Lista tysiąc trzysta

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Pomysł dotyczył — moim skromnym zdaniem — samego wykorzystania Pocztówek do św. Mikołaja. Połączymy naszą akcją przyjemne z pożytecznym. Dopiski poczynione na ,,wzorcu'' są indywidualna propozycją Bobby'ego, z którą niekoniecznie musi się ktokolwiek zgadzać. Ważne, że zakupi pocztówkę, wypisze ,,pobożne życzenie 10 utworów'' i wyśle do Trójki. Ważne są wyraźne dopiski, że to dotyczy głosowania! Reszta... przecież to nie wybory! dodatkowe treści nie unieważnią takich głosów.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Popieram przedmówcę (moze wyrażenie nie pasuje). Jak już piszemy kartkę, to lepiej gdyby jakoś się odróżniała, a nie na każdej to samo. Każdy napisze coś od siebie. Oczywiście zaznaczenie, że to z forum musi być, ale po za tym powinna byc wolna ręka.
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

... jako 14 osoba pisemnie oświadczam że chciałby dołączyć do powyższej inicjatywy ...choć przyznam, że ja już to robię od 2lat - znaczy - głosuję na Pocztówce Do Św.Mikołaja lecz tylko na utwory typowo świąteczne lub coś "koło tego" na inne zawsze można inter.lub tel.

..ktoś napisał że adres nadawcy na pocztówce może się przydać???..nie sądzę...od dłuższego już czasu nagrody muzyczne rozdawane są osobą które biorą udział w konkursach a nie z kartek pocztowych jak to miało miejsce swego czasu...ale napisać można...

Może by jaką reklamkę zrobić przy wejsciu na forum - jakiś napis np.

"Kto na "Pocztówce Do Św.Mikołaja" na Listę1300 zagłosuje
ten jest faunem florą Listy...za co forum Ci dziękuje"

... sprawa nabrała większego rozmachu...a tak troszkę ginie...

ja jestem troszkę zasmucony bo do najbliższej stacji Shell & sklepów Empik mam jakieś 40km a na poczcie NIE MA od kąd poczta nie jest sponsorem...coraz trudniej kupić tam pocztówkę gdzie powinno być najłatwiej... :evil: cholewajasna!
...vici rozpuszczone może do świąt zdąże załatwić & wysłać - jest jeszcze priorytet...

PZDR.'m3
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Heh, ja już od paru lat w okolicach świat wysyłam kartką głosy, co prawda głównie na TOP wszech czasów, ale jak miejsca na kartce wystarczy, to wtedy też na zwykłą listę głosuję. Nawet 3 razy coś wygrałem :) (niestety, za pierwszym razem nie doczekałem się nagród do dzisiaj, a już 6 czy 7 lat minęło :evil: ).
Matiass
Kontakt:

Post autor: Matiass »

Może by jaką reklamkę zrobić przy wejsciu na forum - jakiś napis np.

"Kto na "Pocztówce Do Św.Mikołaja" na Listę1300 zagłosuje
ten jest faunem florą Listy...za co forum Ci dziękuje"

... sprawa nabrała większego rozmachu...a tak troszkę ginie...
Popieram jak najbardziej :)
Nawet sie nie spodziewalem, ze ktos pozytywnei odpowie na moj apel. Fajnie! Cudowna Lista nam sie szykuje :)
Pozdrawiam.[/code]
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Megalomaniac 3-owy pisze:..ktoś napisał że adres nadawcy na pocztówce może się przydać???..nie sądzę...od dłuższego już czasu nagrody muzyczne rozdawane są osobą które biorą udział w konkursach a nie z kartek pocztowych jak to miało miejsce swego czasu...ale napisać można...
Adres z imieniem i nazwiskiem należy wpisać aby Marek nie zaliczył wszystkich kartek jako jednego głosu. "Nicki" z forum nic nie mówią Niedźwiedziowi a jak każdy napisze inne dane to każda kartka będzie osobnym głosem (osobnymi dziesiecioma).

Jacek oczywiscie ma rację że to tylko moja propozycja. Bardziej chciałem zwrocić uwagę na to żeby każdy z Was dużymi literami, najlepiej na czerwono" napisał na kartce LISTA PRZEBOJÓW PROGRAMU TRZECIEGO oraz "GLOSOWANIE NA 1300 NOTOWANIE" po to aby w tysiącach listów dochodzących na Myśliwiecką w czasie świąt. A kto jaki wierszyk doda (bardzo fajny ten wyzej) lub co napisze od siebie to przecież zależy tylko od Was.
ODPOWIEDZ