13 top wszech czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
comfortably numb
Floydów Ci u nas dostatek. Comfortably numb w sumie to najlepszy utwór z The Wall. Piękna solówka.
PF w gre
Oby tak dalej

saferłel pisze:Mam nadzieję że tak jak swoje włoski, rozwieje on konkurencje na boki i zapewni PF wysokie miejsce.malomi pisze:dziękować dziękować!jblaminsky pisze:Malomi.. fajnie CI wlosy z aviatara powiewaja w takt Nirvany!![]()
To cudowny pan David Gilmour we własnej osobie !!!rok 1970...
A teraz piękne Comfortably Numb - obowiązkowy utwór...
-
-
- zielonakoniczynka
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
A jaki 2 utwór wszechczasów?tadzio3 pisze:I oto mój jeden z dwuch utworów wszech czasów! "Comfortable Numb"!!!Cały czas tendencja rosnąca!
Szkoda, ze nie grają wersji z "Pulse" albo "Delicate Sound Thunder"
A propo cytowań..szczerze nie czytalem regulaminu forum

Ale teraz już żadnego nie zastosuje (ewentualnie tu dodam przecinek tam literke i jestem niewinny

Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 8:26 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
o płycie The Wall
The Wall była bardzo komercyjna, ale zastanów się, najsłabsza nie mogła być. Były gorsze aczkolwiek są lepsze od the Wall np. Animals, Wish you were here no i oczywiście Dark Side of the moon.kajman pisze:zresztą Wall uważam za jedną z najsłabszych ich płyt.
4 miejsce tak na szybko prawda??
Przeróbka Tori Amos była znakomita - zdecydowanie wolę ją od oryginału.GregF pisze:23. "Smells Like Teen Spirit" Nirvany - znowu magiczny rok 1991. Po kilku mniej lub bardziej udanych i nietypowych przeróbkach tego kawałka z ostatnich lat (Tori Amos, Goya - brakowało chyba tylko wersji smoothjazzowej) miło przypomnieć sobie oryginał.
-
Oj zgadzam się - to były piękne dni!! A teraz stale ten Techno i HipHop krapp. Az się plakac chce. Dlatego lubie takie zespoly jak My Chemical Romance - troche kicz, ale wprowadza dzieciaki w klimaty rockowe. Jak myślicie?saferłel pisze:Chyba tak....ale ja kocham ogólnie początek lat 90 (90-95) to były czasy!zielonakoniczynka pisze:1991 rok - najlepszy dla muzyki?
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Ja też lubię MCR. Nowa płyta bardzo dobra, wysoko ceniona i to nie w takich pismach jak bravo czy popcorn.Justynchen pisze:Oj zgadzam się - to były piękne dni!! A teraz stale ten Techno i HipHop krapp. Az się plakac chce. Dlatego lubie takie zespoly jak My Chemical Romance - troche kicz, ale wprowadza dzieciaki w klimaty rockowe. Jak myślicie?saferłel pisze:Chyba tak....ale ja kocham ogólnie początek lat 90 (90-95) to były czasy!zielonakoniczynka pisze:1991 rok - najlepszy dla muzyki?
Welcome To Black Parade to kapitalnie zbudowany kawałek i jeden z 3 najlepszych singli 2006 jak dla mnie.
Najnowsza płyta MCR to pierwsza trójka roku 2006. "Welcome To The Black Parade" było 5 razy na pierwszym miejscu mojej listy przebojów.Justynchen pisze:Oj zgadzam się - to były piękne dni!! A teraz stale ten Techno i HipHop krapp. Az się plakac chce. Dlatego lubie takie zespoly jak My Chemical Romance - troche kicz, ale wprowadza dzieciaki w klimaty rockowe. Jak myślicie?
Ale Pink Floyd też jest piękny