Tomekk pisze:marsvolta ma trochę racji 

na tym forum wszystko co nowsze i niekoniecznie rockowe, jest od razu skreślane (TTT, Ania, Katy Perry itd.)Może nie przez wszystkich, ale przez większość 

skoro ludzie na to głosują, to musi się podobać  

wiem, że większość nie wybiera ambitnej muzyki, ale słuchacze Trójki są specyficzni i chyba wiedzą, co dobre 

To, że nie podoba się komuś Ania czy TTT to tak jak już pisałem kwestia GUSTU i nie chce tego powtarzać po 100 razy, ale chyba nie ma innego wyjścia. Argument, że ludzie na to głosują, więc musi to być dobre mnie nie przekonuje. Widocznie oni mają taki gust, a ja mam inny i to, że jakaś piosenka ludziom sie podoba nie sprawi, że zacznę odbierać ją inaczej. Jakbym patrzył na to, czego słuchają inni to najpewniej chodziłbym w spodniach z krokiem w kolanach i słuchał hip-hopu.
Tak więc powtórzę jeszcze raz: mi osobiście taka muzyka jaką grają np. TTT się nie podoba. Jednak zdaję sobie sprawę, że ktoś inny może mieć co do niej zupełnie inne odczucia i nic mi do tego. Nie miejcie pretensji, że lepiej wypowiadamy się o rockowych kawałkach, bo taki mamy gust i tyle. 
Tak więc podsumowując: o gustach sie nie dyskutuje (co innego o piosenkach)
Piosenkę można skrytykować bo oznacza to, że dany utwór mi osobiście sie nie podoba.
Gust to sprawa każdego z nas, której nikt inny nie może oceniać ani podważać