Notowanie nr.1410 ew. z Grunwaldu

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
grzes

Notowanie nr.1410 ew. z Grunwaldu

Post autor: grzes »

Przed chwilą Balonik powiedział o planach przeprowadzenia notowania 1410 z Grunwaldu. I zbiera chętnych. Kto z forowiczów zapisuje się na listę. Zbyszu, Yacy. Macie oprócz mnie najbliżej.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: Notowanie nr.1410 ew. z Grunwaldu

Post autor: Miszon »

Hehe, a więc jednak ten pomysł może przejść :).
Myślę, że trzeba by uderzyć do jakiś ugrupowań rycerskich. Co prawda to raczej poza sezonem, ale może by ktoś się skusił i opowiedział coś o tym hobby?
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

grzesost - oczywiście, ze sie podpisuję "wszystiema ręcyma". Nawet juz teraz deklaruje sie, jesli bedzie potrzebna jakas pomoc komunikacyjna itp. Pozatym niedaleko centrum spa Dr Ireny Eris wiec nocleg mamy Ceny od 550 zł wzwyza za 1/os :lol: :nie: :lol:
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

Grzegsost, niestety pozory mylą... Jeśli dobrze liczę, to będzie 7.02.2009. Czy tak? A w tym czasie czyli ok. 19:00 w sobotę będę ruszał z Zakopanego do domu :-( Czyli prawdopodobnie będę miał najdalej z Forowiczów do Grunwaldu ;-) No może oprócz Robinsona i kilku innych osób :mrgreen:
grzes

Jakby co zawsze można postawić namioty :D
Myślę, że trzeba by uderzyć do jakiś ugrupowań rycerskich. Co prawda to raczej poza sezonem, ale może by ktoś się skusił i opowiedział coś o tym hobby?
To by się dało załatwić, tylko by był potrzebny sygnał z trójki
JC

Post autor: JC »

No i lista obowiązkowo powinna się rozpocząć od odśpiewania "Bogurodzicy". :)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

A zakończyć? Modlitwą powszechną?
kajman

Post autor: kajman »

A tak poważnie to akurat termin jest średni, bo tydzień po Odlocie. Zastanawiam się ile osób będzie mogło i tu i tu.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

no cóż dla mnie lepiej byłoby, gdyby Bitwa odbyła się tak ze 3-4 lata później :mrgreen: ale niestety tego [chyba] już nie da rady zmienić :mrgreen: a gdyby ją przesunąć o dekadę to byśmy sie wiosną spotkali ;-)
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Yacy pisze:no cóż dla mnie lepiej byłoby, gdyby Bitwa odbyła się tak ze 3-4 lata później :mrgreen: ale niestety tego [chyba] już nie da rady zmienić :mrgreen: a gdyby ją przesunąć o dekadę to byśmy sie wiosną spotkali ;-)
Ówczesna wojna skończyła się w 1411 roku pokojem toruńskim, to może wtedy i tam. :wink:
grzes

kajman pisze:A tak poważnie to akurat termin jest średni, bo tydzień po Odlocie. Zastanawiam się ile osób będzie mogło i tu i tu.
Ale będzie szansa poznać nigdy niewidzianego kolegę Zbysza. Kajmanie nie masz tak daleko. A z dworca w Ostródzie zawszę mogę cię odebrać. I czy każda lista wyjazdowa ma być przeznaczona tylko dla forowiczów. Chyba dobrze, że są pomysły robienia listy z różnych miejsc. A chętnych do udziału w takim notowaniu znajdzie się.
ODPOWIEDZ