6. Odlot Forum LP3 W-wa 31 stycznia 2009

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Re: 6. Odlot Forum LP3 W-wa 31 stycznia 2009

Post autor: Aro »

kajman pisze:Jak dla mnie bomba. Nareszcie będę mógł poznać kolejnego forumowicza także z mychartsa, a do tego ja także południowe bo południowe ale jednak też Pomorze. :D
Ciesze się bardzo :) Tak tak.... Ty jestes taki góral Pomorza zdaje się :wink: i kto wie czy nie spotkamy się już w tym samym środku lokomocji, bo tak mi wygląda że będę miał po drodze piernikowe miasto :wink:
abd3mz pisze: Bardzo się cieszę, że Aro też będzie. :-D Szczególnie, że miał być już na poprzednim.
Zgadza sie , ale przykre okoliczności ... Ech ....
Tak naprawdę to już nie moge się doczekac i poznać totalnie zakręconych ludzi .....takich jak ja :wink: :lol:
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

:D :D :D śWIETNIE :D :D :D

Za trzy tygodnie niektórzy z nas już będą wbiegać na perony, aby "wsiąść do pociągu byle-do-Warszawy" ;-)
Chyba powoli zaczynam odczuwać TĘ atmosferę ;-)
kocin pisze:a czy mozna tak z ciekawosci prosic o aktualną listę odlotowiczów na dzien dzisiejszy
przyłączam się do prośby ;-)
kajman

Post autor: kajman »

Aro pisze:
kajman pisze:Jak dla mnie bomba. Nareszcie będę mógł poznać kolejnego forumowicza także z mychartsa, a do tego ja także południowe bo południowe ale jednak też Pomorze. :D
Ciesze się bardzo :) Tak tak.... Ty jestes taki góral Pomorza zdaje się :wink: i kto wie czy nie spotkamy się już w tym samym środku lokomocji, bo tak mi wygląda że będę miał po drodze piernikowe miasto :wink:
No góral to ja jestem ostatnio taki co najwyżej średni, co może potwiedzić najdobitniej neon.ka i abd3mz. A co do środka lokomocji to lepiej się zastanów, bo Gary też ze mną jeździł jednym pociągiem i jakoś teraz na zloty nie jeździ. :wink:
kajman

Yacy pisze:
kocin pisze:a czy mozna tak z ciekawosci prosic o aktualną listę odlotowiczów na dzien dzisiejszy
przyłączam się do prośby ;-)
To i ja byłbym bardzo zainteresowany, bo o ile kojarzę to już jest całkiem spora (i do tego od a do z :lol:).
Aro

kajman pisze: A co do środka lokomocji to lepiej się zastanów, bo Gary też ze mną jeździł jednym pociągiem i jakoś teraz na zloty nie jeździ. :wink:
Mam nadzieję że krzywdy Mu nie zrobiłeś, bo z tego co pamietam to mowiłeś że jestes kajman roslinożerny .

BTW. Okazuje sie ze jest nawet taki gatunek i bardzo rzadki a nazywa się Cyclura lewisi lub jak kto woli Blue Iguana . Jego dieta obejmuje własnie wszekiego rodzaju rośliny, owoce i kwiaty. :wink:

A juz teraz na poważnie tak mi wychodzi z wszelakich rozkladów naszego poczciwego transportu kolejowego
Miastko - Piła - Torun .....itd ..... - Dworzec w W-awie :lol:
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Super ze będzie tez zeta i Aro na Odlocie! :)
falcoeagle, zapraszamy bardzo serdecznie na Odlot! Naprawde, nie ma sie czego bać! Z tych których znam, to nikt nie żałował że uczestniczył w Odlocie :D :mrgreen:
Aro pisze:
kajman pisze: A co do środka lokomocji to lepiej się zastanów, bo Gary też ze mną jeździł jednym pociągiem i jakoś teraz na zloty nie jeździ. :wink:
Mam nadzieję że krzywdy Mu nie zrobiłeś, bo z tego co pamietam to mowiłeś że jestes kajman roslinożerny .
Aro, nie daj sie zwieść! Kajman, tylko chce sie wydawac taki straszny! :mrgreen: tak naprawde jest bardzo przyjazny wszelkim istotom :wink:
Aro pisze:BTW. Okazuje sie ze jest nawet taki gatunek i bardzo rzadki a nazywa się Cyclura lewisi lub jak kto woli Blue Iguana . Jego dieta obejmuje własnie wszekiego rodzaju rośliny, owoce i kwiaty. :wink:
Aro, zajmujesz sie systematyką? :)

