Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
PaTToN pisze:A tak jeszcze o Comie: piosenki z ostatniej płyty (przynajmniej te singlowe) są chyba najlepsze
Jak dla mnie zdecydowanie najlepszym ich utworów jest Schizofrenia.
W zestawie do głosowania zdecydowanie brakuje sztandarowego "Pierwszego wyjścia z mroku", zapomnianego przez wszystkich - włączając sam zespół - "Pasażera" oraz solowych piosenek Roguckiego z "Balladą o próżności" na czele. "Schizofrenia" też mogłaby się pojawić. Na nową płytę chyba jeszcze za wcześnie.
mrsap pisze:Witam wszystkich!
Topu słucham dopiero od tej godziny. Tak z ciekawości się spytam. Czy oprócz Leszka była jeszcze jakaś Coma?
Na szczęście nie i nie przewidujemy .
Co za ciemnotę wciskasz. Przecież wczoraj leciały ZSWAŚZ.
Mury to mój nr 35 z zestawu, a w dzisiejszym rankingu zdecydowanie najwyżej.
Dla Ciebie byłoby 11.
mrsap pisze:W zestawie do głosowania zdecydowanie brakuje sztandarowego "Pierwszego wyjścia z mroku", zapomnianego przez wszystkich - włączając sam zespół - "Pasażera" oraz solowych piosenek Roguckiego z "Balladą o próżności" na czele. "Schizofrenia" też mogłaby się pojawić. Na nową płytę chyba jeszcze za wcześnie.
a najlepiej dodać do zestawu po 10 utworów każdziutkiego polskiego zespołu.
Jak do tej pory pojawiło się 14 utworów, na które głosowałem. Na pewno będzie jeszcze 5, a po cichu liczę jeszcze na dwie.
dotychczasowa klasyfikacja:
1 Bema pamięci żałobny rapsod - Czesław Niemen
2 Leszek Żukowski - Coma 3 Trudno nie wierzyć w nic - Raz Dwa Trzy
4 Modlitwa - Breakout 5 Jest taki samotny dom - Budka Suflera
6 Dorosłe dzieci - Turbo 7 Dziewczyna bez zęba na przedzie - Kult
8 Wieża radości, wieża samotności - Sztywny Pal Azji 9 Ostatni - Edyta Bartosiewicz
10 Krew Boga - Kult 11 Obława - Jacek Kaczmarski 12 Dzień, w którym pękło niebo - Dżem 13 Świecie nasz - Marek Grechuta
14 Skazany na bluesa - Dżem
Martyr pisze:Jakoś tak mało w tym roku Myslovitza... było już coś w top100 niżej bo nie pamiętam?
Na 72 było Peggy Brown
O i to powinno wystarczyć. Niestety koszmarek myslovitzowy przed nami.
PS. Do wiadomości: 3 maja jest dla Polaków najważniejszym świętem, bo mają dzięki niemu długi weekend.
mrsap pisze:Witam wszystkich!
Topu słucham dopiero od tej godziny. Tak z ciekawości się spytam. Czy oprócz Leszka była jeszcze jakaś Coma?
Na szczęście nie i nie przewidujemy .
Co za ciemnotę wciskasz. Przecież wczoraj leciały ZSWAŚZ.
Mury to mój nr 35 z zestawu, a w dzisiejszym rankingu zdecydowanie najwyżej.
Dla Ciebie byłoby 11.
Faktycznie. Odebrałem to jako pytanie dotyczące tylko dnia dzisiejszego.
PS. Do wiadomości: 3 maja jest dla Polaków najważniejszym świętem, bo mają dzięki niemu długi weekend.
A czy czytaliście artykuł na onecie? Wynika z niego, że gdyby nie konstytucja, nasze państwo miałoby dużą szansę na przetrwanie (Zwłaszcza, że niedługo po trzecim rozbiorze caryca zmarła).