LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Niedźwiedź na początku powiedział, że można głosować do 12 na stronie www.zloteprzeboje.pl
ktoś chyba zza szyba go upomniał ...bo nastąpiła lekka konsternacja w głosie...
poza tym był chyba lekko stremowany, ale po 2-3 utworach poszło...
ps. myślałem, że ten kto prowadzi LP Trójkę prowadzi Listę o 19, ale chyba rzeczywiście byłoby to dużo obciążenie jak na jeden dzień
Ja włączyłem własnie dopiero na Madonnę. I dobrze trafiłem, bo to jedna z Madonn, która u mnie w TW jest. Świetny kawałek (mimo, że taneczny. ale czy to przeszkadza?).
Centrum Wynalazków - hehe, drwycior będzie musiał poprosić o tantiemy .
Pierwsza moja lista co prawda kojarzy mi się ze " Skórą" ale tak naprawdę przełom roku 1989/90 to mój świadomy okres słuchania LP3. I jak Marek przypomniał Łysed o Connor ..
abd3mz pisze:A teraz Złote Przeboje.
raz na jakiś czas można.
zawsze mnie dziwi dlaczego Madonnie upieka się granie disco i jest grana nawet przez Niedźwiedz
ee tam jakie tam disco... ja to strasznie lubiłem w tamtych czasach.. a i teledysk był niezły choć emitowany na jedynej wtedy porządnej MTV po 23 jak pamiętam
dobrze się składa, że ta audycja nazywa się LP Trójka, bo jakbym miał ocenić w skali o 0 do 10 to u mnie Soldier of Love ma 3 razy więcej punktów niż Bring Me Home.
abd3mz pisze:Chyba po raz pierwszy usłyszałem na antenie, że głosy na LP3 oddajemy tylko ze stron internetowych.
No też mnie to zdziwiło. Jeszcze niedawno Balonik (na którymś zlocie, bodaj w okolicach 1400) wspominał, ze jakieś sporadyczne kartki jeszcze przychodzą i doliczają je do rankingu.
A co do samej audycji -- dawno nie słyszalem takiego zestawu w jednej audycji... Mnie się podoba! Przynajmniej jakieś miłe ubarwienie monotonii w pracy.
abd3mz pisze:dobrze się składa, że ta audycja nazywa się LP Trójka, bo jakbym miał ocenić w skali o 0 do 10 to u mnie Soldier of Love ma 3 razy więcej punktów niż Bring Me Home.
U mnie 2+ do 4+ a może nawet 5- . W ocenach szkolnych, bo tak mi najłatwiej oceniać i całe lata tak oceniałem w 30 Ton razem z braciszkiem i siostrą.
abd3mz pisze:Chyba po raz pierwszy usłyszałem na antenie, że głosy na LP3 oddajemy tylko ze stron internetowych.
To może niepokoić, bo jeszcze niedawno Balonik na antenie przypominał, ze wszystkie kartki pocztowe które przychodzą zostają doliczane do głosów. Chociaż zapewne to są śladowe dzisiaj ilości.
Ale może Niedźwiedź ponownie powiedział coś co zawsze mówił w Złotych Przebojach, gdzie z pewnością głosowanie było tylko i wyłącznie przez internet.
Oooo! A teraz 6, nawet z wykrzyknikiem (ktoś pamięta jeszcze taką ocenę jak "5!" ?). Co to wówczas robiło na Liście (i jak daleko zaszło) - nie mam pojęcia .
Ostatnio zmieniony pt kwie 09, 2010 11:47 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.