ale jednak fajnie by było, abyś podał kto będzie w finalesaferłel pisze:1/2 [62] . 07.07.2010 . 20:30 -> Niemcy (2 : 2) Hiszpania

ale jednak fajnie by było, abyś podał kto będzie w finalesaferłel pisze:1/2 [62] . 07.07.2010 . 20:30 -> Niemcy (2 : 2) Hiszpania
Robinson pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj ( 0 : 1 ) Holandia
michal91d pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj ( 0 : 3 ) Holandia
macor70 pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj ( 1 : 2 ) Holandia
krzyniu102 pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj (1 : 1) Holandia >>> URUGWAJ
Mecz pięknej walki ze strony Urugwaju się zrobił... Trzymałem kciuki, żeby dogonili Holendrów... Na nic...Yacy pisze:Dobiega końca I połowa meczu, mogę napisać, że się pomyliliśmy!
Typ wspólny:
Urugwaj (0 : 2) Holandia
już się nie może zdarzyć
Herren... Kollegen aus Deutschland?macor70 pisze:...Tak jak juz wczesniej - na początku mistrzostw - napisałem, mistrzem zostanie najprawdopodobniej jakaś drużyna na H
U nas czasami mówi się na nich "Helmuty"anowika pisze:Herren... Kollegen aus Deutschland?macor70 pisze:...Tak jak juz wczesniej - na początku mistrzostw - napisałem, mistrzem zostanie najprawdopodobniej jakaś drużyna na H
Nie, nie. Ludzki to byłby 12:0 dla Niemców za to szczęśliwe prześlizgowanie się Hiszpanów do tej pory i za ich beznadziejną (poza krótkimi fragmentami) grę.Neo01 pisze:Noo, wreszcie jakiś ludzki typdetektyw pisze:1/2 [62] . 07.07.2010 . 20:30 -> Niemcy ( 2 : 3 ) Hiszpania
No cóż, chyba oglądaliśmy inny mecz. Poza bramkami było 60 minut totalnej nudy, a potem na szczęście było trochę ciekawiej, a w samej końcówce nawet bardzo ciekawie.Neo01 pisze:Co za wspaniały mecz! Przede wszystkim ze strony Urugwaju.
Dla mnie pełnią szczęścia by był Ghana - Brazylia...ku3a pisze:gdyby więc finał był Holandia-Hiszpania to dla mnie pod względem piłkarskim byłaby to pełnia szczęścia.
Jest tylko taka "mała" różnica, ku3a na taki finał ma jeszcze szanse podczas tych mistrzostw, a Ty niestety najszybciej dopiero za 4 latkaminiu pisze:Dla mnie pełnią szczęścia by był Ghana - Brazylia...ku3a pisze:gdyby więc finał był Holandia-Hiszpania to dla mnie pod względem piłkarskim byłaby to pełnia szczęścia.
Ja sobie wymarzyłem finał marzeń Argentyna - Holandia, teraz jedyny możliwy finał marzeń to Holandia - Hiszpania. Hiszpanie u mnie zawsze wysoko notowani, choć nie w ścisłym kierownictwie.ku3a pisze:a tak z innej beczki. Holandia to od zawsze (czyli od wielkiej trójki van Basten, Gullit, Rijkaard) moja ulubiona reprezentacja, a przez wiele, wiele lat drugą ulubioną była Hiszpania. potem na trochę ta sympatia zmalała, ale od ostatniego Euro znowu jest na najwyższym poziomie. gdyby więc finał był Holandia-Hiszpania to dla mnie pod względem piłkarskim byłaby to pełnia szczęścia
.
A na innym mam awatar galowy w barwach biało-niebieskich.ku3a pisze:Ty, Gary, to nawet awatar masz pomarańczowy