ale jednak fajnie by było, abyś podał kto będzie w finalesaferłel pisze:1/2 [62] . 07.07.2010 . 20:30 -> Niemcy (2 : 2) Hiszpania
Znawca Mistrzostw Świata w piłce nożnej - RPA 2010
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Re: Znawca Mistrzostw Świata w piłce nożnej - RPA 2010
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj (1 : 2) Holandia
- Yacy
- Kontakt:
Nie dostałem typu od:
figc1898, Kertoip, krzychu78, tomas585

figc1898, Kertoip, krzychu78, tomas585
- Yacy
- Kontakt:
Komplet typów na dzisiejsze mecze od półfinalistów MŚ - LP3 2010 
Robinson pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj ( 0 : 1 ) Holandia
michal91d pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj ( 0 : 3 ) Holandia
macor70 pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj ( 1 : 2 ) Holandia
krzyniu102 pisze:1/2 [61] . 06.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj (1 : 1) Holandia >>> URUGWAJ
- Yacy
- Kontakt:
o 3. miejsce . 10.07.2010 . 20:30 -> Urugwaj ( - : - ) Niemcy
finał . 11.07.2010 . 20:30 -> Holandia ( - : - ) Hiszpania
macor70, Robinson, michal91d i krzyniu102 - proszę o typy na pw.!
finał . 11.07.2010 . 20:30 -> Holandia ( - : - ) Hiszpania
macor70, Robinson, michal91d i krzyniu102 - proszę o typy na pw.!
Ostatnio zmieniony śr lip 07, 2010 10:19 pm przez Yacy, łącznie zmieniany 2 razy.
Oczywiscie ze nie będzie takiego wyniku ale i tak wielkie brawa dla Urugwaju! czarny koń mistrzostw 
- Yacy
- Kontakt:
Znawca MŚ - RPA 2010
Po 1/2 meczów 1/2 finału 33 uczestników ma po 2 punkty. Nikt nie typował wyniku 2:3
Wyniki "meczów" 1/2 Finału MŚ - LP3 2010:
macor70 ( Meksyk ) - Robinson ( Słowacja ) 1 :1
michal91d ( Nigeria ) - krzyniu102 ( Kamerun ) 1 : 0
Mecze towarzyskie:
Martyr - neon.ka 1 : 1
adamwadameria - Arkano 0 : 1
Po 1/2 meczów 1/2 finału 33 uczestników ma po 2 punkty. Nikt nie typował wyniku 2:3
Wyniki "meczów" 1/2 Finału MŚ - LP3 2010:
macor70 ( Meksyk ) - Robinson ( Słowacja ) 1 :1
michal91d ( Nigeria ) - krzyniu102 ( Kamerun ) 1 : 0
Mecze towarzyskie:
Martyr - neon.ka 1 : 1
adamwadameria - Arkano 0 : 1
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Co za wspaniały mecz! Przede wszystkim ze strony Urugwaju. Gdyby nie sędziowie, jeszcze różnie mogłoby być...
Brawa na stojąco za postawę godną półfinalistów MŚ!
Brawa na stojąco za postawę godną półfinalistów MŚ!
- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
Mecz pięknej walki ze strony Urugwaju się zrobił... Trzymałem kciuki, żeby dogonili Holendrów... Na nic...Yacy pisze:Dobiega końca I połowa meczu, mogę napisać, że się pomyliliśmy!
Typ wspólny:
Urugwaj (0 : 2) Holandia
już się nie może zdarzyć
Wszystkie gole strzelone przez Holendrów, a przypomnę, że było ich trzy - w tym meczu były zdobyte z pomocą słupków
Tak jak juz wczesniej - na początku mistrzostw - napisałem, mistrzem zostanie najprawdopodobniej jakaś drużyna na H
Herren... Kollegen aus Deutschland?macor70 pisze:...Tak jak juz wczesniej - na początku mistrzostw - napisałem, mistrzem zostanie najprawdopodobniej jakaś drużyna na H
- macor70
U nas czasami mówi się na nich "Helmuty"anowika pisze:Herren... Kollegen aus Deutschland?macor70 pisze:...Tak jak juz wczesniej - na początku mistrzostw - napisałem, mistrzem zostanie najprawdopodobniej jakaś drużyna na H
Nie, nie. Ludzki to byłby 12:0 dla Niemców za to szczęśliwe prześlizgowanie się Hiszpanów do tej pory i za ich beznadziejną (poza krótkimi fragmentami) grę.Neo01 pisze:Noo, wreszcie jakiś ludzki typdetektyw pisze:1/2 [62] . 07.07.2010 . 20:30 -> Niemcy ( 2 : 3 ) Hiszpania
No cóż, chyba oglądaliśmy inny mecz. Poza bramkami było 60 minut totalnej nudy, a potem na szczęście było trochę ciekawiej, a w samej końcówce nawet bardzo ciekawie.Neo01 pisze:Co za wspaniały mecz! Przede wszystkim ze strony Urugwaju.
