Pewna wersja "Don't Cry" G'N'R.
Pewna wersja "Don't Cry" G'N'R.
Utwór ten jak wszyscy wiemy świetnie radził sobie na lp3 (1992r.). Gdy już nieco tracił na popularności Niedzwiedz zapuścił taką fajną wersję -brzmiało nieco jak unplugged,nie z koncertu,głos Axel'a jakby jeszcze bardziej zachrypnięty.Nijak nie mogę jej zdobyć.Pamiętacie?Macie namiary?Help.
nie wiem czy to o ta wersje Ci chodzi, ale kiedys raz jeden jedyny puszczona byla wersja jeszcze wolniejsza niz oryginal i taka faktycznie jakby akustyczna. Nie pamietam, zeby glos Axla byl bardziej zachrypniety, ale moze faktycznie. Jakims cudem wtedy nagrywalem kawalek Listy, a potem zgralem sobie ta wersje, bo ogromnie mi sie podobala, tak wiec mam to nagrane
Mam to jeszcze, ale na kasecie. Moze to mnie w koncu zmobilizuje, zeby zainstalowac sobie to cale Audacity i polaczyc kabelkami wieze z kompem.

SUPER!
To już coś!Myślę,że Masz tę wersję o którą mi chodzi.Jest wolniejsza,jakby akustyczna a z chrypką Axel'a mogłem trochę nadinterpretować.TRZYMAJ I NIE NISZCZ!Wierzę,że prędzej,czy pózniej uzyskam ją jakimś sposobem od Ciebie.Jestem"nowy" na forum,ale stary ze mnie słuchacz lp3(dokładnie od 62-go notowania do 1997r. niewiarygodnie regularnie),więc myślę,że szybko we wszystko się "wdrożę" i juz myślę o zlocie w kwietniu.A propos-New Year's Day- dla mnie Pearl Jam,Nirvana i U2,Dire Straits,Led Zeppelin rule forever!Super,że U2 dobrze się trzyma na 13-tym topie,choć mogłoby być lepiej.