Zyskuje RMF FM i Trójka, w dół Radio Zet i Jedynka

Nie '+6,4%', a 6,4%.zbyszu pisze:Giełdy spadaja a Trójce? +6,4 %
Tak, tak, ale chciałem nawiązac do krachu na giełdach a tam nie było tak subtelnych ruchów o 0,5 % ale o te własnie 6-7 %abd3mz pisze:Nie '+6,4%', a 6,4%.zbyszu pisze:Giełdy spadaja a Trójce? +6,4 %
Nie zgodzę się z Tobą Yacy. Słucham Euro odkąd jestem z powrotem w Polsce i uważam je za przyzwoite radio dla młodzieży. Muzycznie akurat bardzo dobrze się wpasowało w mój gust (polecam szczególnie nocki z Euro oraz audycję "Zostaw Wiadomość"). W kwestii słowa też uważam, że jest lepiej niż w BIS-ce Sobali. O poranku nie ma juz np. Kędziora. Zastąpił go na szczęście Witek Odrobina. O 15 zawsze przełączam się na popołudnik z Justyną Dżbik, więc uważam że Twoja ocena Euro jest trochę przesadzona. Do określenia "Audycja prowadzona w nienajlepszym stylu, zapożyczonym z rmf/zet/eska" bardziej mi pasuje Antyradio. Euro to radio dla młodzieży, więc też wszystko jest tam przekazywane w prostszy sposób, ale nie prostacki jak na Esce czy Maxxixe. Wręcz przeciwnie, moim zdaniem słuchacze Euro to młodzi ludzie, którzy mają dość tego i są ciekawi świata. Jeszcze raz zachęcam do posłuchania "Zostaw Wiadomość" o 22 w dni powszednie, a jestem pewna że zmienisz zdanie. I na koniec muszę odszczekać moją początkową krytykę wobec pomysłu stworzenia Euro. Myliłam się jednak.Yacy pisze:a ja własnie sobie odpaliłem Euro [w normalnym radyjku w samochodzie] w sobotę, a tam jakiś "koleś" czekał na sms. Audycja prowadzona w nienajlepszym stylu, zapożyczonym z rmf/zet/eskazbyszu pisze:OffCzarek był już w ludzkich porach. Tyle, ze w Radiu Bis, znaczy sie w Radiu Euro - którego nie mam w radiu :-/ To była audycja "Folder Ulubione" (sobota: 12.00-15.00), ale na jesien już została zdjeta z antenyNo to teraz już się nie skuszę na Euro... Chyba że MO pojawi się w innym paśmie.
ale mi tylko chodizło o tę jedną, jedyną audycję... Może nieprecyzyjnie się wyraziłem, ale na pewno nie psałem o całej ramówce, bo po prostu jej nie znam i raczej nie chce/ nie mam ochoty poznawać. Ostatnio nawet Trójki troszkę mniej słucham, ponieważ jeśli chodzi o muzykę to sam ją sobie wybieram. A słowo wystarczy mi trójkoweIZA pisze:...więc uważam że Twoja ocena Euro jest trochę przesadzona.
u mnie w pracy codziennie włączone jest Antyradio i gdy się dowiedziałem, że ten pan odchodzi z tego radia, to była to jedna z najpiękniejszych wiadomości kwartału, bo tak jak on, mało kto mi grał na nerwachIZA pisze:O poranku nie ma juz np. Kędziora. Zastąpił go na szczęście Witek Odrobina.
zgadzam się, poza tym pan Dżadża Frankowski czasem takie newsy podaje, że przy co drugim sobie myślę: "chłopie, sam to czytałem na onecie godzinę temu". i w ogóle ostatnio zmieniła się ramówka jak dla mnie bardzo na niekorzyść, ponieważ najbardziej szanowana przeze mnie tam osoba, Tomasz Kasprzyk, ma teraz audycję od 8.00 do 10.00, a że przychodzę do pracy na 9.00, to zostaje mi tylko godzina, a zwykle i tak mniej, bo to różne rzeczy na początku dnia się robi. a potem od 14.00 jest wspomniany Dżadża :-/.IZA pisze:Wkurzają mnie wiadomości w Anty. Brzmią tabloidowo niczym serwisy w Superstacji.
nie wiem, nie znam poprzednikaIZA pisze:Ku3a, nie wiem jakoś Witek nie gra mi tak na nerwach jak jego poprzednik.
No chyba aż tak źle nie ejst. Tym bardziej, ze (jesli wezmiemy pod uwage jeszcze Radio Zet o podobnym profilu) takiej muzyki słucha w Polsce ponad 15 000 000 ludzi!!!mateusz15 pisze:Trochę słuchałem - żenada, żal, kicz - chyba wystarczy?
Tylko Amy Macdonald na 5
Ne-Yo - Closerzbyszu pisze:Teraz miejsce 15 - niestety nie znam wykonawcy - ale spiewa 'Closer, closer..." co jakiś czas. Moze ktoś kojarzy?
watpię czy te 15mln ludzi utożsamia się z tą muzykazbyszu pisze:No chyba aż tak źle nie ejst. Tym bardziej, ze (jesli wezmiemy pod uwage jeszcze Radio Zet o podobnym profilu) takiej muzyki słucha w Polsce ponad 15 000 000 ludzi!!!
Jak mi tak odpowiadają, to mówię że radio to nie mp3. Ani płyta. Bo jak chce, żeby mało gadali, to właśnie coś takiego włączam.mateusz15 pisze: A ja i tak nie wierze, że ludzie 5 razy dziennie mogą słuchać tego samego (czy osoby dorosłe, czy nastolatki, czy starsi) - wielokrotnie się nawet spotkałem z takimi opiniami, wtedy ja pytam "To czemu słuchasz" odp "Bo nie lubię jak dużo gadają", można by dalej prowadzić rozmowę, ale to jest blędne koło.
I może jeszcze 333 dni w roku?...Gary pisze:A ja w piątek słyszałem, że trójka ma najwięcej słuchaczy świadomie słuchającychjej programu. I uwaga: przeciętny słuchacz słucha świadomie przez 3 godziny, 3 minuty i 30 sekund dziennie!!!