Ja tez juz nie moge sie doczekac tego Odlotu! :)
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Aro pisze:A juz teraz na poważnie tak mi wychodzi z wszelakich rozkladów naszego poczciwego transportu kolejowego
No to wychodzi mi na to, że jeśli droga powrotna wiedzie tą samą trasą, to gdzieś w Miastku pewnie bym się obudził, gdybym nie wracał z ost. mojego zlotu razem z Kajmanem. :wink:
Awatar użytkownika
Martyr

abd3mz pisze:
Gary pisze:nie widzałem tam żadnych "obcych". :roll:
No właśnie! To jakiś mit! Na zlocie nie ma obcych!!!
żaden ze zlotowiczów nie był dotychczas zielony i nie miał ufoludkowego samolociku :mrgreen:
zeta pisze:Potwierdzam swój udział w najbliższym zlocie, co prawda dopiero po Liście "Niedźwiedziowej", ale za to do końca.
Cieszę się na spotkanie tych osób, z którymi już się znam i na poznanie nowych :)
zeto, to będzie Twój pierwszy taki prawdziwy [zlot]Odlot forum lp3 ? :)
JaceK pisze:A to trzeba specjalnie deklarować? Nie wiedziałem... ja swój zachwyt kontemplowałem bez rozgłosu, i teraz nie wiem który jestem w rankingu. Jednakże, jeśli oceniać poziom zachwytu (np. mierzony w decybelach), to każdemu do Bobba sporo brakuje...
A jeśli chodzi o zachwyty to faktycznie Bobby przoduje :)
Bobby, masz jakieś depeszowe okulary? :wink: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Martyr

neon.ka pisze:super super super!
cieszę się bardzo ze sprzyjających wiatrów u Ciebie Martyrko i u Ciebie Yacy!
cieszę się nie mniej z Twojej decyzji zeto!!!
:D :D :D
jaki entuzjazm! super! to ja tez sie ciesze, ze sie wszyscy znów spotkamy! :D :D :D
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Przeczytałem cały post ale godzina w sobotę rano jest nieziemska więc mogłem cos przeoczyć, prosimy o deklaracje kto od kiedy do kiedy bo trzeba noclegi zamówić.

Aktualna lista?

1. Ksch - od SO rano do N
2. Yacy - od PT do SO do 23:30
3. Ku3a - od ?? do ??
4. Bobby - od ?? do ??
- przepraszam, zmieniłem trochę informację w tym miejscu po rozmowie z Kubą.
6, 7. Grzesost x 2 - od PT do N
8. abd3mz - od ?? do ??
9. Kajman - od PT do N (i nie pozbędziemy sie Go nigdy, nie ma to jak Nasz Flinta :mrgreen: )
10. Martyr - w przelocie do Zakopanego ?? od ??? do ???
11. Kocin - od SO rano do N rano
12. Neonka - od ?? do ??
13. Leszekno - od PT do N
14. Szklarski Manniak - od ??? do ???
15. Zeta :shock: - od po LPMN czyli PT przed północą lub SO rano do N (gdyby jeszcze tak Emma się pojawiła - chociaż na listę?)
16. Aro - od PT do N
17. falcoeagle - od PT do N (ale bez noclegów z "obcymi") tu musimy wiedzieć chciaż na priva czy zamawiać noclegi dla Ciebie czy będziesz nocował u brata?

Gary - ???
Jacek - ???

