6. Odlot Forum LP3 W-wa 31 stycznia 2009
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Re: 6. Odlot Forum LP3 W-wa 31 stycznia 2009
A cholera wie, z tych forowiczów co byli na "złotej" do tej pory to jakoś o zdjęciach nie słyszałem, jak masz niewielki aparacik to go lepiej...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
No właśnie w tym problem, że niedawno sprawiłem sobie lustrzankę...
- bobby-x
Poradzimy sobie jakby co.
sorry bobby ale nie deklarowalem sie celowo wczesniej co do noclegow i posilkow bo dopiero teraz moge jednoznacznie stwierdzic, iz ....... zapisuje sie jednak na odlot od poczatku do samego konca czyli wpisz mnie na liste z dwoma noclegami i wszystkimi posilkami
:):)

Jotem ma zdjęcie na naszej-klasie, jakoś ostatnio robione.bobby-x pisze:A cholera wie, z tych forowiczów co byli na "złotej" do tej pory to jakoś o zdjęciach nie słyszałem
Czyli opcja z GPS-em aktualnabobby-x pisze:możemy wpadać na Czerską w piątek 30-go całą ekipą
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Uzupełniłem braki, zresztą o noclegach to zdaje się już pisałem
.
Co do sobotniej kolacji - nie wiem jak wygląda nasz program, ale jeśli będziemy mieli jeść PRZED wyjazdem na Listę, no to oczywiście też będę to czynił. Zresztą, jeśli będziemy jeść PO, to ja i tak coś wyciągnę z zapasów, bo do 23 bez jedzenia to na pewno nie wytrzymam
.

Co do sobotniej kolacji - nie wiem jak wygląda nasz program, ale jeśli będziemy mieli jeść PRZED wyjazdem na Listę, no to oczywiście też będę to czynił. Zresztą, jeśli będziemy jeść PO, to ja i tak coś wyciągnę z zapasów, bo do 23 bez jedzenia to na pewno nie wytrzymam

bobby-x pisze:posiłki:
nie zadeklarowali się - czy zaopatrują się sami?
- i Kuba ! ale w tym przypadku będącym na wszystkich zlotach to chyba nie muszę pytać i jedziemy to co zwykle czyli pełne wyzywienie

- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Jeśli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy postaram się przyjechać na Zlot w piątek.
Dla mnie zestaw śniadaniowy na sobotę i sobotni obiad.
Do zobaczenia !
Do zobaczenia !
-
Ale jesteście prosiaki!!! Jak szykowaliście się do Mucznego, to dostałam wiadomość, a teraz lipa! Dobrze, że na Nedźwiedzia chociaż można liczyć! To ja też wpadnę na Czerską w piątek, potem chętnie pobiesiaduję z Wami, jeśli jakiś kawałek miejsca się jeszcze znajdzie, bo w nocy ciapongiem trochę strach... W sobote do Zołzinka wrócę. Jedzie ktoś z Wrocławia w ogóle?
- bobby-x
A co z noclegami? czy obydwa. A czy mozesz mi podać na PW nr dowodu? A czy jesteś na 100% zdecydowany bo jak przyklepię noclegi i wyzywienie to ktoś (czy ja?) bedzie musiał za to zaplacic , bez względu czy komuś coś wypadnie nieprzewidzianego czy nie.Fanatyk pisze:Jeśli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy postaram się przyjechać na Zlot w piątek.
Do zobaczenia !
- bobby-x
Tu główny Prosiak, a jaką drogą dostałaś wiadomość?kwiaciareczka pisze:Jak szykowaliście się do Mucznego, to dostałam wiadomość, a teraz lipa!
-
Od Ku3y mail.bobby-x pisze:Tu główny Prosiak, a jaką drogą dostałaś wiadomość?kwiaciareczka pisze:Jak szykowaliście się do Mucznego, to dostałam wiadomość, a teraz lipa!
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Noclegów nie przewiduję... Za zamówione posiłki oczywiście płacę niezależnie od tego czy się pojawię czy nie. To chyba normalny standard w takich przypadkach zrozumiały dla wszystkich rezerwujących coś z wyprzedzeniem.bobby-x pisze:A co z noclegami? czy obydwa. A czy mozesz mi podać na PW nr dowodu? A czy jesteś na 100% zdecydowany bo jak przyklepię noclegi i wyzywienie to ktoś (czy ja?) bedzie musiał za to zaplacic , bez względu czy komuś coś wypadnie nieprzewidzianego czy nie.
A jak jest planowana kolacja w sobotę. Przed wyjazdem na mysliwiecką, czy jak wrócimy?
będziemy się kłaść spać późno w nocy zapewne (oczywiście ci, którzy dotrwają), więc kolacje o 17.00 raczej nie wchodzi w grę.
ja natomiast mam 2 sprawy:
1. czy jest ktoś, kto nie będzie chciał iść na LPMN?
2. jeśli wiecie już o której będziecie na dworcu Centralnym, to bardzo poproszę o tą informację. i jeśli wiecie na który peron przyjedzie Wasz pociąg to też poproszę, zaoszczędzi mi to trochę czasu.
ja natomiast mam 2 sprawy:
1. czy jest ktoś, kto nie będzie chciał iść na LPMN?
2. jeśli wiecie już o której będziecie na dworcu Centralnym, to bardzo poproszę o tą informację. i jeśli wiecie na który peron przyjedzie Wasz pociąg to też poproszę, zaoszczędzi mi to trochę czasu.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
ad.2
Górale z Północy sztuk dwie, przybędą do Warszawa Centralna, godzina przyj. 16:00, Per/Tor IV/8, nr poc. TLK 8316
jeśli to za wcześnie, to możemy sobie znaleźć zajęcie na godzinkę
Górale z Północy sztuk dwie, przybędą do Warszawa Centralna, godzina przyj. 16:00, Per/Tor IV/8, nr poc. TLK 8316
jeśli to za wcześnie, to możemy sobie znaleźć zajęcie na godzinkę

