Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3

Lista w Złotych pewnie będzie kontynuowana z innym prowadzącym. Jak ktoś sądzi, że jest sens, to niech głosuje. Większość z fanów LPMN pewnie stwierdzi, że taka lista ich nie interesuje.. Podobnie jak stacja, która coraz częściej katuje Lady ZGAGĄ Rihanną i Britney... Zgroza. Dobrze, że PanMarek uciekł. W końcu przychodził do całkiem innego radia...Yacy pisze:Dzięki Szymon
... a co z lpmn - jest sens głosować jeszcze na listę w Złotych czy już nie?
Przecież nie bez powodu był ten greps z Markiem w wojsku.lampart pisze:Panowie Niedźwiedź i Balonik na pewno od początku, tzn. od odejścia Niedźwiedzia z Trójki byli dogadani co będzie w przypadku powrotu ze Złotych. Chodzi mi oczywiście co z LP3. Na pewno nie będzie między nimi żadnych animozji i jestem przekonany, że powrót P. Marka do Trójki wyjdzie na zdrowie przede wszystkim jemu samemu... no i Liście Przebojów. Ja jednak czekam niecierpliwie na audycje autorskie... No i cieszę się, oczywiście

Dla mnie to news roku.
 Dla mnie to news roku.Tak jest! Zmieniono już nazwę na stronie Złotych, poza tym widnieje tam też informacja, że w piątek od 19:00 listę prezentuje Piotr Sworakowski. Jednocześnie też zlikwidowano podstronę audycji "Złote, słodsze i najsłodsze".Gary pisze: na stronie jest napisane lista przebojów radia złote przeboje! Wcześniej chyba nazywała się inaczej.
 Ale boję się o Balonika...
 Ale boję się o Balonika... 

[jednak] BARDZO SIĘ CIESZĘ
 [jednak] BARDZO SIĘ CIESZĘ   

Jejku - chłopaki!!! Ależ się tutaj wspaniale robi. Swojsko i generalnie jak ta lala.krupolek pisze:Witam po raz pierwszy na Tym Forum
Cieszę się że Niedźwiedź będzie mógł już normalnie oddychać po swojemu, ,,po radiowemu".
czekamy na 1 kwietnia.

Nie widzę przeciw-fskazań...zbyszu pisze:(...)
Mogę się upić?

słoik pisze:Choć na ten drugi to prawdę mówiąc czekam co tydzień.
 ja też... nie zawsze mogę słuchać całości, ale te 10-15 minut w odpowiednim czasie staram się być przy radyjku... Niestety już bardzo długo słyszę nie to co bym chciał... Chociaż muzycznie jest okey!
  ja też... nie zawsze mogę słuchać całości, ale te 10-15 minut w odpowiednim czasie staram się być przy radyjku... Niestety już bardzo długo słyszę nie to co bym chciał... Chociaż muzycznie jest okey! 

nareszcie
  nareszcie    

I dzisiejsze pożegnanie Wojciecha Manna zabrzmiało może nie złowieszczo ale mało optymistycznie, a to przecież jego urodziny.abd3mz pisze:To jednak pani Magda ma wielką zasługę.
ale nie wiem czy do takiej Trójki to Niedźwiedź chce wrócić.
O co chodzi z tym grepsem o Marku w wojsku bo mnie zaintrygowałeś?Gary pisze: Przecież nie bez powodu był ten greps z Markiem w wojsku.
Jeśli to prawda, to bardzo się cieszę.Dla mnie to news roku.

ale po co to wiedzieć? czy to nie jest Jego sprawa?martinezowiec pisze:No i ciekawe czy kiedyś dowiemy się jakie były powody odejścia pana Marka z Trójki.
ostatnich kilkunastu minut nie słyszałem i ... teraz muszę czekać jeszcze 29 minut zanim to odsłucham. Na szczęście ciągle są tacy, którym chce się nagrywać...słoik pisze:I dzisiejsze pożegnanie Wojciecha Manna zabrzmiało może nie złowieszczo ale mało optymistycznie
 fakt, że dzisiaj powiedział  "jak się wszystko dobrze ułoży to spotkamy się znowu w nocy, z dobrą muzyką". Ale to nie jest nic niezwykłego !
 fakt, że dzisiaj powiedział  "jak się wszystko dobrze ułoży to spotkamy się znowu w nocy, z dobrą muzyką". Ale to nie jest nic niezwykłego !Z tej okazji - tylko Shirazem!zbyszu pisze: Mogę się upić?

Myślę, że mimo wszystko tak, bo z dyrektorami w Trójce jest tak, a nie inaczej - polityka rządzi... Inna sprawa... on po prostu musiał wiać z Radia ZP, ze względu na dość radykalne zmiany muzyczne, jakie tam zachodzą... Lady Gaga, Rihanna, B. Sperms i ON w jednym radio??? To się nie godzi!neon.ka pisze:ja to też się cieszę...
ale jednak telepie mi się w tyle głowy, że rozmowy z Niedźwiedziem były prowadzone od kilku miesięcy i z innym dyrektorem... A teraz to się zastanawiam, czy w ogóle w obecnej sytuacji Niedźwiedź nadal by chciał tu wrócić, a za późno już może na odwrót...