Miszon - nie
Grycek - nie
Artur - nie
Ostatnio zmieniony sob sty 10, 2009 7:47 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

Skoro u mnie jest godzina zakończenia, to prosiłbym o wpisanie godziny rozpoczęcia :-) Chodzi mi o to czy będę się mógł pojawić w pracy rano, o rezerwację pociągu itp. Krótko - o której jest planowana zbiórka na Centralnym ?
ku3a

Post autor: ku3a »

będzie tak jak zawsze, czyli będziemy się zjeżdżać tak jak komu pasuje transport, tak aby być w okolicach 17-18 na dworcu.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

bobby-x pisze:8. abd3mz - od ?? do ??
Nie no, całość oczywiście. Zobaczę, może 'pomogę' Wam odbierać zlotowiczów z dworca. :-P
bobby-x pisze:9. Kajman - od PT do N (i nie pozbędziemy sie Go nigdy, nie ma to jak Nasz Flinta :mrgreen: )
:lol:
Mnie też raczej się nie pozbędziecie. 8)

Aha. Bo wcześniej zapomniałem. Kto ze zlotowiczów NIE ma napędu DVD w swoim komputerze? :-) Wbrew pozorom to ważne pytanie. ;-) Jak ktoś nie chce tu ujawnić to może być priv.
Awatar użytkownika
Martyr

Bobby, prosiles o uzupełnienie informacji:
bobby-x pisze:10. Martyr - w przelocie do Zakopanego od PT do SOB do późnego wieczora zanim nie wyjde na pociąg :)
abd3mz pisze:Aha. Bo wcześniej zapomniałem. Kto ze zlotowiczów NIE ma napędu DVD w swoim komputerze? Wbrew pozorom to ważne pytanie.
węch detektywa wyczuwa tu coś :wink: :mrgreen:
Bobby, będzie kamerka?
kajman

Gary pisze:
Aro pisze:A juz teraz na poważnie tak mi wychodzi z wszelakich rozkladów naszego poczciwego transportu kolejowego
No to wychodzi mi na to, że jeśli droga powrotna wiedzie tą samą trasą, to gdzieś w Miastku pewnie bym się obudził, gdybym nie wracał z ost. mojego zlotu razem z Kajmanem. :wink:
Może i jestem łagodny, ale jeżeli pamiętasz tego Japończyka w Czy leci z nami pilot, to może skojarzysz dlaczego jestem niebezpieczny. Dla ułatwienia podam, że ma to związek z komentarzem Gary'ego. :wink:
Szklarski - Manniak

Post autor: Szklarski - Manniak »

Witam,
Z tego co wyczytałem to zbiórka na Centralnym około g. 18
Gdzie mamy nocleg czy dalej szukamy?
Jak liczymy koszty?
Ja będę do niedzieli rana w Wawie, bo w poniedzialek do pracy.
Czy osoby jadące ze Śląska, mogą wybrać jeden pociąg i coś zasugerować np. wagon bez przedziałowy. Ja będę wsiadał w Sosnowcu Głównym.
Czy nowych zlotowiczów obowiązują jakieś znaki rozpoznawcze?
Awatar użytkownika
Martyr

Szklarski - Manniak pisze:Czy nowych zlotowiczów obowiązują jakieś znaki rozpoznawcze?
Trafne pytanie. Będziemy Cie wypatrywac na dworcu :)
Mógłbyś się opisać. Jak bedziesz ubrany i takie tam :wink: jakies znaki rozpoznawcze - okulary, broda itp. :) wzrost i inne parametry jakbyś chciał :wink:
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Szklarski - Manniak pisze:Z tego co wyczytałem to zbiórka na Centralnym około g. 18
Jeśli możesz to chyba lepiej by było wcześniej.
Szklarski - Manniak pisze:Czy nowych zlotowiczów obowiązują jakieś znaki rozpoznawcze?
Znasz na pamięć tekst Hiszpana? Na poprzednim zlocie chyba tak rozpoznawali[śmy] nowych.
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Martyr pisze:jaki entuzjazm! super! to ja tez sie ciesze, ze sie wszyscy znów spotkamy! :D :D :D
Wszyscy to chyba nie, a kogo nie będzie z tych co byli nawet tylko raz?
Martyr pisze:wzrost i inne parametry jakbyś chciał
Tak, tak podaj parametry i wymiary, jakbyś chciał :mrgreen:
grzes

Post autor: grzes »