- Neo01
Ale Cię wzięło na krytykę. No cóż, prędzej czy później i mnie musiało się dostać.
Nie wiem czy oglądaliśmy różnie mecze, natomiast ja bawiłem się wczoraj przednie i nie zepsujesz mi tego.
A Niemców i tak nie lubię i Espania Forever!
Nie wiem czy oglądaliśmy różnie mecze, natomiast ja bawiłem się wczoraj przednie i nie zepsujesz mi tego.
A Niemców i tak nie lubię i Espania Forever!
Prośba
Drodzy forumowicze, zwracam się do was z ogromną prywatną prośbą. Zagłosujcie na moją dziewczynę w wyborach miss foto ziemi olkuskiej, jak nie wygra będę miał, no sami się domyślcie co
. Wybory nie są organizowane przez żadną komercyjną firmę, organizuje je miasto Olkusz, wystarczy podać tylko swój e-mail i nie wiąże się to z żadnymi przykrymi konsekwencjami, dostaniecie jedynie potwierdzenie oddania głosu. Głosować można tylko dzisiaj do północy, a pisze dlatego że wiem z nielegalnego źródła że jest na drugim miejscu no a ja już powoli wyczerpuje możliwości. Co zrobić żeby oddać głos: należy wejść na stronę http://www.missziemiolkuskiej.pl/ po prawej jest formularz głosowania, moja dziewczyna startuje tam z nr 1, przyznać jej pięć punktów (reszcie zero), na dole strony wpisać swój e-mail i wysłać. Dla bardzie zainteresowanych galeria. Proszę o wyrozumiałość i nie wyrzucanie mnie z forum za prywatę
. Obiecuję zabrać ją kiedyś na zlot
.
Pisze w tym wątku bo chyba jest obecnie najpopularniejszy.
Drodzy forumowicze, zwracam się do was z ogromną prywatną prośbą. Zagłosujcie na moją dziewczynę w wyborach miss foto ziemi olkuskiej, jak nie wygra będę miał, no sami się domyślcie co
Pisze w tym wątku bo chyba jest obecnie najpopularniejszy.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Ziemia olkuska ładnie obrodziła
Żeby jakiś offtop z komentarzami nie powstał
Żeby jakiś offtop z komentarzami nie powstał
jak miło się dzisiejszy dzień rozwija
(coś czuję, że w takim razie Hiszpania wygra
). oczywiście bez galerii się nie obyło
.
skoro jest obietnica przyjazdu na zlot, to zagłosowane z podwójną przyjemnością
.
a tak z innej beczki
. Holandia to od zawsze (czyli od wielkiej trójki van Basten, Gullit, Rijkaard) moja ulubiona reprezentacja, a przez wiele, wiele lat drugą ulubioną była Hiszpania. potem na trochę ta sympatia zmalała, ale od ostatniego Euro znowu jest na najwyższym poziomie. gdyby więc finał był Holandia-Hiszpania to dla mnie pod względem piłkarskim byłaby to pełnia szczęścia
.
skoro jest obietnica przyjazdu na zlot, to zagłosowane z podwójną przyjemnością
a tak z innej beczki
Dla mnie pełnią szczęścia by był Ghana - Brazylia...ku3a pisze:gdyby więc finał był Holandia-Hiszpania to dla mnie pod względem piłkarskim byłaby to pełnia szczęścia.
- macor70
Co piłka potrafi zrobić z facetami to nie mówię, bo można sobie wyobrazić... Ale to i tak pikuś z tym co potrafią zrobić kobiety z facetami... No po prostu brak słów czasami... To tak, jak to coś co piłarze potrafią zrobić z piłką, choć zdarzają się przypadki zupełnie odwrotne
... A to pewnie tak dla - i tak już mocno zachwianej - równowagi
...
- macor70
Jest tylko taka "mała" różnica, ku3a na taki finał ma jeszcze szanse podczas tych mistrzostw, a Ty niestety najszybciej dopiero za 4 latkaminiu pisze:Dla mnie pełnią szczęścia by był Ghana - Brazylia...ku3a pisze:gdyby więc finał był Holandia-Hiszpania to dla mnie pod względem piłkarskim byłaby to pełnia szczęścia.
Mój finał pod względem piłkarskim w wymiarze pełni szczęścia, to byłby wtedy, gdyby zagrała w nim Polska... Ale zagrała tak koncertowo, żeby jej się należało a nie udało
- Neo01
Punkty przyznane, choć była niemała konkurencja
Gratuluję urody dziewczyny, chociaż charakteru, z tego co piszesz, to już nie za bardzo... No ale cóż, taka jest ta piękniejsza część ludzkości...
Ciekawe czy kiedyś się o tym dowie dlaczego (zapewne) wygrała
A już tak bardziej w temacie to oczywiście nie będę nawet pisał że dla mnie finał Ku3y byłby również tym wymarzonym. Tylko czy TAKIE marzenia się w ogóle spełniają
Gratuluję urody dziewczyny, chociaż charakteru, z tego co piszesz, to już nie za bardzo... No ale cóż, taka jest ta piękniejsza część ludzkości...
