Postaram się tam udać.bobby-x pisze:Czy nie mógłbyś Robinsonie udać się w swoim mieście do Centrum Informacji Turystycznej i wypytać o połączenia autobusowe z Ustrzyk jednych do drugich i spowrotem ????
5. zlot forum.lp3.pl - Muczne, 15-17.08.2008
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Byłem na części trzeciego (bodajże), ale to było w Wawie, więc raczej nie liczysięjako wyjazd.bobby-x pisze:Nie mogę znaleźć listy uczestników poprzednich zlotów ale chyba nie byłeś na żadnym bo byś nie napisał że srednio jest sens jechać. Oj Bieszczady są przepiękne i zlocik tam to coś fantastycznego a jeszcze jeśli Balonik będzie nam towarzyszył to czego trzeba więcej ...Miszon pisze:bez samochodu własnego średnio jest sens jechać
A miałem na myśli to, że niedobrze, gdyby droga na i ze zjazdu zajęła mniej więcej tyle czasu co sam zjazd.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
liczę jednak na to, że koszty zlotu nie będą jakoś drastycznie wyższe [a najlepiej w ogóleRobinson pisze:Dodatkowo jest tam hotel.

dokładnie. poza tym, z tego co pamietam z moich licznych wizyt w Bieszczadach [z których ostatnia miała miejsce jednak już kilka lat temu, więc mogło się to pozmieniać], to pociąg dojeżdża do Zagórza, a stamtąd busy rozjeżdżają się w różnych kierunkach bieszczadzkich. kierowcy wręcz 'polują' na turystów i czekają przy każdym przyjeżdżającym pociągu, więc z tym nie powinno byc kłopotu, a poza tym spokojnie powinno sie dać namówić takiego kierowcę, żeby podjechał jeszcze kilka kilometrów dalej [pewnie za jakąś dodatkową opłatę za łebka - 1-2 zł.], jeżeli tylko w busiku zostanie dostateczna ilość osób [podejrzewam, że 5-6 powinno już wystarczyć], więc można by było dojechać na samo miejsce. z Zagórza do Wetliny jechało się coś chyba ponad godzinę, a z Wetliny do ustrzyk Górnych jest jeszcze ok. pół godz. [o ile mnie pamięć nie myli]. dodatkowo w wakacje z warszawy zawsze były dwa połączenia - jedno nocne i drugie dzienne, nie sądzę by w tym roku się zmieniło. zaraz sprawdzę, bo mnie interesuje inne połączenie:mcgrat pisze:ale tak czy inaczej w tej okolicy dosyć liczne jeżdżą busy więc może dojechać pekasem do ustrzyk lub cisnej i dalej wsiąść w busa.
oj... słabiutko. mam nadzieję, że z Krakowa będzie łatwiej, zwłaszcza, że ja najwcześniej dopiero rano 16-go mogłabym się z Krakowa wygruzić...Grycek pisze:Jedyne logiczne połączenie z Ustrzykami Górnymi (z Katowic) mam takie:
KATOWICE - USTRZYKI GÓRNE
1:05 - 9:18
i mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś bierze pod uwagę mozliwość zostania w Bieszczadach jeszcze 1-2 dni dłużej i połażenia sobie po szlakach? [o czas przed 15-tym nie pytam, bo ja akurat wtedy nie mogłabym, więc nawet jeśli coś takiego zaistnieje to beze mnie...]?
kiedyś jakiś busowy kierowca wziął tylko mnie i tatę z ustrzyk w strone mucznego jako jedynych pasażerów więc jak będzie was 3-4 to bez problemu waz dowiezie.neon.ka pisze:...a poza tym spokojnie powinno sie dać namówić takiego kierowcę, żeby podjechał jeszcze kilka kilometrów dalej [pewnie za jakąś dodatkową opłatę za łebka - 1-2 zł.], jeżeli tylko w busiku zostanie dostateczna ilość osób
ja właściwie miałem z rodzicami w takim celu jechać ale skoro jest zlot to połażę sobie 14-go i chętnie bym został (jeśli tylko przekonasz moich rodziców żeby pozwolili mi zostać)neon.ka pisze: i mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś bierze pod uwagę mozliwość zostania w Bieszczadach jeszcze 1-2 dni dłużej i połażenia sobie po szlakach? [o czas przed 15-tym nie pytam, bo ja akurat wtedy nie mogłabym, więc nawet jeśli coś takiego zaistnieje to beze mnie...]?
Ostatnio zmieniony wt cze 24, 2008 4:56 pm przez mcgrat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Dzień dobry,
Połączenie między Ustrzykami Dolnymi, a Górnymi to tylko autobusy PKS, które nie jeżdżą niestety do Mucznego tylko do Stuposian. Na tych trasach nie ma też "busów", może sytuacja się zmieni w sezonie, ale na razie nie mamy takich informacji. Proszę jeszcze o kontakt na poczatku sierpnia.
Pozdrowienia
BCIiP w Ustrzykach Dolnych

