Dawidem nie może być nikt inny, tylko Dave Evans, czyly The Edge.JaceK pisze:Odwieczna walka Dawida i Goliata... tylko kto jest kim?kamil_snk pisze:Magnificent znowu przed DM : )
 Jutu pałer.
 Jutu pałer. 
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Dawidem nie może być nikt inny, tylko Dave Evans, czyly The Edge.JaceK pisze:Odwieczna walka Dawida i Goliata... tylko kto jest kim?kamil_snk pisze:Magnificent znowu przed DM : )
 Jutu pałer.
 Jutu pałer. 

Musi wygrać przynajmniej raz
 Musi wygrać przynajmniej raz 

)
  )Raczej David Gahanuzi pisze:Dawidem nie może być nikt inny, tylko Dave Evans, czyly The Edge.Jutu pałer.

Jak dla mnie to najlepszy debiut od 7 lat, czyli od pierwszej płyty Interpolu. Zobaczycie, że za parę lat będzie to jeden z najbardziej cenionych zespołówfazzer pisze:White Lies jak dla mnie najważniejsze odkrycie pierwszej połowy roku 2009

ale jak otworzyć aniołasłoik pisze:W mieszadle zabrakło mi zespołu Gong, przez ostatnie dni chodziło za mną "Po łące biega lato". A z okazji ciężko przepracowanej soboty sobie jedno cycate otworzę.
 hmmm
 hmmmkolejnym singlem ten przyjemny kawałek o masakratycznie długim tytule (jednak z MSP nie może się to równaćuzi pisze:a ja czekam, aż Crazy Tonight zacznie wojować na liście.
 ) Ja to myślałem że będzie inaczej...: Stand Up Comedy albo Tytułowy...
 ) Ja to myślałem że będzie inaczej...: Stand Up Comedy albo Tytułowy...kajman pisze:No cóż, te komentarze są tak totalnie prymitywne i czepialskie (przynajmniej te, które miałem nieprzyjemność słyszeć), a jedyną rozrywką to może być w tym przypadku tylko granat R-14, żeby się rozerwać zamiast umrzeć z nudów.arturro pisze:a kto powiedział, że ma być to program mądry czy śmieszny jest po prostu przyjemny...
komentujący wydarzenia dnia z przymrużeniem oka
 Hehe.
 Hehe. ).
 ).no dobra, wydało się. wysyłam wszystkim [ponad 1000 userówYacy pisze:bo są bardziej zakonspirowanii informacje z linkami do głosowań rozsyłają sobie na pw

] co tydzień nakaz głosowania, "a jak nie, to pogadam z kolegą moderatorem i będzie banicja".
] co tydzień nakaz głosowania, "a jak nie, to pogadam z kolegą moderatorem i będzie banicja". 

Szkoda tylko, że na tej ich płycie nie ma drugiego tak dobrego kawałka jak Farewell to the fairgroundfazzer pisze:White Lies jak dla mnie najważniejsze odkrycie pierwszej połowy roku 2009
No to już wiecie co wypadło z Topu?arturro pisze:Oby teraz pojawiły się cycate anioły (albo jak wolą niektórzy cycate piwo)
Paweł Kostrzewa twierdził, że pierwsza płyta The Music to najważniejszy debiut od czasu debiutu Led Zeppelin. I gdzież oni teraz są?Kaczy1993 pisze:Jak dla mnie to najlepszy debiut od 7 lat, czyli od pierwszej płyty Interpolu. Zobaczycie, że za parę lat będzie to jeden z najbardziej cenionych zespołówfazzer pisze:White Lies jak dla mnie najważniejsze odkrycie pierwszej połowy roku 2009
Kod: Zaznacz cały
|   3 |    3 | 10 | Life In Technicolor II - Coldplay         |   0 | No to jak wychwalałem White Lies to teraz krytyka. Teledysk jak dla mnie z najniższej półkikrzysiek83 pisze:Sympatyczny teledysk do tego numeru

Równie dobrze Davidem może być Dave Gahanuzi pisze:Dawidem nie może być nikt inny, tylko Dave Evans, czyly The Edge.JaceK pisze:Odwieczna walka Dawida i Goliata... tylko kto jest kim?Jutu pałer.

raczej U2 wciąż wygrywa z DM, więc raczej jednak David Evans.ksch pisze:Raczej David Gahanuzi pisze:Dawidem nie może być nikt inny, tylko Dave Evans, czyly The Edge.Jutu pałer.

wygrywamy.
 wygrywamy.  

Jest dużo takich zespołów, które rozpadają się po pierwszej płycie. Mam nadzieję że tak nie będzie w przypadku White Liessłoik pisze: Paweł Kostrzewa twierdził, że pierwsza płyta The Music to najważniejszy debiut od czasu debiutu Led Zeppelin. I gdzież oni teraz są?

Pięknie Pięknie Pięknie...szkoda że tak nisko ( o 2 oczka za niskoJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 3 | 3 | 10 | Life In Technicolor II - Coldplay | 0 |
 )
 )
Byłem fanem P. Kostrzewy, ale może się pomylił po prostu...słoik pisze: Paweł Kostrzewa twierdził, że pierwsza płyta The Music to najważniejszy debiut od czasu debiutu Led Zeppelin. I gdzież oni teraz są?
Ja tej rozgłośni nie znam i nie znam jej podejścia z autopsji. A akurat komentarzy politycznych na sensownym poziomie to w zasdzie w ogóle nie kojarzę. Ale jaka polityka takie komentarze.arturro pisze:widzisz każdy ma inne podejście do rozrywki i sposobu komentowaniakajman pisze:No cóż, te komentarze są tak totalnie prymitywne i czepialskie (przynajmniej te, które miałem nieprzyjemność słyszeć), a jedyną rozrywką to może być w tym przypadku tylko granat R-14, żeby się rozerwać zamiast umrzeć z nudów.arturro pisze:a kto powiedział, że ma być to program mądry czy śmieszny jest po prostu przyjemny...
komentujący wydarzenia dnia z przymrużeniem oka
może to być podejście pewnej "znanej" stacji (rozgłośni) z Torunia