6. Odlot Forum LP3 W-wa 31 stycznia 2009
Re: 6. Odlot Forum LP3 W-wa 31 stycznia 2009
Ponieważ z mojego poprzedniego postu może to nie wynikać, więc napiszę jasno: będę.
hmm, dlaczego jak się wchodzi w ten dział forum to widać, że jest nieprzyczytany post autorstwa abd3mz, a jak się wchodzi w wątek, to tego postu nie ma?...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Ja niestety odpadam (sesja).
A jak się kliknie 'odpowiedz' to widać...ku3a pisze:hmm, dlaczego jak się wchodzi w ten dział forum to widać, że jest nieprzyczytany post autorstwa abd3mz, a jak się wchodzi w wątek, to tego postu nie ma?...
rzeczywiście...
czy robiłeś coś z tym postem po jego wysłaniu? (trzeba zdiagnozować problem)

czy robiłeś coś z tym postem po jego wysłaniu? (trzeba zdiagnozować problem)
Edycja po wysłaniu. Standardowo.
Od kilku dni używam Google Chrome, więc może to dlatego? Ale jakoś innym postom się udało...
Od kilku dni używam Google Chrome, więc może to dlatego? Ale jakoś innym postom się udało...
Ja z Google Chrome zrezygnowałem po tym jak nie mogłem cytować selektywnie na myszce jakieś 2 miesiące temu. Może to problem przeglądarki?
Ja liczę na to, że już jestem policzony, bo swego czasu napisałem (i też powiedziałem), że będę na każdym zlocie.
Ja gruntownie przemyślałem sprawę i z różnych powodów na ten zlot przyjechać nie mogę. (myślę, że jak będzie zlot bliżej końca 2009 to na pewno będę)
jaką chorobę forum wykryto?ku3a pisze:(trzeba zdiagnozować problem)

Jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to w drodze do Zakopca, wyskoczę z pociągu w Warszawie i postaram sie być na zlocie [w sobote i piątek]

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
31 stycznia mam studniówkę... Ale powiem szczerze, gdybym mógł ją odwołać, to bym się nawet nie zastanawiał
W końcu lepiej spędzić czas w miłym towarzystwie ludzi, których się wcześniej widziało na oczy niż tych mniej miłych, których widzi się niemal codziennie...

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
no oki to tak - najpierw byłem, potem nie, a teraz znów wychodzi na to że będę

No chyba, że jeszcze coś sie zmieni u mnie lub ... nie u mnie

ja podobnie! Ale nieco inaczej bo w ... piątek i sobotęMartyr pisze:postaram sie być na zlocie [w sobote i piątek]

No chyba, że jeszcze coś sie zmieni u mnie lub ... nie u mnie

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Właśnie! mnie też sie wydawało, że nawet na zlotach najpierw jest piątek a po nim następuje sobota. Chyba że ktoś nie spi to piątek przeciąga się na sobotę i czasem na niedzielę ale nie odwrotnie.Martyr pisze: postaram sie być na zlocie [w sobote i piątek]
Pewniacy? 6-to odlotowi...
1. Kajman
2. Ku3a
3, 4. Grzesost z Basią
5. Martyr (do soboty wieczorem, "w przelocie" do Zakopanego)
6. abd3mz
7. Bobby
Oj już poprawiam.

Ostatnio zmieniony sob sty 10, 2009 7:21 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 2 razy.
no właśnie, kolejne dni mijają, a tu się nic nie ruszyło...
ogromnie się cieszę, że być może Martyrka jednak da radę przyjechać i Yacy tak samo!
Gary... szkoda bardzo, ale absolutnie rozumiem. do zobaczenia następnym razem
.
a co z resztą?? jeśli ktoś już wie, że chciałby przyjechać to naprawdę bardzo proszę o nie zwlekanie z poinformowaniem o tym. dziś Balonik sam się spytał kiedy w końcu robimy zlot i ucieszył się, że to będzie wtedy kiedy on już wróci z wyjazdu.
ogromnie się cieszę, że być może Martyrka jednak da radę przyjechać i Yacy tak samo!
Gary... szkoda bardzo, ale absolutnie rozumiem. do zobaczenia następnym razem

a co z resztą?? jeśli ktoś już wie, że chciałby przyjechać to naprawdę bardzo proszę o nie zwlekanie z poinformowaniem o tym. dziś Balonik sam się spytał kiedy w końcu robimy zlot i ucieszył się, że to będzie wtedy kiedy on już wróci z wyjazdu.
Bobby, kolejne bęcki (teraz ja też się do nich dołożęPewniacy? 6-to odlotowi...
1. Kajman
2. Ku3a
3. tajemniczy słuchacz z niespodzianką
4. Bobby

A ja?bobby-x pisze:Pewniacy? 6-to odlotowi...
1. Kajman
(...)
4. Bobby

Ostatnio zmieniony sob sty 10, 2009 8:04 pm przez abd3mz, łącznie zmieniany 1 raz.
- bobby-x
Czy abd3mz był gosciem w liscie 1403 jako początkujacy dziennnikarz "Naszego Plocka" ???
przy okazji jak się pisze nazwę trójkowego odtwarzacza mp3 który czasem bywał nagrodą w konkursach lp3:
mp-Trójka
mp-3
mp3
mptrojka
a może jakos inaczej??
przy okazji jak się pisze nazwę trójkowego odtwarzacza mp3 który czasem bywał nagrodą w konkursach lp3:
mp-Trójka
mp-3
mp3
mptrojka
a może jakos inaczej??
Ostatnio zmieniony sob sty 10, 2009 7:28 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
hmm... mnie nie wpisałeśbobby-x pisze:Oj już poprawiam.