[quote="bobby-x
Martyr pisze:wzrost i inne parametry jakbyś chciał
Tak, tak podaj parametry i wymiary, jakbyś chciał :mrgreen:[/quote]
Wymiary mogą być. Przed drugim zlotem Ku3a opisał w co był ubrany. Jednak gdyby nie napisał, że jest wysoki za groma bym go nie rozpoznał (po dotarciu na dworzec koszulka mu sie przebarwiła :lol:
Aro

Martyr pisze: Aro, nie daj sie zwieść! Kajman, tylko chce sie wydawac taki straszny! tak naprawde jest bardzo przyjazny wszelkim istotom
ja o tym doskonale wiem , choc wolałem sie upewnić :wink:
W razie co jest jeszcze plan B przez Gdańsk i miedzy innymi Tczew :wink:
Martyr pisze:Aro, zajmujesz sie systematyką? :)
w pewnym sensie tak , ale o tem potem znaczy na Odlocie :wink: Tylko powiem że to nie ma nic wspolnego z dziedziną o której piszesz. [w tym akurat konkretnym przypadku nie tak dawno oko moje przykleiło się do szwagrowskich notatek który zakuwał przed kolejna porcja kół na studiach] :)
kajman pisze:
Gary pisze:No to wychodzi mi na to, że jeśli droga powrotna wiedzie tą samą trasą, to gdzieś w Miastku pewnie bym się obudził, gdybym nie wracał z ost. mojego zlotu razem z Kajmanem. :wink:
Może i jestem łagodny, ale jeżeli pamiętasz tego Japończyka w Czy leci z nami pilot, to może skojarzysz dlaczego jestem niebezpieczny. Dla ułatwienia podam, że ma to związek z komentarzem Gary'ego. :wink:
Gary gdybys nie wracał z kajmanem prawdopodobnie obudziłbys sie gdzieś na dworcu ......w Ustce [stacji docelowej] :lol: .
A w filmie o ile kojarze był ich dwóch . Jeden był prezenterem telewizyjnym drugi chyba generałem , chyba że cos mylę ... tych rewelacyjnych klasyków wszechparodii było trochę :lol:
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Jeśli dobrze kojarzę, to ten Japończyk popełnił Harakiri z nudów. :lol: Ale z kajmanem nudzić się nie będziesz. :)
Ja spałem tylko dlatego, że ostatniej nocy zlotu spałem dokładnie tak długo, jak trwało pierwsze miejsce powtórkowego TWC, którego słuchaliśmy. Nie pamiętam czy to schody, czy też Bracia byli.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

żaden ze zlotowiczów nie był dotychczas zielony i nie miał ufoludkowego samolociku
Ani też nie był szary :).

Ja za to przekaże to, co już wie Kuba - w tej chwili na >90%(a może >95% ;) ) BĘDĘ :D :lol: . Już od piątku (nie wiem dokładnie kiedy się to ma zacząć, ale od początku :) ). Sądzę, że max. do soboty po Liście (jeśli planujemy na nią się wybrać). Nocleg z soboty na niedzielę już chyba bym odpuścił.

A zmiana nastąpiła dlatego, że dziś się dowiedziałem że (chyba) wszystkie egzaminy mam PRZED sesją. Ma to minusy - tydzień przed zlotem bodajże 6 egzaminów, ale też plusy - obecność na Zlocie, bo w pracy wziąłem wolne pod koniec miesiąca "na naukę" :).

Proszę też odświeżyć sobie Nasze Listy. 8)
Ostatnio zmieniony ndz sty 11, 2009 12:18 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

bobby-x pisze:12. Neonka - od ?? do ??
ja od początku do końca.

i cieszę się z każdego jadącego :-).
ku3a

Post autor: ku3a »

na zgłoszenia chętnych na zlot czekamy jeszcze przez tydzień, do niedzieli. później niestety lista będzie zamknięta i trzeba będzie zamawiać nocleg.

i druga sprawa. aby uniknąć problemów z wejściem, takich jakie miały miejsce na poprzednim zlocie, trzeba będzie wystosować oficjalne pismo wraz z pełną listą osób. tak więc wszystkich zgłoszonych, których imion i nazwisk nie znam, poproszę o podanie tych danych (tutaj albo jak ktoś nie chce ujawniać, to na pw).
Zablokowany