O ironio! Jedyne notowanie, jakie mogłem komentować w tym okresie w całości, było bez emisji. Obiecałem, że dzisiejsze notowanie będę wreszcie z Wami komentował - będę pisał, ale nie wiem, z jaką częstotliwością... To zależy od kilku czynników.
Dzisiejsza Lista będzie dość emocjonująca. Cztery utwory walczą o wejście do 30, potencjalnych kandydatów do spadku jest nawet więcej - ile pojawi się nowości? Jak poradzą sobie najwyższe nowości z 10, które weszły tam niemal szturmem? Czy Amy MacDonald będzie w stanie zapewnić sobie w przyszłym tygodniu awans do pierwszej setki podsumowania?
Odpowiedzi na te i więcej pytań już za kilka godzin
Witam! Bardzo sie cieszę, że wreszcie będę mógł z Wami pokomentować wyniki Listy
Życzę miłego słuchania (nawet tym, którzy nie zagłosowali na Coldplay)
Witam wszystkich!
Ciekawe jak pan Owczarek poradzi sobie z Listą ?
The Racounters - bardzo dobry wybór na singla musi zajść wyżej niż Salute Your Solution
Witam wszystkich
To co najlepszą nowość/debiut w tym notowaniu mamy już za sobą... Bo moim zdaniem nic nie przebije debiutu MO na lp3 . Mi już bardzo pasuje Jego głos w tym dniu, o tej porze
Piotr Baron jeszcze na urlopie, wraca za tydzień. A dziś ja, Jarząbek, zapraszam na 1382 spotkanie z Listą. Trochę z Warszawy i trochę ze Szklarskiej Poręby, gdzie trwa w najlepsze nasz 8 Weekend Z Adrenaliną.
dzień dobry
coś mi się zdaje, że jak Pan Mariusz będzie robił takie rozbudowane wstępy do piosenek, to może się troszkę omylić z czasem... tak jak ja z czasem powrotu do domu...
Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.
JacKu możesz to wyłączyć!!!
Nadal to funkcjonuje...?
neon.ka pisze:a to już było wyłączone, ciekawe czemu znowu działa...
No właśnie! Proszę, sprawdźcie swoje ustawienia w panelu użytkownika — jeśli tam macie ustawienia indywidualnie pewnych funkcjonalności, to nadpisują one ustawienia ogólne. Ja nie mam takiego komunikatu...
Dwie kolejne nowości zdecydowanie słabsze od pierwszej. Poczekalnie też zaczyna się co najwyżej przeciętnie. Może potem będzie lepiej.
Coś mi świruje forum, bo posty muszę wysyłać po 3 razy, żeby w końcu weszły.
Blues o Riedlu jak na razie najlepszy w poczekalni.
No tak, przydałby się ktoś, kto może poinformować prowadzącego, że ten Blunt to już w poczekalni był.
Coś na razie 'Jarząbek' mnie nie przekonuje tym sposobem prowadzenia listy... ale się może rozwinie
Poczekalnia jak do tej pory słaba, a tym bardziej teraz