LP Trójka 1, 9.04.2010
Moderatorzy: ku3a, jotem3, ku3a, jotem3
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
LP Trójka 1, 9.04.2010
Pierwsza audycja... ciekawe czy przyjmie się ,,komentatorowanie'' tych audycji...?
Re: LP Trójka 1, 9.04.2010
wstałem, włączam radio i słyszę dziesięć sekund utworu, a potem Niedźwiedź mówi coś w stylu "ten utwór znajdą Państwo w zestawie na naszej stronie w w w .zloteprzeboje.pl" Śnię i mam koszmar? 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Pora raczej nietypowa do komentowania.
A tak swoją drogą, dobrze by było zadecydować, czy lepsze miejsce do komentowania tej audycji jest na forum LP3 czy na forum LPMN.
Pozdrawiam
A tak swoją drogą, dobrze by było zadecydować, czy lepsze miejsce do komentowania tej audycji jest na forum LP3 czy na forum LPMN.

Pozdrawiam
-
Hehe, nie usłyszałem tego.abd3mz pisze:Niedźwiedź mówi coś w stylu "ten utwór znajdą Państwo w zestawie na naszej stronie w w w .zloteprzeboje.pl"
A zorientował się czy w ogóle się nie poprawił?

dla mnie na razie lepsza niż wieczorem.Robinson pisze:Pora raczej nietypowa do komentowania.

przecież to audycja okołolistowa, więc tu, bo LPMN to chyba już nie ma.Robinson pisze:A tak swoją drogą, dobrze by było zadecydować, czy lepsze miejsce do komentowania tej audycji jest na forum LP3 czy na forum LPMN.

później coś było o urodzinach Polskiego Radia, jakiś materiał, a potem powiedział "no tak. http://www.polskieradio.pl. no tak." i zagrał "The Flood".Robinson pisze:A zorientował się czy w ogóle się nie poprawił?
- tadzio3
- Kontakt:
Świetna kawałki lecą i miło jest słuchać Marka w Trójce. Wciąż jeszcze pozostaje to wrażenie.
-
Świetnie - Welcome to the Pleasuredome i wspomnienie notowania sprzed 25 lat. 
To było jedno z pierwszych notowań, które zapisałem w zeszycie.

To było jedno z pierwszych notowań, które zapisałem w zeszycie.
a tam jest jakiś mail czynny? bo na stronie nie ma informacji. coś Niedźwiedź mówił, że mu się skrzynka otwiera, ale czy podał potem adres? bo nie słyszałem.
ja nie słyszałem nic o mailu.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
myślę, że nie ma o czym decydować. JaceK założył tu temat i bardzo dobrzeabd3mz pisze:przecież to audycja okołolistowa, więc tu, bo LPMN to chyba już nie ma.Robinson pisze:A tak swoją drogą, dobrze by było zadecydować, czy lepsze miejsce do komentowania tej audycji jest na forum LP3 czy na forum LPMN.![]()

Nie podoba mi sie to rozdwojenie, ale cóż skoro tam [lpmn] nie wszyscy za nami [forum.lp3] przepadają - trudno. A forum.lpmn.pl zdaje się, że ma się całkiem dobrze. Nawet Niedźwiedź w mailu do kogoś z forum.lpmn napisał, że tam jest dobre miejsce do komentowania np Markomanii. Ale mam nadzieję, że tu też będzie można coś napisać

FGTH - świetnie zabrzmiało. I stary, dobry Phil

-
No może rzeczywiście to jest lepsze miejsce, bo jednak audycja ściśle związana z LP3.abd3mz pisze:przecież to audycja okołolistowa, więc tu, bo LPMN to chyba już nie ma.
A LPMN faktycznie nie ma, ale strona ma nadal taki adres. Nie wiem, czy łatwo jest zmienić nazwę domeny. Jak ulał pasowałby tam teraz adres http://www.markomania.pl - po pierwsze dlatego, że to obecnie główna audycja autorska Marka, a po drugie słusznie kojarzyłaby się z manią na punkcie pana Marka.

to masz tak samo jak ja.Yacy pisze:Nie podoba mi sie to rozdwojenie.[...] mam nadzieję, że tu też będzie można coś napisać
Frankiego to ja chyba wolę w mixie by Wasowski, a Phil co prawda stary, ale lepszy był wcześniej - w Genesis. Oczywiście tylko z Gabrielem.Yacy pisze:FGTH - świetnie zabrzmiało. I stary, dobry Phil
Raczej łatwo. Jeżeli się nie zmienia to nie dlatego, że jest trudno, ale raczej z powodu tzw. marketingu.Robinson pisze:Nie wiem, czy łatwo jest zmienić nazwę domeny.
-
Myślę, że większość tak ma.abd3mz pisze:to masz tak samo jak ja.Yacy pisze:Nie podoba mi sie to rozdwojenie.[...] mam nadzieję, że tu też będzie można coś napisać
Poza tym te ciągłe komentarze pod adresem forum LP3, jakoby panowała tu nieprzychylna atmosfera, co jest niewątpliwie nieprawdą.
No i proszę. Właśnie głosuję na LP3 i dzięki temu, że teraz Niedźwiedź zagrał Florence to ma ode mnie głos. 

dobrze wnioskuję po imieniu, że dziś wydawcą jest Kasia Borowiecka?
Robinson pisze:Jak ulał pasowałby tam teraz adres http://www.markomania.pl - po pierwsze dlatego, że to obecnie główna audycja autorska Marka, a po drugie słusznie kojarzyłaby się z manią na punkcie pana Marka.

nie wiem czy dzisiaj będzie mix który wczoraj wysłałem, ale jeśli tak, to jeden z tytułów dzisiaj padł na antenie

takabd3mz pisze:dobrze wnioskuję po imieniu, że dziś wydawcą jest Kasia Borowiecka?
jak nic ten mało znany syn to Jakob Dylan. 
edit: jednak dopiero teraz.

edit: jednak dopiero teraz.

o ile dobrze uslyszalem, to przy okazji powiedzial, ze jest godzina 19.18abd3mz pisze:Niedźwiedź mówi coś w stylu "ten utwór znajdą Państwo w zestawie na naszej stronie w w w .zloteprzeboje.pl"

co tam, pierwsze koty za ploty

a teraz kącik o znajomo brzmiącej nazwie.
Centrum Wynalazków. 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
ja słucham, ale nie od początku, bo zaspałem
fajny pomysł z tą audycją, "LP Trójka" mało oryginalna nazwa, były lepsze

fajny pomysł z tą audycją, "LP Trójka" mało oryginalna nazwa, były lepsze

Tomekk pisze: fajny pomysł z tą audycją, "LP Trójka" mało oryginalna nazwa, były lepsze
np. "Trojka po 9tej"

A teraz Złote Przeboje.
raz na jakiś czas można.Porfiry pisze:A teraz Złote Przeboje.

zawsze mnie dziwi dlaczego Madonnie upieka się granie disco i jest grana nawet przez Niedźwiedzia.
szczerze zazdroszczeTomekk pisze:ja słucham, ale nie od początku, bo zaspałem![]()

Bo on ją przecież uwielbia Nie wiecie o tym?abd3mz pisze:raz na jakiś czas można.Porfiry pisze:A teraz Złote Przeboje.![]()
zawsze mnie dziwi dlaczego Madonnie upieka się granie disco i jest grana nawet przez Niedźwiedzia.