Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
Lista w Złotych pewnie będzie kontynuowana z innym prowadzącym. Jak ktoś sądzi, że jest sens, to niech głosuje. Większość z fanów LPMN pewnie stwierdzi, że taka lista ich nie interesuje.. Podobnie jak stacja, która coraz częściej katuje Lady ZGAGĄ Rihanną i Britney... Zgroza. Dobrze, że PanMarek uciekł. W końcu przychodził do całkiem innego radia...Yacy pisze:Dzięki Szymon
... a co z lpmn - jest sens głosować jeszcze na listę w Złotych czy już nie?
Przecież nie bez powodu był ten greps z Markiem w wojsku.lampart pisze:Panowie Niedźwiedź i Balonik na pewno od początku, tzn. od odejścia Niedźwiedzia z Trójki byli dogadani co będzie w przypadku powrotu ze Złotych. Chodzi mi oczywiście co z LP3. Na pewno nie będzie między nimi żadnych animozji i jestem przekonany, że powrót P. Marka do Trójki wyjdzie na zdrowie przede wszystkim jemu samemu... no i Liście Przebojów. Ja jednak czekam niecierpliwie na audycje autorskie... No i cieszę się, oczywiście![]()
![]()
Tak jest! Zmieniono już nazwę na stronie Złotych, poza tym widnieje tam też informacja, że w piątek od 19:00 listę prezentuje Piotr Sworakowski. Jednocześnie też zlikwidowano podstronę audycji "Złote, słodsze i najsłodsze".Gary pisze: na stronie jest napisane lista przebojów radia złote przeboje! Wcześniej chyba nazywała się inaczej.
Jejku - chłopaki!!! Ależ się tutaj wspaniale robi. Swojsko i generalnie jak ta lala.krupolek pisze:Witam po raz pierwszy na Tym Forum![]()
Cieszę się że Niedźwiedź będzie mógł już normalnie oddychać po swojemu, ,,po radiowemu".
czekamy na 1 kwietnia.
Nie widzę przeciw-fskazań...zbyszu pisze:(...)
Mogę się upić?![]()
![]()
słoik pisze:Choć na ten drugi to prawdę mówiąc czekam co tydzień.
I dzisiejsze pożegnanie Wojciecha Manna zabrzmiało może nie złowieszczo ale mało optymistycznie, a to przecież jego urodziny.abd3mz pisze:To jednak pani Magda ma wielką zasługę.
ale nie wiem czy do takiej Trójki to Niedźwiedź chce wrócić.
O co chodzi z tym grepsem o Marku w wojsku bo mnie zaintrygowałeś?Gary pisze: Przecież nie bez powodu był ten greps z Markiem w wojsku.![]()
Jeśli to prawda, to bardzo się cieszę.Dla mnie to news roku.
ale po co to wiedzieć? czy to nie jest Jego sprawa?martinezowiec pisze:No i ciekawe czy kiedyś dowiemy się jakie były powody odejścia pana Marka z Trójki.
ostatnich kilkunastu minut nie słyszałem i ... teraz muszę czekać jeszcze 29 minut zanim to odsłucham. Na szczęście ciągle są tacy, którym chce się nagrywać...słoik pisze:I dzisiejsze pożegnanie Wojciecha Manna zabrzmiało może nie złowieszczo ale mało optymistycznie
Z tej okazji - tylko Shirazem!zbyszu pisze: Mogę się upić?![]()
![]()
Myślę, że mimo wszystko tak, bo z dyrektorami w Trójce jest tak, a nie inaczej - polityka rządzi... Inna sprawa... on po prostu musiał wiać z Radia ZP, ze względu na dość radykalne zmiany muzyczne, jakie tam zachodzą... Lady Gaga, Rihanna, B. Sperms i ON w jednym radio??? To się nie godzi!neon.ka pisze:ja to też się cieszę...
ale jednak telepie mi się w tyle głowy, że rozmowy z Niedźwiedziem były prowadzone od kilku miesięcy i z innym dyrektorem... A teraz to się zastanawiam, czy w ogóle w obecnej sytuacji Niedźwiedź nadal by chciał tu wrócić, a za późno już może na odwrót...