1294 (17.11.2006)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1294 (17.11.2006)
dziś może ja zacznę
NIESZCZĘŚLIWA 7, 17 LISTOPADA 2006:
CAN'T COOK (WHO CARES?) - The Car Is On Fire (EMI)
NA ZAWSZE I NA WIECZNOSC - Wilki (EMI)
ŚCIERWO - T. Love (EMI)
THE POT - Tool (Sony BMG)
ROMANCA CHERUBINA - Warska, Niemen, Kurylewicz (Polskie Nagrania)
ZGADNIJ - Husky (EMI)
OH! WHAT A GIRL - Simply Red (Universal)
czyli są tu 2 piosenki, na które głosowałem, a więc jestem raczej rozczarowany :-/

NIESZCZĘŚLIWA 7, 17 LISTOPADA 2006:
CAN'T COOK (WHO CARES?) - The Car Is On Fire (EMI)
NA ZAWSZE I NA WIECZNOSC - Wilki (EMI)
ŚCIERWO - T. Love (EMI)
THE POT - Tool (Sony BMG)
ROMANCA CHERUBINA - Warska, Niemen, Kurylewicz (Polskie Nagrania)
ZGADNIJ - Husky (EMI)
OH! WHAT A GIRL - Simply Red (Universal)
czyli są tu 2 piosenki, na które głosowałem, a więc jestem raczej rozczarowany :-/
Re: 1294 (17.11.2006)
Ja na żadną z nich, ale Toola mi jednak żal.Campari pisze:czyli są tu 2 piosenki, na które głosowałem, a więc jestem raczej rozczarowany :-/
- 
				Tomekk
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
lepiej nie wiedzieć co wypadło (moim zdaniem   )
 )
a ja chciałbym żeby Nelly Furtado "All Good Things" awansowała do 15 (chociażby:)) oraz żeby do góry poszli:
James Blunt
U2 & Green Day
Scissor Sisters
oraz INXS
i żeby opuścili listę Ramona Rey
Em
Katie Melua (oczywiście Spider's Web)
Depeche Mode
ufff

)
 )a ja chciałbym żeby Nelly Furtado "All Good Things" awansowała do 15 (chociażby:)) oraz żeby do góry poszli:
James Blunt
U2 & Green Day
Scissor Sisters
oraz INXS
i żeby opuścili listę Ramona Rey
Em
Katie Melua (oczywiście Spider's Web)
Depeche Mode
ufff
Moje życzenia co do dzisiejszej listy wydają się całkiem realne
1/ Pierwsza 4 mojej listy z tego tygodnia mogłaby być zagrana w ostatniej godzinie (Kombajn, Buldog, Mira i "Święci")
2/ Na 1szym Myslovitz lub Święci (ewentualnie Hey)
3/ Psalm blisko godziny 20tej 

4/ mało realne "America" w 30stce
A tak w ogóle to miłych wrażeń z dzisiejszej listy.

1/ Pierwsza 4 mojej listy z tego tygodnia mogłaby być zagrana w ostatniej godzinie (Kombajn, Buldog, Mira i "Święci")
2/ Na 1szym Myslovitz lub Święci (ewentualnie Hey)
3/ Psalm blisko godziny 20tej

4/ mało realne "America" w 30stce
A tak w ogóle to miłych wrażeń z dzisiejszej listy.

Ja niestety dzis nie bede mogł słuchac listy bo wychodze na impreze urodzinowa na 20.00, jesli tylko dam   rade to pierwsza rzecza jaka zrobie po powrocie to sprawdze najnowsze notowanie w internecie, ale jeszcze do 19.45 posiedze, mam nadzieje ze ktos odnotuje na forum na ktorym bylaby dzisiaj Republika i ile glosow oddano na ta piosenke, bo tego na stronach trojki napewno nie bedzi, mam nadzieje ze bedzie sporo zamieszania na liscie. Ostatnio postanowilem sobie nie glosowac na piosenki z pierwszej dziesiatki i na te z duzym stazem, zawsze staram sie przynajmniej 5 glosow oddac na utwory spoza listy aby wymusic wieksza rotacje na liscie ale to chyba niewiele pomaga.
  rade to pierwsza rzecza jaka zrobie po powrocie to sprawdze najnowsze notowanie w internecie, ale jeszcze do 19.45 posiedze, mam nadzieje ze ktos odnotuje na forum na ktorym bylaby dzisiaj Republika i ile glosow oddano na ta piosenke, bo tego na stronach trojki napewno nie bedzi, mam nadzieje ze bedzie sporo zamieszania na liscie. Ostatnio postanowilem sobie nie glosowac na piosenki z pierwszej dziesiatki i na te z duzym stazem, zawsze staram sie przynajmniej 5 glosow oddac na utwory spoza listy aby wymusic wieksza rotacje na liscie ale to chyba niewiele pomaga.

rade to pierwsza rzecza jaka zrobie po powrocie to sprawdze najnowsze notowanie w internecie, ale jeszcze do 19.45 posiedze, mam nadzieje ze ktos odnotuje na forum na ktorym bylaby dzisiaj Republika i ile glosow oddano na ta piosenke, bo tego na stronach trojki napewno nie bedzi, mam nadzieje ze bedzie sporo zamieszania na liscie. Ostatnio postanowilem sobie nie glosowac na piosenki z pierwszej dziesiatki i na te z duzym stazem, zawsze staram sie przynajmniej 5 glosow oddac na utwory spoza listy aby wymusic wieksza rotacje na liscie ale to chyba niewiele pomaga.
  rade to pierwsza rzecza jaka zrobie po powrocie to sprawdze najnowsze notowanie w internecie, ale jeszcze do 19.45 posiedze, mam nadzieje ze ktos odnotuje na forum na ktorym bylaby dzisiaj Republika i ile glosow oddano na ta piosenke, bo tego na stronach trojki napewno nie bedzi, mam nadzieje ze bedzie sporo zamieszania na liscie. Ostatnio postanowilem sobie nie glosowac na piosenki z pierwszej dziesiatki i na te z duzym stazem, zawsze staram sie przynajmniej 5 glosow oddac na utwory spoza listy aby wymusic wieksza rotacje na liscie ale to chyba niewiele pomaga.- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Re: Karp
Może nie wsłuchałem się dokładnie, ale... mam wrażenie, że każdy kolejny jest coraz słabszy, nudniejszy, mało odkrywczy. W zasadzie powielają się stare utarte ,,dofcipy'', rymy, alegorie (jeśli mówimy o rzw. warstwie poetyckiej tekstustavanger pisze:Nowy "Karp" już miał swoją premierę, ale nie ma go jeszcze w zestawie do głosowania.
 ) — niemniej parę rymów i przenośni mnie urzekło.
 ) — niemniej parę rymów i przenośni mnie urzekło.