe Bonamassa albo Robert Plant
Tak, tyle że jeśli ktoś słyszał Raya wcześniej, to ok, a jeżeli nie, to skąd ma wiedzieć, że Acidzi nagrali cover, a nie oryginał?lady pisze:Na razie najbardziej podoba mi się to że tam nie ma A. BrachaczekNo i moim zdaniem nie zepsuli tego.
Poza tym uważam że Klasykę trzeba promować - a nuż ktoś dzięki temu nagraniu odkryje Raya Charlesa ...?
Ok, są i tacyTomaszBr pisze:Przykład z ostatniego roku: jak w szkole usłyszeli "Forever Young" Alphaville, to byli przekonani, że to "remix" utworu "Young Forever" Jay'a-Z...
dokładnie tak.bobby-x pisze:To znaczy, że dziś przy telehonach Hela i Sebastian? A Kuba na urlopie?abd3mz pisze:witam bez pozycji podwójnych.![]()
nie ma, ale potem nadrabia, by wiedzieć co się działoTomaszBr pisze:Kuba, cieszysz się?
edit: Zapomniałem, że Kuby nie ma
nie musiałeś mi psuć radościbear pisze:Kuba - Twój upragniony tysięczny strzał w znawcy !!!![]()
szkoda, że na taki kiepski utwór trafiło
tia... Będę się starał w piątek być w miarę na bieżąco z komentowaniem, żeby nie było dwudziestu reklam swoich stron i przede wszystkim takiego słownictwa...krzysiek83 pisze:Szkoda, że nie ma ku3y. Trochę by na bieżąco ukrócił spamowanie.
zgadzam się. teraz jednak nie ma już co usuwać postów, bo i tak zostały już przeczytane.bear pisze:mam nadzieję, że osoby mające w ręce odpowiednie narzędzia (admin lub moderatorzy) zrobią porządek z postami naszego niewinnego spamera oraz osoby, która dziś ewidentnie przekracza granice jakiegokolwiek smaku...
to byłoby najlepsze rozwiązanie...słoik pisze:Dominiku, jeśli nie jesteś wirtualny, to może wrzuć sobie tego linka do podpisu i pisz jakoś konstruktywniej.