Witam!
Mam nadzieję, że ostatnia wakacyjna Lista będzie udana i że będziemy ją komentować w jak najliczniejszym gronie Grono to nawet może się powiększyć (nie mówię nic na pewno, ale jak dobrze pójdzie to do naszego forum dołączy dziś nowa forowiczka)
Tak więc do do zobaczenia o 19:05!
Czy pamiętacie, że dzisiaj Grzesost i Baśka wstępują na bardzo długą, krętą, niebezpieczną ale jakże piękną, bogatą w wiele pięknych chwil nową drogę życiową. Zasypcie ich na PW pięknymi życzeniami i ślijcie maile do Balonika z życzeniami dla Nich. Z tego co rozmawiałem z Kubą na zlocie to pierwszy ślub Forowicza/Forowiczki od momentu powstania forum Ale Grzesost i Baśka mają dzisiaj piękny dzień. U mnie za kilka dni (2 września) minie 13 lat od tego wydarzenia, kiedy to zleciało
Tydzień temu nie mogłem słuchac wypadło mi wesele kuzynki. Niezła impreza pierwsze moja kuzynka wychodziła za mąż, a dzisiaj sobie nie pokomentuje bo wybieram się na listę do Bukowiny. Jak będe mógł to waz pozdrowie!
witam się i ja...
*
kto pamięta jak miłe są rozmowy z panami ochroniarzami w Trójce? Właśnie takie się znienacka odbywają dzisiaj i trwa wywabianie zapisanych atramentem sympatycznym paru nazwisk .
Drzesiowi i Baśce wszelkiego błogosławienstwa!!!! Cmok, cmok, cmok!!!
Basia Stępniak - Wilk ma racje. Bardzo mało utworów spiewanych po polsku Generalnie mało polszczyzny. Tyudzien temu raptem 12/50 w tym tylko 3 utwory w poczekalni
Nie liczyłem ile utworów spiewanych po polsku. Pani Basiu???
neon.ka pisze:kto pamięta jak miłe są rozmowy z panami ochroniarzami w Trójce? Właśnie takie się znienacka odbywają dzisiaj i trwa wywabianie zapisanych atramentem sympatycznym paru nazwisk .
Tajemnicza jak Mata Chari... możesz oświecić co bardziej niezoriętowanych
Witam i ja. Słucham od początku i cieszę się, że jest Basia na liście no i że będzie Helen.
Na razie dobre wiadomości - Alanis i REM w dół (chociaż może i nie tak dobre, bo nie wiadomo co je zastąpi na wyższych miejscach). Teraz prywata: neon.ko, poprawiłem koszmarlistę.
A teraz fajny bluesik - tylko chyba z 50 na 48 to jednak nie jest w dół.