13 top wszech czasów

Topy Wszech Czasów stały się nieodłącznym towarzyszem Listy Przebojów — miód na serca i uszy dla prawdziwych fanów dawnej „Trójki”!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
malomi
Kontakt:

Post autor: malomi »

kath pisze:ukłon przed tym, który stworzył TOP - to był Marek Niedźwiecki? tzn pomysłodawca, no i oczywiscie uklon dla niego, ze prowadzi tak fantastycznie. mam nadzieje ze Piotr Merz sie nie obrazi, ale zdecydowanie bardziej wole Niedźwiedzia!!:D
Pan Piort wczoraj fajnie zapowiedział "Money" 8)
kath

Post autor: kath »

saferłel pisze:
malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna :twisted: :twisted: :twisted:
bosh co za ludzie :roll:
Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/

nie chce tego widziec

ps Placebo jest super:)
feelseeker

Post autor: feelseeker »

zielonakoniczynka pisze:
feelseeker pisze:Muszę przyznać, że coś jest w tych doorsach. Chociaż nie przepadam to ukłon przed tą piosenką.
w doorsach jest autentyczny ból...można ich lubić lub nie, ale szanować trzeba
Ja nawet próbowałem kiedyś zabrać się za poezję morissona, ale tego sie poprostu nie da zjeść, a interpretacja jest zupełnie niemożliwa. Coś w sam raz dla pań polonistek lubiących znęcać się nad uczniami:)
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

zielonakoniczynka pisze:
Gary pisze:A co do dziwaków to zawsze jest nadzieja. Gdy chodziłem do 1szej klasy liceum spore grono pań było wielbicielkami New Kids on the Block, ale w 2giej wszystkie te same co do jednej były zagorzałymi fankami Zeppelinów, Doorsów, Beatelsów, Metalllici, Gunsów i innych tym podobnych zespołow :wink:
:lol: :lol: :lol:

hahah, New Kids On the Block...słuchało się 8) w podstawówce :lol: :lol:
Heh, kiedyś też szalałam za New Kids On The Block, co to były za czasy.....hihih :lol:
Matthew101

Post autor: Matthew101 »

Szkoda, że nie ma szans glosowania na utwor "For the love of god' by Steve Vai, ktory moim zdanie jest arcydziełem...
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

kemp134 pisze:
smolekshady pisze:dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
dzem sie troche ogral ze tak brzydko powiem...
Wpadam na chwilę na forum i... dementuję to stwierdznie. Dżem wciąz jes żywy i nie widze w tej muzyce cienia ogrania
A teraz kolejni niesmiertelni- The Doors.
Awatar użytkownika
zielonakoniczynka

Post autor: zielonakoniczynka »

ja za panem Markiem szaleję, ale pana Metza też bardzo lubię
sebayo

muzyka moich uszu

Post autor: sebayo »

Hiphopowcy i tym podobni nic nie tracą bo oni i tak nie kumają Dorsów, Zeppelinów czy tez Floydów Daj Boże aby któryś z tych hiphopowców dowiedział się co to jest za muzyka to wtedy dopiero pozna prawdziwy smak dźwięku jaki może dać muzyka na tym świecie pozdrawiam fanów Metaliki Purpli i Dżemu i Zeppelinów bo tez jestem fanem tych kapel hey
dyl_sowizdrzal

Post autor: dyl_sowizdrzal »

uff, przy doorsach nie wytrzymałem, musiałem się zarejestrować. Dlaczego tak nisko...?! Pamiętam, jak w którymś z pierwszych topów przy tym kawałku była burza...

The world on You depends...

PS. Przy okazji witam wszystkich serdecznie :-)
Awatar użytkownika
zielonakoniczynka

witaj dyl :)
kemp134

Post autor: kemp134 »

no co to za piripipi on puszcza teraz?
Awatar użytkownika
krajas

Post autor: krajas »

Już przerwa ??? No to lece otworzyć garaż żyby nie tracic czasu ;P
malomi
Kontakt:

Post autor: malomi »

saferłel pisze:
malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna :twisted: :twisted: :twisted:
Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/
Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...
Awatar użytkownika
zielonakoniczynka

co to brzdąka u licha, bo nie usłyszałam zapowiedzi?????

aha, przerwa :(
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 7:59 pm przez zielonakoniczynka, łącznie zmieniany 1 raz.
kath

oo przerwa, zaraz wiadomości, zdążę na ekstremalnie krótki prysznic?:D:D
Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

malomi pisze:
saferłel pisze:
Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...

Ja nie wierze by oni się zgodzili! :/
kemp134

Post autor: kemp134 »

tadzio3 pisze:
kemp134 pisze:
smolekshady pisze:dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
dzem sie troche ogral ze tak brzydko powiem...
Wpadam na chwilę na forum i... dementuję to stwierdznie. Dżem wciąz jes żywy i nie widze w tej muzyce cienia ogrania
A teraz kolejni niesmiertelni- The Doors.
moze mam uraz psychiczny.. niestety bywalo mi spedzac czas na koszmarnych biesiadach gdzie razem z bialym misiem i hej sokoly nie mogloozabraknac whisky czy wechikulu czasu...:(
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Ciekawość mnie rozpiera jak myśle o szczycie dzisiejszego TOPu. Czekam na Again ARCHIVE.....Mam nadzieje ze bedzie wysoko :)
Awatar użytkownika
jblaminsky
Kontakt:

Post autor: jblaminsky »

Sylwester przy swiecach. No po prostu pieknie. :(
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

Przeróbka jest nędzna, bo nie ma w sobie nic z klimatu typowego dla Korn, a także nie ma nic z klimatu Pink Floyd.
kajman

Post autor: kajman »

malomi pisze:
saferłel pisze:
A mi się przypomniała włoska przeróbka disco Stairway To Heaven z l. 80-tych. Nawet nie było takie straszne, ale musili zatrudnić dwóch wokalistów, bo nie mogli znaleźć jednego z taką rozpiętością skali głosu.
Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

Połowa Topu zakończone jeszcze aż 3 godziny!!!! To Dopiero połowa - SUPER! :D
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Martyr pisze:Ciekawość mnie rozpiera jak myśle o szczycie dzisiejszego TOPu. Czekam na Again ARCHIVE.....Mam nadzieje ze bedzie wysoko :)
:lol: :lol: :lol:
Mamy już na forum Johna the Revelator'a, Suferłela a teraz widzę, że mamy Martyra
A może jeszcze jakiś Freelove dołączy
:wink:
kath

SŁUCHAJCIE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, IDE SIE BAWIC, OCZYWISCIE PRZY TOPIE:):):)
Awatar użytkownika
zielonakoniczynka

a czy ktoś pamięta Another Brick In the Wall w wykonaniu Acid Drinkers?? to była naprawdę dobry cover
ODPOWIEDZ