Ciekawe czy kiedyś się o tym dowie dlaczego (zapewne) wygrała
A już tak bardziej w temacie to oczywiście nie będę nawet pisał że dla mnie finał Ku3y byłby również tym wymarzonym. Tylko czy TAKIE marzenia się w ogóle spełniają
Ja sobie wymarzyłem finał marzeń Argentyna - Holandia, teraz jedyny możliwy finał marzeń to Holandia - Hiszpania. Hiszpanie u mnie zawsze wysoko notowani, choć nie w ścisłym kierownictwie.ku3a pisze:a tak z innej beczki. Holandia to od zawsze (czyli od wielkiej trójki van Basten, Gullit, Rijkaard) moja ulubiona reprezentacja, a przez wiele, wiele lat drugą ulubioną była Hiszpania. potem na trochę ta sympatia zmalała, ale od ostatniego Euro znowu jest na najwyższym poziomie. gdyby więc finał był Holandia-Hiszpania to dla mnie pod względem piłkarskim byłaby to pełnia szczęścia
.
Ale jest jedno ale. Urugwaj zawsze był jednym z moich faworytów (jak wszystkie poza Brazylią drużyny z Ameryki Pd) i po wczorajszym półfinale, to już nie wiem czy nie lepszy byłby finał Holandia - Niemcy. Bo ten wczorajszy mecz, mimo że bardzo dobry, to jednak dziwnie się oglądało w sytuacji kiedy lubi się obie reprezentacje, to ani się cieszyć, a o jakiejkolwiek adrenalince nawet mowy nie ma, więc to byłby taki finał trochę na sucho. A to będzie pierwszy finał od 20 lat, w którym gra drużyna z mojego ścisłego topu.
Ty, Gary, to nawet awatar masz pomarańczowy 
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Ha! Widzę u Gary'ego podobne wątpliwości jakie występują u mnie. Rzeczywiście poza Brasil to wszystkie drużyny z Ameryki Płd. lubiłem. Uwielbiałem oglądać (kiedy jeszcze mogłem sobie na to pozwolić) turnieje Copa America (mimo, że zdecydowanie preferuję wyspiarski futbol) i na końcu zawsze emocje sprowadzały się do tego, że byłem za każdym byle nie kanarkowymi
Wczoraj niby się cieszyłem z wyniku Holandii, ale po pierwsze to nie ta Holandia jaką pokochałem kiedyś i przez wiele lat była moją ulubioną drużyną (już nie chodzi mi o styl gry ale ogólnie klasę drużyny). W Ameryce Płd.od lat preferowałem Paragwaj Chile zaś na trzecim miejscu Urugwaj i Wenezuelę (do niedawna chłopiec do bicia, dzisiaj przyjemnie ich się ogląda).
Zdecydowanie Niemcy były u mnie kiedyś na szarym końcu - tylko Brazylii bardziej nie lubiłem. W tzw.międzyczasie zdążyłem bardziej znielubić reprezentację Włoch i już 4 lata temu kibicowałem gospodarzom.
Zaraz obok moich nielubianych drużyn, choć z nieco wyższymi notowaniami była od lat byli Hiszpanie iich styl gry który mnie załamywał (w wersji ortodoksyjnej - barcelońskiej wywoływał u mnie zgrzytanie zębów
). Jak widać dzisiejszego wieczoru będę miał niezły ból głowy - jaką drużynę pokochać na ten wieczór? Oczywiście jestem za wyczerpującymi karnymi
ale w ostatecznym rozrachunku jestem za mistrzami Europy.
PS. Ku3a, ja też mam pomarańczowy avatar

Wczoraj niby się cieszyłem z wyniku Holandii, ale po pierwsze to nie ta Holandia jaką pokochałem kiedyś i przez wiele lat była moją ulubioną drużyną (już nie chodzi mi o styl gry ale ogólnie klasę drużyny). W Ameryce Płd.od lat preferowałem Paragwaj Chile zaś na trzecim miejscu Urugwaj i Wenezuelę (do niedawna chłopiec do bicia, dzisiaj przyjemnie ich się ogląda).
Zdecydowanie Niemcy były u mnie kiedyś na szarym końcu - tylko Brazylii bardziej nie lubiłem. W tzw.międzyczasie zdążyłem bardziej znielubić reprezentację Włoch i już 4 lata temu kibicowałem gospodarzom.
Zaraz obok moich nielubianych drużyn, choć z nieco wyższymi notowaniami była od lat byli Hiszpanie iich styl gry który mnie załamywał (w wersji ortodoksyjnej - barcelońskiej wywoływał u mnie zgrzytanie zębów
PS. Ku3a, ja też mam pomarańczowy avatar
A na innym mam awatar galowy w barwach biało-niebieskich.ku3a pisze:Ty, Gary, to nawet awatar masz pomarańczowy
@Krzysiek83
U mnie antylubiani w tym momencie to:
1. Anglia