Trzeba by zacząć już wątek o 6-tym Odlocie forum (tak kazał?

a po co czekać do maja?ku3a pisze:od końca polskiego topu do końca ferii zimowych?
Tak krótko? A może od razu zaczekać tam do (pół)finału EURO 2012?ksch pisze:a po co czekać do maja?ku3a pisze:od końca polskiego topu do końca ferii zimowych?
od 2. stycznia 2009 do lutego 2010
tylko nie daj się w żaden audyt wkręcić!Gary pisze:Ja muszę przeprowadzić naradę rodzinną i wtedy się ewentualnie zdeklaruję.
Tym razem na 100% nie. Raczej muszę rozważyc, czy Kacperek jest na tyle duży, abym mógł go z moją żoną na tak długo zostawić.ku3a pisze:tylko nie daj się w żaden audyt wkręcić!Gary pisze:Ja muszę przeprowadzić naradę rodzinną i wtedy się ewentualnie zdeklaruję.
Jeśli tą drugą osobą ma być kobieta to muszę uważać.grzesost pisze:Zgłaszam uczestnictwo 2 osób. Jak nic nie wypadnie to od piątku do niedzieli.
O! To mamy nowego najmłodszego słuchacza listy! A ile ma miesięcy? Ciekawe swoją drogą co u Kwiaciareczki słychać?Gary pisze: Tym razem na 100% nie. Raczej muszę rozważyc, czy Kacperek jest na tyle duży, abym mógł go z moją żoną na tak długo zostawić.
Kod: Zaznacz cały
Jeśli tą drugą osobą ma być kobieta to muszę uważać.
Trochę więcej niż 8 i pół miesiąca.bobby-x pisze:O! To mamy nowego najmłodszego słuchacza listy! A ile ma miesięcy?