Ja zdaję sobie sprawę, że wpieprzam się w kompetencje organizatorów, ale czy nie dałoby się zrobić tego zlotu gdzieś w Warszawie. Mogłoby być to schronisko młodzieżowe. Znam jedno, w którym nie ma (a przynajmniej jeszcze niedawno nie było) problemu z późnym wracaniem i pewnie by się dało znaleźć pomieszczenie, w którym można byłoby słuchać muzyki i pogawędzić. Dojazd z Myśliwieckiej też chyba jest, a można byłoby także odprowadzić na dworzec odjeżdżających.
Nie wydaje misie.bobby-x pisze:Czy abd3mz był gosciem w liscie 1403 jako początkujacy dziennnikarz "Naszego Plocka" ???

stawiam na empe...Program Trzeci Polskiego Radia?bobby-x pisze:przy okazji jak się pisze nazwę trójkowego odtwarzacza mp3 który czasem bywał nagrodą w konkursach lp3:
mp-Trójka
mp-3
mp3
mptrojka
a może jakos inaczej??

Nie wiem co zjadłem, że takie głupoty wypisuję.

PS. Bardzo się cieszę, że górale z północy jednak będą na zlocie!!

Ostatnio zmieniony sob sty 10, 2009 8:05 pm przez abd3mz, łącznie zmieniany 1 raz.
- bobby-x
Oj, od razu się wpieprzasz, dawaj namiary na to schroniskokajman pisze:Ja zdaję sobie sprawę, że wpieprzam się w kompetencje organizatorów, ale czy nie dałoby się zrobić tego zlotu gdzieś w Warszawie. Mogłoby być to schronisko młodzieżowe. Znam jedno, w którym nie ma (a przynajmniej jeszcze niedawno nie było) problemu z późnym wracaniem i pewnie by się dało znaleźć pomieszczenie, w którym można byłoby słuchać muzyki i pogawędzić. Dojazd z Myśliwieckiej też chyba jest, a można byłoby także odprowadzić na dworzec odjeżdżających.

Kurde mol zapomniałem o Yacym!
Chyba są i piętrowe (na 99%), ale ostatnio jeździłem z młodym, który jest bardziej wymagający ode mnie. Ale przedtem bywałem sam i sobie chwalę.bobby-x pisze:Oj, od razu się wpieprzasz, dawaj namiary na to schronisko. Jeśli będą łoża piętrowe, pościel, śpiworki nie będą potrzebne...
Namiary chyba Ci wrzucę na PW, ale jeżeli będzie potrzeba to i tutaj podrzucę.
Aha, jest jeszcze schronisko znacznie bliżej, ale stamtąd mam gorsze wspomnienia (problemy z wejściem o późniejszej porze, ale może przez te kilkanaście lat coś się zmieniło).
Proszę uwzględnić mnie na liście odlotowiczów na 100% w sobotę od południa do niedzieli rano
:):)
ps nareszcie uda mi sie odwiedzic studio
:)

ps nareszcie uda mi sie odwiedzic studio

Ja jeszcze w takiej technicznej sprawie
Nie moge sobie poradzic z wyslaniem priva, po nacisnieciu przycisku wyslij wiadomosc zapisuje mi sie w folderze do wyslania !! o co chodzi ? dzieki z gory
Nie moge sobie poradzic z wyslaniem priva, po nacisnieciu przycisku wyslij wiadomosc zapisuje mi sie w folderze do wyslania !! o co chodzi ? dzieki z gory
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
To do innego wątku...kocin pisze:Ja jeszcze w takiej technicznej sprawie
Tak to ustrojstwo funkcjonuje... w wolnym czasie (kolejkowanie zadań na forum) na pewno zostanie wysłane. Sprawdź za chwilę -- folder do wysłania powinien być pusty. Takie zmiany wprowadzono od jakiegoś czasu... teoretycznie dla poprawienie funkcjonalności.Nie moge sobie poradzic z wyslaniem priva, po nacisnieciu przycisku wyslij wiadomosc zapisuje mi sie w folderze do wyslania !! o co chodzi ? dzieki z gory
Bobby — uporządkuj treść, i pisz aktualności na końcu wątku, zamiast edytować wcześniejsze wpisy. Można się pogubić. Do kiedy należy ostatecznie zgłosić swoją obecność?