Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kath pisze:ukłon przed tym, który stworzył TOP - to był Marek Niedźwiecki? tzn pomysłodawca, no i oczywiscie uklon dla niego, ze prowadzi tak fantastycznie. mam nadzieje ze Piotr Merz sie nie obrazi, ale zdecydowanie bardziej wole Niedźwiedzia!!:D
malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna
bosh co za ludzie
Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/
feelseeker pisze:Muszę przyznać, że coś jest w tych doorsach. Chociaż nie przepadam to ukłon przed tą piosenką.
w doorsach jest autentyczny ból...można ich lubić lub nie, ale szanować trzeba
Ja nawet próbowałem kiedyś zabrać się za poezję morissona, ale tego sie poprostu nie da zjeść, a interpretacja jest zupełnie niemożliwa. Coś w sam raz dla pań polonistek lubiących znęcać się nad uczniami:)
Gary pisze:A co do dziwaków to zawsze jest nadzieja. Gdy chodziłem do 1szej klasy liceum spore grono pań było wielbicielkami New Kids on the Block, ale w 2giej wszystkie te same co do jednej były zagorzałymi fankami Zeppelinów, Doorsów, Beatelsów, Metalllici, Gunsów i innych tym podobnych zespołow
hahah, New Kids On the Block...słuchało się w podstawówce
Heh, kiedyś też szalałam za New Kids On The Block, co to były za czasy.....hihih
smolekshady pisze:dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
dzem sie troche ogral ze tak brzydko powiem...
Wpadam na chwilę na forum i... dementuję to stwierdznie. Dżem wciąz jes żywy i nie widze w tej muzyce cienia ogrania
A teraz kolejni niesmiertelni- The Doors.
Hiphopowcy i tym podobni nic nie tracą bo oni i tak nie kumają Dorsów, Zeppelinów czy tez Floydów Daj Boże aby któryś z tych hiphopowców dowiedział się co to jest za muzyka to wtedy dopiero pozna prawdziwy smak dźwięku jaki może dać muzyka na tym świecie pozdrawiam fanów Metaliki Purpli i Dżemu i Zeppelinów bo tez jestem fanem tych kapel hey
uff, przy doorsach nie wytrzymałem, musiałem się zarejestrować. Dlaczego tak nisko...?! Pamiętam, jak w którymś z pierwszych topów przy tym kawałku była burza...
bosh co za ludzie
Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/
Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...
bosh co za ludzie
Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...
smolekshady pisze:dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
dzem sie troche ogral ze tak brzydko powiem...
Wpadam na chwilę na forum i... dementuję to stwierdznie. Dżem wciąz jes żywy i nie widze w tej muzyce cienia ogrania
A teraz kolejni niesmiertelni- The Doors.
moze mam uraz psychiczny.. niestety bywalo mi spedzac czas na koszmarnych biesiadach gdzie razem z bialym misiem i hej sokoly nie mogloozabraknac whisky czy wechikulu czasu...
bosh co za ludzie
A mi się przypomniała włoska przeróbka disco Stairway To Heaven z l. 80-tych. Nawet nie było takie straszne, ale musili zatrudnić dwóch wokalistów, bo nie mogli znaleźć jednego z taką rozpiętością skali głosu.