Najpierw przeciętne "You know I`m no good" zostaje liderem podsumowania rocznego a teraz "Back to Black" okupuje trzeci tydzień pierwsze miejsce
 Najpierw przeciętne "You know I`m no good" zostaje liderem podsumowania rocznego a teraz "Back to Black" okupuje trzeci tydzień pierwsze miejsce 
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
The Scientist i Clocks też gralitadzio3 pisze:Nic złego, tylko stwierdzam fakt, ze kawałek jakoś dopasował sie do ramówki stacji. Kiedys słyszałem Speed Of Sound,a le chyba tylko raz.
O i wczoraj słyszałem w zetce Mieltalla WalusiaTo mnie zaskoczyło!
 w zetce słyszałem Adele i Valerie

ponownie się z Toba zgadzam!SummerMovedOn pisze:Zaczyna mnie denerwować ta AmyNajpierw przeciętne "You know I`m no good" zostaje liderem podsumowania rocznego a teraz "Back to Black" okupuje trzeci tydzień pierwsze miejsce

Oby było jak najwięcej takich "przeciętnych"SummerMovedOn pisze:Najpierw przeciętne "You know I`m no good"

gdyby było przeciętne,to nie byłoby na pierwszym w podsumowaniuArkano pisze:Oby było jak najwięcej takich "przeciętnych"SummerMovedOn pisze:Najpierw przeciętne "You know I`m no good"

Clocks było? O to respectTomekk pisze:The Scientist i Clocks też gralitadzio3 pisze:Nic złego, tylko stwierdzam fakt, ze kawałek jakoś dopasował sie do ramówki stacji. Kiedys słyszałem Speed Of Sound,a le chyba tylko raz.
O i wczoraj słyszałem w zetce Mieltalla WalusiaTo mnie zaskoczyło!

Znów mamy zastaną czołówkę listy...neon.ka pisze:(...)
4. VIOLET HILL - Coldplay (EMI)
3. EYES WIDE OPEN - Travis (Sony BMG)
2. SOCIETY - Eddie Vedder (Sony BMG)
1. BACK TO BLACK - Amy Winehouse (Universal)
Zgadzam sie. Jeszcze przed lista wiedziałem, że pan Mariusz nie zawiedzieJaceK pisze:Gratulacje dla Mariusza Owczarka — świetne zastępstwo.

dokładnie. Nie mam nic od niej, ale ile można ? (to nie to co Katie;p) Po prostu co za dużo to nie zdrowoSummerMovedOn pisze:Zaczyna mnie denerwować ta AmyNajpierw przeciętne "You know I`m no good" zostaje liderem podsumowania rocznego a teraz "Back to Black" okupuje trzeci tydzień pierwsze miejsce

Co do zastępstwa pana Mariusza... ogólnie oceniam je pozytywnie. Nawet jeśli, wdając się w szczegóły, parę komentarzy było zbędnych. Ale przede wszystkim należy docenić to, że lista już od dawna nie została tak dobrze rozplanowana - nie pominięto żadnego nagrania z poczekalni, a większość utworów z 30tki została zagrana do końca... tak trzymaćJaceK pisze:Gratulacje dla Mariusza Owczarka — świetne zastępstwo.

/
/

] ani tym bardziej komentować "live", więc pozwolę sobie chociaż teraz na streszczenie wrażeń.
] ani tym bardziej komentować "live", więc pozwolę sobie chociaż teraz na streszczenie wrażeń.

]
]
 ]
]