Notowanie nr.1410 ew. z Grunwaldu
Notowanie nr.1410 ew. z Grunwaldu
Przed chwilą Balonik powiedział o planach przeprowadzenia notowania 1410 z Grunwaldu. I zbiera chętnych. Kto z forowiczów zapisuje się na listę. Zbyszu, Yacy. Macie oprócz mnie najbliżej.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Notowanie nr.1410 ew. z Grunwaldu
Hehe, a więc jednak ten pomysł może przejść
.
Myślę, że trzeba by uderzyć do jakiś ugrupowań rycerskich. Co prawda to raczej poza sezonem, ale może by ktoś się skusił i opowiedział coś o tym hobby?

Myślę, że trzeba by uderzyć do jakiś ugrupowań rycerskich. Co prawda to raczej poza sezonem, ale może by ktoś się skusił i opowiedział coś o tym hobby?
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
grzesost - oczywiście, ze sie podpisuję "wszystiema ręcyma". Nawet juz teraz deklaruje sie, jesli bedzie potrzebna jakas pomoc komunikacyjna itp. Pozatym niedaleko centrum spa Dr Ireny Eris wiec nocleg mamy Ceny od 550 zł wzwyza za 1/os

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Grzegsost, niestety pozory mylą... Jeśli dobrze liczę, to będzie 7.02.2009. Czy tak? A w tym czasie czyli ok. 19:00 w sobotę będę ruszał z Zakopanego do domu
Czyli prawdopodobnie będę miał najdalej z Forowiczów do Grunwaldu
No może oprócz Robinsona i kilku innych osób 

Jakby co zawsze można postawić namioty

To by się dało załatwić, tylko by był potrzebny sygnał z trójkiMyślę, że trzeba by uderzyć do jakiś ugrupowań rycerskich. Co prawda to raczej poza sezonem, ale może by ktoś się skusił i opowiedział coś o tym hobby?
No i lista obowiązkowo powinna się rozpocząć od odśpiewania "Bogurodzicy". 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A zakończyć? Modlitwą powszechną?
A tak poważnie to akurat termin jest średni, bo tydzień po Odlocie. Zastanawiam się ile osób będzie mogło i tu i tu.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
no cóż dla mnie lepiej byłoby, gdyby Bitwa odbyła się tak ze 3-4 lata później
ale niestety tego [chyba] już nie da rady zmienić
a gdyby ją przesunąć o dekadę to byśmy sie wiosną spotkali 

Ówczesna wojna skończyła się w 1411 roku pokojem toruńskim, to może wtedy i tam.Yacy pisze:no cóż dla mnie lepiej byłoby, gdyby Bitwa odbyła się tak ze 3-4 lata późniejale niestety tego [chyba] już nie da rady zmienić
a gdyby ją przesunąć o dekadę to byśmy sie wiosną spotkali

Ale będzie szansa poznać nigdy niewidzianego kolegę Zbysza. Kajmanie nie masz tak daleko. A z dworca w Ostródzie zawszę mogę cię odebrać. I czy każda lista wyjazdowa ma być przeznaczona tylko dla forowiczów. Chyba dobrze, że są pomysły robienia listy z różnych miejsc. A chętnych do udziału w takim notowaniu znajdzie się.kajman pisze:A tak poważnie to akurat termin jest średni, bo tydzień po Odlocie. Zastanawiam się ile osób będzie mogło i tu i tu.