1400(29.11.2008)JUBILEUSZOWE
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1400(29.11.2008)JUBILEUSZOWE
"jubileuszowa" pierwsza dziesiątka
10 15 LEAVE OUT ALL THE REST - Linkin Park
9 7 SLOW SLOW (RUN RUN) - Ayo
8 13 CHINESE DEMOCRACY - Guns N'Roses
7 11 ZERO OSIEM WOJNA - Coma
6 5 ROCK N ROLL TRAIN - AC/DC
5 9 STEPPING STONE - Duffy
4 4 THE DAY THAT NEVER COMES - Metallica
3 1 A GREAT DAY FOR FREEDOM - David Gilmour
2 3 DON'T BELIEVE IN LOVE - Dido
1 2 LESZEK MI MOWIL - Voo Voo
10 15 LEAVE OUT ALL THE REST - Linkin Park
9 7 SLOW SLOW (RUN RUN) - Ayo
8 13 CHINESE DEMOCRACY - Guns N'Roses
7 11 ZERO OSIEM WOJNA - Coma
6 5 ROCK N ROLL TRAIN - AC/DC
5 9 STEPPING STONE - Duffy
4 4 THE DAY THAT NEVER COMES - Metallica
3 1 A GREAT DAY FOR FREEDOM - David Gilmour
2 3 DON'T BELIEVE IN LOVE - Dido
1 2 LESZEK MI MOWIL - Voo Voo
szkoda tego oasis... do nastepnego
Lechu dawaj dawaj 
Ale będę to powtarzał do oporu: Szkoda Oasisu!!!!!!!!

Ale będę to powtarzał do oporu: Szkoda Oasisu!!!!!!!!

Podziękowania za listę dla pana Marka.
Dla pana Piotra za to, że lista jest z nami nadal.
Dzięki za wspólne komentowanie.
Dla pana Piotra za to, że lista jest z nami nadal.
Dzięki za wspólne komentowanie.

Dzięki za wspólne słuchanie i komentarze i do spotkania w tym samym gronie (albo i większym) za kolejne 1400 notowań. 

Lesiu mi mówił, że czas się żegnać. 
bardzo dziękuję wszystkim współwsłuchiwaczom i współkomentatorom za mile spędzony ten wyjątkowy, jubileuszowy wieczór z Listą.
pozdrawiam i życzę miłej nocy.
do za tydzień!
paps!

bardzo dziękuję wszystkim współwsłuchiwaczom i współkomentatorom za mile spędzony ten wyjątkowy, jubileuszowy wieczór z Listą.

pozdrawiam i życzę miłej nocy.
do za tydzień!
paps!
Czemu nie - ładnie się komponuje (V V V)uzi pisze:a może Viva la Voo Voo?GregF pisze:WIWAT VOO VOO !!!

Czemu aż za 1400 notowań? Za tydzień sie zklikamy.
Dobranocka!
Dobranocka!
było minęło
Dziękuję za niesamowite emocje i do następnego razu.
Dobranoc
yyy... może Złanoc?
Dziękuję za niesamowite emocje i do następnego razu.
Dobranoc
yyy... może Złanoc?
Do 1500-nego, lecz najpierw 1401-Go
Thanks.

Thanks.
Pozytywy to na pewno awans Comy, Radiohead i debiut The Killers. Choć z drugiej strony Killersi wypchnęli z listy Oasis, więc należą im się bęcki.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy słuchali i komentowali to wyjątkowe notowanie
.

- tanatos
podsumowując wg.mnie
nowości nie było niedżwiedzia nie było sałatki barona były RADIOHEAD BYŁO miłe grono forumowiczów było voo voo było 1400 lista była ja też się źle czuję...
nowości nie było niedżwiedzia nie było sałatki barona były RADIOHEAD BYŁO miłe grono forumowiczów było voo voo było 1400 lista była ja też się źle czuję...
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
dzięki za możliwość przeżywania dobrych chwil w większym gronie
.
dobranoc i idę posmucić się teraz wypadkiem Oasis...

dobranoc i idę posmucić się teraz wypadkiem Oasis...
Koniec. 
Ale wspaniale było. Podziękowanie dla Niedźwiedzia za pomysł i prowadzenie Listy przez 25 lat! A dla Balonika za ożywienie i rozwijanie Listy, a także za obchody 1400 notowania!
Goodbye.

Ale wspaniale było. Podziękowanie dla Niedźwiedzia za pomysł i prowadzenie Listy przez 25 lat! A dla Balonika za ożywienie i rozwijanie Listy, a także za obchody 1400 notowania!

Pięknie by było...kajman pisze:Dzięki za wspólne słuchanie i komentarze i do spotkania w tym samym gronie (albo i większym) za kolejne 1400 notowań.
Goodbye.
- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Dzięki za wspólne słuchanie
PS Fajnie, że za tydzień normalne notowanie

PS Fajnie, że za tydzień normalne notowanie

- tanatos
Dziękuję za 1wszą listę na forum w miłym gronie wśród kulturalnych ludzi moja mama mnie zgania idę słuchac wolnej strefy na małym trzeszczącym radyjku.
DZIĘKI I DO ZOBACZENIA!
DZIĘKI I DO ZOBACZENIA!
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Ja również dziękuję! Zapraszam do Archiwum... spodziewam się nowych gromów 

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Dziekuję PanMarku...
Dzięki za wspaniały wieczór z forum i Listą
A ja właśnie pije winko w toaście za dalsze życie Listy!
a przed chwila było pamiątkowe zdjecie w forumowej koszulce! Jak świętowac to świętować!

