Witam!!!
Pozwole sobię zacząć wątek ,tak zresztą uroczysty.
1400 wydanie nasuwa mi refleksję - taki szmat czsu za nami!!! a ile przed nami? Dużo osób pisząc kartki do Trójki też wsopminało te piękne minione lata. Czasy w których kontakt z dobrą muzyką,można było otrzymać tylko za pomcą fal eteru Kochanej TRÓJECZKI. Bardzo chciałbym by na szczycie dzisiejszego uroczystego notowania znaeżli sie trzej weterani z dawnych czasów.
Mam na mysli :David Gilmour ,Metallica i AC/DC.przywiało by trochę ten dawny klimat i czar.Parząc na ostatnie notowanie ,są ku temu spore szanse.
Życzę wszystkim wspaniałej zabawy i owocnych kometarzy. Mam nadzieję że ktoś nagra dzisiejsze notowanie - tak na pamiątkę
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob lis 29, 2008 2:50 pm przez marsiv, łącznie zmieniany 1 raz.
Wchodzę do Archiwum i co widzę? Ruszyła jego nowa wersja! Opcja "skojarzenia z podmiotem wykonawczym jest rewelacyjna - wieeeelkie podziękowania dla naszego Admina!!
O, naprawdę jest nowe archiwum. Tak jakoś po cichu się to odbyło...
Już się boje, jakie atrakcje będą na dzisiejszym notowaniu. Bo to, że będzie to wyjątkowe notowanie to każdy wie . Jeszcze niecałe 3 godziny do początku
no to ja będę wychodzić.
miłego odbioru wszystkim życzę już teraz, bo nie wiem jak dziś będzie z czasem na Myśliwieckiej. raczej będzie go mało, ale ja tak lubię .
jeśli nie będzie kogoś o kim nie wiem, to będzie nas tam dziś czwórka forowiczów .
Witam wszystkich forowiczów w tym specjalnym dniu
Lista będzie bardzo specjalna i wszystko co się stanie przyjmę z radością Mam tylko takie jedno marzenie na dzisiejszy wieczór ale nie jest ono związane z utworami muzycznymi...
podpisuje liste obecnosci. wlasnie zameldowalem sie w jednej z dublinskich internetowych kafejek, w domu dzis mam impreze i nie moglbym sie skupic na liscie wiec "ruszylem w miasto", bo to zbyt wazne dla mnie wiec z gory przepraszam za brak polskich znakow, wybaczcie zyczenie na dzis mam tylko takie by bylo milo
Witam i ja. Niestety, tak się zgrało, że być może własnie dziś ostatni raz na najbliższy czas w czasie listy, a w każdym razie jej końcowej części, jestem w pracy (jak widać - zarobiony jestem ). Dlatego to liczę przede wszystkim na to, że ktoś to nagra . No i że jedna z niespodzianek będzie bardzo miła .
A na laptopa nie liczę, bo z tego co widziałem w regulaminie, trzeba na kartce umieścić numer telefonu do siebie. Czego oczywiscie nie uczyniłem, chociażby dlatego, że o tym nie wiedziałem.
Ostatnio zmieniony sob lis 29, 2008 8:03 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
witam wszystkich bardzo serdecznie.
życzę jak najmilszych wrażeń podczas dzisiejszej Listy, jak najwięcej pozytywnych ruchów w zestawieniu i powodzenia w zgarnianiu nagród.
a dla siebie mam takie małe życzonko: żeby w zestawieniu pojawiły się Sigurki i Afro [to pierwsze jest chyba bardziej prawdopodobne chociaż... kto wie... ]
[to ja tu sobie dojem kolację i] odpalamy rakietę!
Miszon pisze:A na laptopa nie liczę, bo z tego co widziałem w regulaminie, trzeba na kartce umieścić numer telefonu do siebie. Czego oczywiscie nie uczyniłem, chociażby dlatego, że o tym nie wiedziałem.
Pewnie duża liczba osób nie czytała regulaminu...
Gary pisze:W kwestii technicznej. Czy Wam też wywaliły "nieprzeczytane tematy" na forum jak gdybyście nie wchodzili na forum co najmniej od 2 tygodni?