W mieszadle zabrakło mi zespołu Gong, przez ostatnie dni chodziło za mną "Po łące biega lato". A z okazji ciężko przepracowanej soboty sobie jedno cycate otworzę.
fazzer pisze:White Lies jak dla mnie najważniejsze odkrycie pierwszej połowy roku 2009
Jak dla mnie to najlepszy debiut od 7 lat, czyli od pierwszej płyty Interpolu. Zobaczycie, że za parę lat będzie to jeden z najbardziej cenionych zespołów
słoik pisze:W mieszadle zabrakło mi zespołu Gong, przez ostatnie dni chodziło za mną "Po łące biega lato". A z okazji ciężko przepracowanej soboty sobie jedno cycate otworzę.
uzi pisze:a ja czekam, aż Crazy Tonight zacznie wojować na liście.
kolejnym singlem ten przyjemny kawałek o masakratycznie długim tytule (jednak z MSP nie może się to równać ) Ja to myślałem że będzie inaczej...: Stand Up Comedy albo Tytułowy...
arturro pisze:a kto powiedział, że ma być to program mądry czy śmieszny jest po prostu przyjemny...
komentujący wydarzenia dnia z przymrużeniem oka
No cóż, te komentarze są tak totalnie prymitywne i czepialskie (przynajmniej te, które miałem nieprzyjemność słyszeć), a jedyną rozrywką to może być w tym przypadku tylko granat R-14, żeby się rozerwać zamiast umrzeć z nudów.
Hehe.
Może kajmana powiini zatrudnić? Z takimi komentami nie byłoby nudno na pewno (się usmiałem ).
Yacy pisze:bo są bardziej zakonspirowani i informacje z linkami do głosowań rozsyłają sobie na pw
no dobra, wydało się. wysyłam wszystkim [ponad 1000 userów ] co tydzień nakaz głosowania, "a jak nie, to pogadam z kolegą moderatorem i będzie banicja".
to miało być dziś w top3... ja się tak nie bawię...
fazzer pisze:White Lies jak dla mnie najważniejsze odkrycie pierwszej połowy roku 2009
Jak dla mnie to najlepszy debiut od 7 lat, czyli od pierwszej płyty Interpolu. Zobaczycie, że za parę lat będzie to jeden z najbardziej cenionych zespołów
Paweł Kostrzewa twierdził, że pierwsza płyta The Music to najważniejszy debiut od czasu debiutu Led Zeppelin. I gdzież oni teraz są?
| 3 | 3 | 10 | Life In Technicolor II - Coldplay | 0 |
Ogólnie:
debiut na liście 21.03.2009
pobyt na liście 11 tyg.
pobyt w bieżącym Topie 10 tyg.
pobyt w TOP20 9 tyg.
punktacja w rankingu w TOP20 140 pkt.
ranking Top20 wg zasad Trójkowych 756 miejsce
JaceK pisze:Odwieczna walka Dawida i Goliata... tylko kto jest kim?
Dawidem nie może być nikt inny, tylko Dave Evans, czyly The Edge. Jutu pałer.
Równie dobrze Davidem może być Dave Gahan
White Lies i tak za nisko (patrz: Kertoip Lista na majczartsie)
Coldplay... Mimo wszystko wolałem tą wersję akustyczną...
słoik pisze:
Paweł Kostrzewa twierdził, że pierwsza płyta The Music to najważniejszy debiut od czasu debiutu Led Zeppelin. I gdzież oni teraz są?
Byłem fanem P. Kostrzewy, ale może się pomylił po prostu...
Myślę, że White Lies dołączy do grupy moich ulubionych smutasów - Interpola i Editorsów.
Ale daję WL większe perspektywy.
arturro pisze:a kto powiedział, że ma być to program mądry czy śmieszny jest po prostu przyjemny...
komentujący wydarzenia dnia z przymrużeniem oka
No cóż, te komentarze są tak totalnie prymitywne i czepialskie (przynajmniej te, które miałem nieprzyjemność słyszeć), a jedyną rozrywką to może być w tym przypadku tylko granat R-14, żeby się rozerwać zamiast umrzeć z nudów.
widzisz każdy ma inne podejście do rozrywki i sposobu komentowania
może to być podejście pewnej "znanej" stacji (rozgłośni) z Torunia
Ja tej rozgłośni nie znam i nie znam jej podejścia z autopsji. A akurat komentarzy politycznych na sensownym poziomie to w zasdzie w ogóle nie kojarzę. Ale jaka polityka takie komentarze.