jest na sali choć nie wiedziała że jest potrzebnaYacy pisze:Czy jest na sali farmaceut(k)a? Oj nie ma...Potrzebuję czegoś na pamięć. PILNIE!!!

może mnie ktoś doinformować do kiedy można podawac propozycje?
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
jest na sali choć nie wiedziała że jest potrzebnaYacy pisze:Czy jest na sali farmaceut(k)a? Oj nie ma...Potrzebuję czegoś na pamięć. PILNIE!!!
Do wtorku do 22:00.Martyr pisze:jest na sali choć nie wiedziała że jest potrzebnaYacy pisze:Czy jest na sali farmaceut(k)a? Oj nie ma...Potrzebuję czegoś na pamięć. PILNIE!!!
![]()
może mnie ktoś doinformować do kiedy można podawac propozycje?
Mogłeś przypuszczać. Nie bez podstawKertoip pisze: Cieszę się iż nikt nie dodał tychże wykonawców przede mną aczkolwiek mogłem przypuszczać że przynajmniej jeden z nich zostanie dodany wcześniej.
XIII. Století - Květy Zla
teraz jest dłużej o zdecydowanie więcej niż połowęKertoip pisze:w poprzedniej edycji mój pakiecik ważył ledwie 12:49 to teraz jest dłużej, i to prawie o połowę: 24:18
a jak zagrają to nawet i dla uchamarsvolta pisze:Oryginalny skład zespołu to trzy dziewczyny i jeden chłopak, jest to więc niecodzienny widok dla oka.
a więc to będzie płyta całkowicie brand newmarsvolta pisze:22 września wychodzi nowa płyta Brand New.
Oto dowód że wczoraj o tej porze kiedy pisałem tę wiadomość nie byłem w super-doskonałym stanieku3a pisze:teraz jest dłużej o zdecydowanie więcej niż połowęKertoip pisze:w poprzedniej edycji mój pakiecik ważył ledwie 12:49 to teraz jest dłużej, i to prawie o połowę: 24:18. nawet prawie 2 razy dłużej
.
to u mnie średnia długość utworu jest niewiele mniejsza, bo 10:39.dominik_fi pisze:długość 11:17
Jasneadr pisze:Ja też mogę coś zaproponować?![]()
Bon Iver - Skinny Love
Fanfarlo - Drowning Man
Sunset Rubdown - Black Swan
Łączny czas - 15:06.
Jasne to będzie na zlocie, no chyba że ktuś abstynent.Grycek pisze:Jasne
"Chyba, że ktuś abstynent"kajman pisze:Jasne to będzie na zlocie, no chyba że ktuś abstynent.Grycek pisze:Jasne
Na rapidzie nie zdążyłem wrzucić. Jeśli mam wrzucać to komplet będzie najwcześniej jutro popołudniu.krzysiek83 pisze:A kiedy będzie dostępny komplet na rapidzie? dziś jeszcze? Jestem ciekaw, bo jeśli jeszcze dzisiaj to poczekam. A chcę z kopyta zacząć przesłuchania (10 godzin!!no ja dużo mniej mam do słuchania niż inni)
2. Co to jest? 10 godzin pierwsze przesłuchanie, cirka 7 drugie, 5 trzecie, a to już bardzo mało.Grycek pisze:2. Wszystkie utwory trwają łącznie uwaga, uwaga 9 godzin i 50 minut (ratunku).
3. Utwory zajmują 888,8 MB.
4. Średni czas jednego utworu to 5 minut 54 sekundy.