13 top wszech czasów

Topy Wszech Czasów stały się nieodłącznym towarzyszem Listy Przebojów — miód na serca i uszy dla prawdziwych fanów dawnej „Trójki”!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
nietoperek

Post autor: nietoperek »

malomi masz rację... fajnie jest byc takim dziwakiem :) pozdrawiam
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

saferłel pisze:Żeby nie było...ja też śmieję się i bawi mnie to że im do szczęścia wystarcza RMF FM (słuchane i tak kilka muny tdziennie) i jakieś trzaski i bum bum bum.
Oczywiście żałuję też że nie mam na codzień osoby z którą mogę pogadać o muzyce ale jak patrze na tych hiphopowców i reszte to :twisted: ....ile oni tracą.
Jak to nie masz? Przecież tyle nas jest na tych różnych forach. Właśnie po to one są, żeby sobie normalnie o muzyce porozmawiać...
Awatar użytkownika
zielonakoniczynka

Post autor: zielonakoniczynka »

jak byłam w liceum ten teledysk do November śnił mi się nocami... śnił mi się ślub i pogrzeb naraz :roll: :)
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

magda..m pisze:a teraz jedna tych wyjątkowych piosenek... Pewnych utworów można słuchać latami ;-)
Zgadzam się z Tobą, bo to mój NO 1 NA ZAWSZE.
PS
Listy Przebojów Trójki słucham od: 14.01.1984
Kontakt:

Post autor: PS »

Z tych propozycji, to:

Brygada Kryzys - Centrala
Dżem - Dzień w którym pękło niebo
Joy Division - Love Will Tear Us Apart
Outkast - Hey ya!
Coldplay - Clocks
kath

Post autor: kath »

mrsap pisze:
saferłel pisze:Żeby nie było...ja też śmieję się i bawi mnie to że im do szczęścia wystarcza RMF FM (słuchane i tak kilka muny tdziennie) i jakieś trzaski i bum bum bum.
Oczywiście żałuję też że nie mam na codzień osoby z którą mogę pogadać o muzyce ale jak patrze na tych hiphopowców i reszte to :twisted: ....ile oni tracą.
Jak to nie masz? Przecież tyle nas jest na tych różnych forach. Właśnie po to one są, żeby sobie normalnie o muzyce porozmawiać...

dobra, to kto mi da swoje gg?:D
Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

mrsap pisze:
Źle troszkę to sprecyzowałem...tak na forach wielu jestem, zapomniałem tylko właśnie dodać - na codzień NA ŻYWO...

GG - 9095191 :D
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 7:47 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
1981

Post autor: 1981 »

moja bratowa nie może oglądać tego teledysku, zawsze mówi, ze za bardzo się denerwuje - znaczy się tym deszczem na weselu i pogrzebem...
Awatar użytkownika
sisieq

Post autor: sisieq »

U mnie w szkole jest podobnie. Wklasie starych kawalkow slucha moze 3-4 osoby i lacznie ze mna. Reszta to sluchacze Hp-Hopu i tej nedznej techniawki. Jak puszcze cos w radiowezle starszego to malo mnie nie zlinczuja. Wpadaja do siedziby sie dra... "PUSC COS NORMALNEGO" !!!!
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

natus pisze:orientujecie sie ile tys głosów dostają piosenki z góry topu?
Zwykle są to tajemnice radiowe.

Chyba "November Rain" na moim następnym Topie Wszechczasów będzie w pierwszej trójce... To jest przepiękne :D

A moje podsumowanie roku wygrał utwór, który wyraźnie nawiązuje do Guns 'n' Roses, Avenged Sevenfold "Seize The Day". Ktoś zna???
Awatar użytkownika
jblaminsky
Kontakt:

Post autor: jblaminsky »

mam.. tylko wulgarne... "Lepiej ch,.. mieszac ciasto niz depeszem isc na miasto", Lepeij z ... nie wychodzic niz Metalem sie urodzic... no i tego podobne...:( Szczerze mnie to grzaly, ale wiem ze ludzie sie bardzo burzyli na siebie
kemp134

