W tym tygodniu w trzecich śniadaniach Niedźwiedź zagrał
PN 6 LIS
1. I'LL FIND MY WAY HOME - JON & VANGELIS (wolałbym nowość sprzed 1000 notowań a nie utwór z płyty "1982")
2. WHO CARES - GNARLS BARKLEY (pierwsza propozycja do listy)
3. fragment LAST CHRISTMAS - WHAM
4. LIFE IS WONDERFUL - JASON MRAZ (wiadomo 5 miejsce)
WT 7 LIS
1. AUTOBIOGRAFIA - PERFECT (niech będzie w dniu premiery płyty)
2. IF YOU WANT MY LOVE - CHEAP TRICK (wolałbym propozycję do listy a nie utwór z płyty "1982")
3. I DON'T FEEL LIKE DANCING - SCISOR SISTERS (wiadomo 4 miejsce)
ŚR 8 LIS
1. ROSANNA - TOTO (wolałbym nowość sprzed 1000 notowań a nie utwór z płyty "1982")
2. LADY MADONNA (LOVE VERSION) - THE BEATLES (druga propozycja do listy)
3. BYŁABYM - HEY (wiadomo 3 miejsce)
CZ 9 LIS
1. SOUVENIR OF CHINA - JEAN MICHEL JARRE (wolałbym nowość sprzed 1000 notowań a nie utwór z płyty "1982")
2. BOMBONIERKA - BASIA STĘPNIAK - WILK & GRZEGORZ TURNAU (trzecia propozycja do listy)
3. MARTYR - DEPECHE MODE (wiadomo 2 miejsce)
PT 10 LIS
po 9:00 nie sluchałem tylko przed 10:00 załapałem W DOMACH Z BETONU oraz FRIDA
po 11:30
1. DOROSŁE DZIECI - TURBO (wolałbym nowość sprzed 1000 notowań a nie utwór z płyty "1982")
2. NOCNYM POCIĄGIEM AŻ DO KOŃCA ŚWIATA - MYSLOVITZ (wiadomo 1 miejsce)
zbyszu pisze:1) W piątek Niedzwiedz grał również inne utwory z 1982 roku, niż te co są na płycie.
Ale przez cały tydzień wyglądało to beznadziejnie. Wolałbym nowości sprzed tysiąca notowań oraz 5 propozycji do listy. Czy nie pisaliśmy coś wczesiej że mało jest nowości w liście ????
Czy tak będzie przez następne 24 tygodnie. Ja nie potrzebuję słuchać utworów, które po każdym wtorku można sobie samemu zapuścić w domu. Rozumiem, że trzeba było wypromować to wydawnictwo ale chyba już wszyscy wiedzą i może powróćmy do starej formuły przypominania utworów sprzed tysiąca list i 5 propozycji do listy.
bobby