A ja właśnie pije winko w toaście za dalsze życie Listy!

a przed chwila było pamiątkowe zdjecie w forumowej koszulce! Jak świętowac to świętować!

-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
A! i taka drobna uwaga-spostrzeżenie... na wszelki wypadek odpukać: forum się nie wywaliło!
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
lp3 się skończyła, lampka wina - też, wosk - wylany 
dziękuję i do za tydzień

dziękuję i do za tydzień

Jasny gwint.
Kilka ostatnich dni poświęciłem czytaniu statystyk.
Pamiętałem sporą część pozycji utworów znajdujących się obecnie na Liście w podsumowaniu wszechczasów.
Łącznie z Poczekalnią.
Znałem większość nagrań z pierwszej setki podsumowania.
a pytanie mnie zaskoczyło...
szkoda tylko, że nie starczyło mi czasu na jakąkolwiek wzmiankę o forum i o nowym archiwum;
zapomniałem wspomnieć również o tym, że Raconteursi są już na 78. miejscu w podsumowaniu poczekalni i mają na koncie 226 pkt., a dodatkowo o tym, że siedem tygodni na pierwszym miejscu to trzeci wynik na mojej liście, zapewniający wysokie /teraz nie napiszę, które/ miejsce w Subiektywnym i Obiektywnym Podsumowaniu 2008... lecz cieszę się, że wreszcie na nich trafiłem - praktycznie przypadkowo, ale grunt, że się udało

EDIT: ooo... z Trójkowej strony zniknęła moja sałatka
Kilka ostatnich dni poświęciłem czytaniu statystyk.
Pamiętałem sporą część pozycji utworów znajdujących się obecnie na Liście w podsumowaniu wszechczasów.
Łącznie z Poczekalnią.
Znałem większość nagrań z pierwszej setki podsumowania.
a pytanie mnie zaskoczyło...

szkoda tylko, że nie starczyło mi czasu na jakąkolwiek wzmiankę o forum i o nowym archiwum;
zapomniałem wspomnieć również o tym, że Raconteursi są już na 78. miejscu w podsumowaniu poczekalni i mają na koncie 226 pkt., a dodatkowo o tym, że siedem tygodni na pierwszym miejscu to trzeci wynik na mojej liście, zapewniający wysokie /teraz nie napiszę, które/ miejsce w Subiektywnym i Obiektywnym Podsumowaniu 2008... lecz cieszę się, że wreszcie na nich trafiłem - praktycznie przypadkowo, ale grunt, że się udało

Panie i Panowie... to był antenowy debiut mojego Brataneon.ka pisze:to chyba ulubiony sposób Balonika na wrabianie gości pojawiających się w studiuabd3mz pisze:ha! o pozdrawianiu klasy to ja coś wiem!

EDIT: ooo... z Trójkowej strony zniknęła moja sałatka

Tak, owszem, to był mój antenowy debiut, choć niestety nie udało mi się zapowiedzieć pierwszego miejsca
Sama w sobie impreza była świetna. Zwłaszcza pytanie, które Pakosińska zadała mojemu bratu. Jesteś w końcu mężczyzną czy kobietą?
Nieśmiertelne "Zobaczymy co da się zrobić.", wywołujące śmiechy wśród odbierających telefony, a gościnnie również i mnie. Człowiek, który dzwonił z prośbą, aby lista przebojów trwała nie trzy, a cztery godziny.
Człowiek, który zapowiedział "Utwór pod tytułem Waluta, Soyka i Krakowski, Pankracy Sound", i nie rozumiał, dlaczego wszyscy się śmieją.
Mała dziewczynka, na oko siedmioletnia, za wszelką cenę chcąca zapowiedzieć Metallicę.
Tak, to z pewnością było niesamowite wydanie listy, nie tylko z powodu numeru. Zwłaszcza z powodu atmosfery.

Sama w sobie impreza była świetna. Zwłaszcza pytanie, które Pakosińska zadała mojemu bratu. Jesteś w końcu mężczyzną czy kobietą?

Nieśmiertelne "Zobaczymy co da się zrobić.", wywołujące śmiechy wśród odbierających telefony, a gościnnie również i mnie. Człowiek, który dzwonił z prośbą, aby lista przebojów trwała nie trzy, a cztery godziny.
Człowiek, który zapowiedział "Utwór pod tytułem Waluta, Soyka i Krakowski, Pankracy Sound", i nie rozumiał, dlaczego wszyscy się śmieją.
Mała dziewczynka, na oko siedmioletnia, za wszelką cenę chcąca zapowiedzieć Metallicę.
Tak, to z pewnością było niesamowite wydanie listy, nie tylko z powodu numeru. Zwłaszcza z powodu atmosfery.
No way! Tylko nie nasza owocowa sałatka! :OKsch pisze:EDIT: ooo... z Trójkowej strony zniknęła moja sałatka
Ostatnio zmieniony ndz lis 30, 2008 1:20 am przez Lsch, łącznie zmieniany 2 razy.
Oprócz niego jeszcze Dizzy Reed stoi na posterunku.GregF pisze:8 (+5). Zważywszy, że na posterunku został tylko Axl - nowe Guns'N'Roses brzmi zaskakująco dobrze. Przydadzą się takie grzałki na przełom jesieni i zimy.