Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
saferłel pisze:Żeby nie było...ja też śmieję się i bawi mnie to że im do szczęścia wystarcza RMF FM (słuchane i tak kilka muny tdziennie) i jakieś trzaski i bum bum bum.
Oczywiście żałuję też że nie mam na codzień osoby z którą mogę pogadać o muzyce ale jak patrze na tych hiphopowców i reszte to ....ile oni tracą.
Jak to nie masz? Przecież tyle nas jest na tych różnych forach. Właśnie po to one są, żeby sobie normalnie o muzyce porozmawiać...
saferłel pisze:Żeby nie było...ja też śmieję się i bawi mnie to że im do szczęścia wystarcza RMF FM (słuchane i tak kilka muny tdziennie) i jakieś trzaski i bum bum bum.
Oczywiście żałuję też że nie mam na codzień osoby z którą mogę pogadać o muzyce ale jak patrze na tych hiphopowców i reszte to ....ile oni tracą.
Jak to nie masz? Przecież tyle nas jest na tych różnych forach. Właśnie po to one są, żeby sobie normalnie o muzyce porozmawiać...
Źle troszkę to sprecyzowałem...tak na forach wielu jestem, zapomniałem tylko właśnie dodać - na codzień NA ŻYWO...
GG - 9095191
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 7:47 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie w szkole jest podobnie. Wklasie starych kawalkow slucha moze 3-4 osoby i lacznie ze mna. Reszta to sluchacze Hp-Hopu i tej nedznej techniawki. Jak puszcze cos w radiowezle starszego to malo mnie nie zlinczuja. Wpadaja do siedziby sie dra... "PUSC COS NORMALNEGO" !!!!
mam.. tylko wulgarne... "Lepiej ch,.. mieszac ciasto niz depeszem isc na miasto", Lepeij z ... nie wychodzic niz Metalem sie urodzic... no i tego podobne... Szczerze mnie to grzaly, ale wiem ze ludzie sie bardzo burzyli na siebie
jblaminsky pisze:Pamietam ze antyfani mowili do siebie Metalica -syf Muzyka, Depeche mode za ryj i pod wode,
Dobre! masz tego więcej... bo ja z innego kawałka sceny muzycznej przypomniałem sobie: ,,gra i trombi zespół Kombi''.
haha, nie znosze Kombi, ble!
kombi rzadzi
ma przyjaciela, obaj jestesmy z zamilowania muzykami sluchamy na codzien raczej malo rozrywkowej muzyki ale jak leci kombi yo spiewamy tanczymy i wyglupiamy sie jak dzieci
*saferłel DOKŁADNIE!!!
Takim wystarczy tylko RMF.
W mojej klasie wszystkie dziewczyny słuchają ostatni hit Mezo - Sacrum , a chłopaki standardowo techno. (nawet metali już nie ma!)
Całe szczęście że mam kuzyna który też kocha Floydów bo chyba bym zwariowała
malomi pisze:*saferłel DOKŁADNIE!!!
Takim wystarczy tylko RMF.
W mojej klasie wszystkie dziewczyny słuchają ostatni hit Mezo - Sacrum , a chłopaki standardowo techno. (nawet metali już nie ma!)
Całe szczęście że mam kuzyna który też kocha Floydów bo chyba bym zwariowała
A jak jak na PRAWDZIWEGO fana muzyki zapytam - Co to jest ten Mezo - Sacrum, o gościu slysząłem, ale kawałka nie.....i nie mam zamiaru
sorry, Matthew101, ale mam trochę wolnego kompa i powoli mi się odświeża strona:PP
Nobember rain... jako dziesięcioletnie dziecko znalazłam kasetę (hah, wtedy najpopularniejszy nośnik ) z tą piosenką... słuchałam na okrągło, co wprawiło rodziców w szok - "KTO JEJ TO DAŁ?!" :D