Pan Piort wczoraj fajnie zapowiedział "Money"kath pisze:ukłon przed tym, który stworzył TOP - to był Marek Niedźwiecki? tzn pomysłodawca, no i oczywiscie uklon dla niego, ze prowadzi tak fantastycznie. mam nadzieje ze Piotr Merz sie nie obrazi, ale zdecydowanie bardziej wole Niedźwiedzia!!:D
13 top wszech czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
saferłel pisze:Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna![]()
![]()
![]()
bosh co za ludzie
nie chce tego widziec
ps Placebo jest super:)
-
feelseeker
Ja nawet próbowałem kiedyś zabrać się za poezję morissona, ale tego sie poprostu nie da zjeść, a interpretacja jest zupełnie niemożliwa. Coś w sam raz dla pań polonistek lubiących znęcać się nad uczniami:)zielonakoniczynka pisze:w doorsach jest autentyczny ból...można ich lubić lub nie, ale szanować trzebafeelseeker pisze:Muszę przyznać, że coś jest w tych doorsach. Chociaż nie przepadam to ukłon przed tą piosenką.
Heh, kiedyś też szalałam za New Kids On The Block, co to były za czasy.....hihihzielonakoniczynka pisze:Gary pisze:A co do dziwaków to zawsze jest nadzieja. Gdy chodziłem do 1szej klasy liceum spore grono pań było wielbicielkami New Kids on the Block, ale w 2giej wszystkie te same co do jednej były zagorzałymi fankami Zeppelinów, Doorsów, Beatelsów, Metalllici, Gunsów i innych tym podobnych zespołow![]()
![]()
![]()
hahah, New Kids On the Block...słuchało sięw podstawówce
![]()
-
Matthew101
- tadzio3
- Kontakt:
Wpadam na chwilę na forum i... dementuję to stwierdznie. Dżem wciąz jes żywy i nie widze w tej muzyce cienia ograniakemp134 pisze:dzem sie troche ogral ze tak brzydko powiem...smolekshady pisze:dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
A teraz kolejni niesmiertelni- The Doors.
- zielonakoniczynka
muzyka moich uszu
Hiphopowcy i tym podobni nic nie tracą bo oni i tak nie kumają Dorsów, Zeppelinów czy tez Floydów Daj Boże aby któryś z tych hiphopowców dowiedział się co to jest za muzyka to wtedy dopiero pozna prawdziwy smak dźwięku jaki może dać muzyka na tym świecie pozdrawiam fanów Metaliki Purpli i Dżemu i Zeppelinów bo tez jestem fanem tych kapel hey
-
dyl_sowizdrzal
Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...saferłel pisze:Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna![]()
![]()
![]()
bosh co za ludzie
- zielonakoniczynka
co to brzdąka u licha, bo nie usłyszałam zapowiedzi?????
aha, przerwa
aha, przerwa
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 7:59 pm przez zielonakoniczynka, łącznie zmieniany 1 raz.
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
malomi pisze:Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...saferłel pisze:Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna![]()
![]()
![]()
bosh co za ludzie
Ja nie wierze by oni się zgodzili! :/
moze mam uraz psychiczny.. niestety bywalo mi spedzac czas na koszmarnych biesiadach gdzie razem z bialym misiem i hej sokoly nie mogloozabraknac whisky czy wechikulu czasu...tadzio3 pisze:Wpadam na chwilę na forum i... dementuję to stwierdznie. Dżem wciąz jes żywy i nie widze w tej muzyce cienia ograniakemp134 pisze:dzem sie troche ogral ze tak brzydko powiem...smolekshady pisze:dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
A teraz kolejni niesmiertelni- The Doors.
- jblaminsky
- Kontakt:
A mi się przypomniała włoska przeróbka disco Stairway To Heaven z l. 80-tych. Nawet nie było takie straszne, ale musili zatrudnić dwóch wokalistów, bo nie mogli znaleźć jednego z taką rozpiętością skali głosu.malomi pisze:Że też Floydzi zgodzili się na tą przeróbkę :/ Potem ludzie będą mówić że ANOTHER to kawałek niejakiego Eryca Prydza ...saferłel pisze:Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna![]()
![]()
![]()
bosh co za ludzie
- zielonakoniczynka