to nie jest za wcześnie 

- bobby-x
To dobrze, że nie ja dałem plamę!!. Może dobrym zwyczajem przed zlotowym byłoby wysyłanie przez organizatora maila do wszystkich, którzy byli na dotychczasowych zlotach, tylko ja takimi danymi nie dysponuję, no poza kilkoma osobami. Ale z drugiej strony jak Ktoś nie zajrzy na forum przez pół roku to do kogo zażalenia?kwiaciareczka pisze:Od Ku3y mail.

- bobby-x
Ja niechcem ale muszem, skoro mam robić za Grzesostowego GPS-a.ku3a pisze:1. czy jest ktoś, kto nie będzie chciał iść na LPMN?
grzesost pisze:A jak jest planowana kolacja w sobotę. Przed wyjazdem na mysliwiecką, czy jak wrócimy?
Bardzo późne śniadanie o bardzo nieziemskiej około 10:00, obiad jak najpozniej około 16:00 a kolację - mamy zostawione porcje więc moze być o 23:00 lub 24:00, jak sobie wrócimy tak zjemy.
- bobby-x
Halo, halo, puk, puk.
Aktualna lista uczestników:
1. Ksch
................................
19. uzi
20. Fanatyk
21. Kwiaciareczka - czy dostanę do środy wieczorem na PW nr dowodu i opcje żywieniowe
22, 23. Jacek będzie z synem
24. Marcin
Teraz tak:
nie mam imienia i nazwiska od:
- Fanatyka
- Kwiaciareczki
Nie mam danych dowodu osobistego lub legitymacji od:
- Leszkano
- Szklarskiego Manniaka
- Fanatyka
- Kwiaciareczki
noclegi:
1. Ksch - pt/so
......................
12. Leszekno - nie wiem ?
.......................................
20. Fanatyk - nie wiem ?
21. Kwiaciareczka - nie wiem ?
22, 23. Jacek z synem - pt/so; so/n - Mateusz do tej pory najmłodszy świadomy uczestnik zlotów
24. Marcin
posiłki:
- Leszekno
- Fanatyk
- Kwiaciareczka
Aktualna lista uczestników:
1. Ksch
................................
19. uzi
20. Fanatyk
21. Kwiaciareczka - czy dostanę do środy wieczorem na PW nr dowodu i opcje żywieniowe
22, 23. Jacek będzie z synem
24. Marcin
Teraz tak:
nie mam imienia i nazwiska od:
- Fanatyka
- Kwiaciareczki
Nie mam danych dowodu osobistego lub legitymacji od:
- Leszkano
- Szklarskiego Manniaka
- Fanatyka
- Kwiaciareczki
noclegi:
1. Ksch - pt/so
......................
12. Leszekno - nie wiem ?
.......................................
20. Fanatyk - nie wiem ?
21. Kwiaciareczka - nie wiem ?
22, 23. Jacek z synem - pt/so; so/n - Mateusz do tej pory najmłodszy świadomy uczestnik zlotów
24. Marcin
posiłki:
- Leszekno
- Fanatyk
- Kwiaciareczka
Kubo, ja na Centralnym bede juz okolo 15 ale mam cos jeszcze do załatwienia, zadzwonie do Ciebie jak juz bede wolny 

nie ma problemu, my się (pewnie od mniej więcej 16) będziemy kręcić po Centralnym, przechodząc z peronu na peron
.

Nie zwalaj na mniebobby-x pisze: Ja niechcem ale muszem, skoro mam robić za Grzesostowego GPS-a.
niestety teraz już sala w której będziemy przesiadywać nie jest bezpłatna. wyjdzie ok. 15 zł na osobę.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Znaczy się jaka sala?ku3a pisze:niestety teraz już sala w której będziemy przesiadywać nie jest bezpłatna. wyjdzie ok. 15 zł na osobę.