Post autor: kemp134 »

kath pisze:
JaceK pisze:
jblaminsky pisze:Pamietam ze antyfani mowili do siebie Metalica -syf Muzyka, Depeche mode za ryj i pod wode,
Dobre! masz tego więcej... bo ja z innego kawałka sceny muzycznej przypomniałem sobie: ,,gra i trombi zespół Kombi''.

haha, nie znosze Kombi, ble!
kombi rzadzi
ma przyjaciela, obaj jestesmy z zamilowania muzykami sluchamy na codzien raczej malo rozrywkowej muzyki ale jak leci kombi yo spiewamy tanczymy i wyglupiamy sie jak dzieci
malomi
Kontakt:

Post autor: malomi »

*saferłel DOKŁADNIE!!! :)
Takim wystarczy tylko RMF.
W mojej klasie wszystkie dziewczyny słuchają ostatni hit Mezo - Sacrum , a chłopaki standardowo techno. (nawet metali już nie ma!)
Całe szczęście że mam kuzyna który też kocha Floydów bo chyba bym zwariowała :twisted:
feelseeker

Post autor: feelseeker »

A swoją drogą ciekawe, czy nowa płyta gunsów rzeczywiście będzie taka dobra jak to wszyscy opowiadają, bo chyba takiego ideału się nie da doścignąć.
Awatar użytkownika
zielonakoniczynka

1981 pisze:moja bratowa nie może oglądać tego teledysku, zawsze mówi, ze za bardzo się denerwuje - znaczy się tym deszczem na weselu i pogrzebem...
tak, bo ten teledysk jest naprawdę niepokojący...
smolekshady

Post autor: smolekshady »

dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
GregF

Post autor: GregF »

27. "November Rain" - Gunsi to jeden z tych zespołów, które wystawiły cierpliwość swoich fanów na kilkunastoletnią próbę (nie licząc koncertów).
Awatar użytkownika
zielonakoniczynka

tak November rain to moja pierwsza 5
kath

Post autor: kath »

jak u was z polską muzyką? za od zawsze lubiłam Perfect, Myslovitz, Illusion, etc. a wy?
Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

malomi pisze:*saferłel DOKŁADNIE!!! :)
Takim wystarczy tylko RMF.
W mojej klasie wszystkie dziewczyny słuchają ostatni hit Mezo - Sacrum , a chłopaki standardowo techno. (nawet metali już nie ma!)
Całe szczęście że mam kuzyna który też kocha Floydów bo chyba bym zwariowała :twisted:
A jak jak na PRAWDZIWEGO fana muzyki zapytam - Co to jest ten Mezo - Sacrum, o gościu slysząłem, ale kawałka nie.....i nie mam zamiaru :)
Awatar użytkownika
1981

Post autor: 1981 »

klip do "November Rain" to jak dzień w którym pękło niebo
kajman

Post autor: kajman »

PS pisze:Z tych propozycji, to:

Brygada Kryzys - Centrala
Dżem - Dzień w którym pękło niebo
Joy Division - Love Will Tear Us Apart
Outkast - Hey ya!
Coldplay - Clocks
Zgłoś to na wątku lista naszych propozycji na wątku wszechtopy.
kemp134

Post autor: kemp134 »

smolekshady pisze:dzien w ktorym peklo niebo.
tiaa... dla mnie moglby byc nawet nr 1
dzem sie troche ogral ze tak brzydko powiem...
nietoperek

Post autor: nietoperek »

sorry, Matthew101, ale mam trochę wolnego kompa i powoli mi się odświeża strona:PP

Nobember rain... jako dziesięcioletnie dziecko znalazłam kasetę (hah, wtedy najpopularniejszy nośnik :lol: :lol: ) z tą piosenką... słuchałam na okrągło, co wprawiło rodziców w szok - "KTO JEJ TO DAŁ?!" :D:D
feelseeker

Post autor: feelseeker »

i to solo na końcu. Coś na co sie czeka całą piosenkę. Piękne. Dawaj Slash!!
ODPOWIEDZ