Ewentualnie zawsze można łapać "okazję" lub zrzucić się na jakiegoś kierowcę, żeby zawiózł zlotowiczów z Ustrzyk (obojętne których) do Mucznego.
fantastycznie! dowiedz sie, proszę, jak najwiecej. czy są u niej miejsca, po ile, czy ma telefon do tamtego hotelu i cokolwiek Ci przyjdzie do glowy.marsiv pisze:mam znajomą w Mucznym i mogę zadzwonić do niej czy ma jeszcze wolne miejsca w swojej agroturystyce
supermarsiv pisze:pozatym ja będe swoją furą to będę zgarniał po drodze ludzi a co do tamtegorocznej listy jeszcze z Panem Markiem było ok. 100 osób ale było extra

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
może utajnić tę informację tzn wysłać tylko do Kuby na priva ?? To była Wilcza Jama a zdjęcia z pobytu Trójki mozna obejrzeć tutaj http://www.muczne.pl/index.php?option=c ... &Itemid=36 w zakładce "radiowa trojka"
zobaczcie licznik z tej strony 1 612 376 odwiedzających !!!
Aktualnie jest 13 gości online !!! trzeba się spieszyć z rezerwacją !!!
zobaczcie licznik z tej strony 1 612 376 odwiedzających !!!
Aktualnie jest 13 gości online !!! trzeba się spieszyć z rezerwacją !!!
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
A widzicie trzeba szybko rezerwować noclegi zanim Balonik poda info na antenie, chyba ze są jeszcze miejsca w tych pozostałych 5 "osrodkach", razem jest około 150 miejsc w Mucznem więc może nie ma co się gorączkować.marsiv pisze:dzwoniłem do znajomej i u niej brak już miejsc ale podaje wam numer do hotelu w Mucznym 13 4610274 . cena za dobe ok40 zeta jak coś się dowiem to napiszę pozdrawiam
Trwają negocjacje z żoną czy bedę mógł pojechać samochodem i jesli pojadę to od czwartku do poniedziałku, może piątek i niedziela będzie na łazikowanie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
O ile dobrze pamiętam nazywa się to Wilcza Jama:mcgrat pisze:a wiadomo z którego miejsca w Mucznem będzie lista czy jeszcze za wcześnie na takie informacje?
http://www.muczne.pl/index.php
To jakieś 100 metrów przed hotelem, po lewej stronie od drogi, czyli chyba na samym początku Mucznego.
PS. Widzę, że są na tej stronie zdjęcia z zeszłego roku.

PS 2. Widzę, że Bobby już to wcześniej napisał.
przed chwilą dzwonilem do hotelu.
hotel ma swoją strone w necie: http://www.muczne.org. Rezerwowac najlepiej przez maila, tak sie dowiedzialem. Ceny są przystepne:
Pokoje
1 - osobowy, jedna doba, 45 PLN
2 - osobowy, jedna doba, 80 PLN
3 - osobowy, jedna doba, 110 PLN
4 - osobowy, jedna doba, 120 PLN
segment (dwa pokoje ze wspólną łazienką), jedna doba, 160 PLN*
segment (trzy pokoje ze wspólną łazienką), jedna doba 220 PLN**
- *dwa pokoje 3 - osobowe,
- **dwa pokoje 3 - osobowe, jeden 2 - osobowy,
Ale wazny jest kolejny dopisek: "grupy zorganizowane pow. 20 os. - możliwość negocjacji", wiec kto wie, moze sie zalapiemy. Kto jest dobry z negocjacji?
Proszę o szybkie zgłaszanie się chetnych! Naprawde trzeba to jak najszybciej zalatwic!
hotel ma swoją strone w necie: http://www.muczne.org. Rezerwowac najlepiej przez maila, tak sie dowiedzialem. Ceny są przystepne:
Pokoje
1 - osobowy, jedna doba, 45 PLN
2 - osobowy, jedna doba, 80 PLN
3 - osobowy, jedna doba, 110 PLN
4 - osobowy, jedna doba, 120 PLN
segment (dwa pokoje ze wspólną łazienką), jedna doba, 160 PLN*
segment (trzy pokoje ze wspólną łazienką), jedna doba 220 PLN**
- *dwa pokoje 3 - osobowe,
- **dwa pokoje 3 - osobowe, jeden 2 - osobowy,
Ale wazny jest kolejny dopisek: "grupy zorganizowane pow. 20 os. - możliwość negocjacji", wiec kto wie, moze sie zalapiemy. Kto jest dobry z negocjacji?

Proszę o szybkie zgłaszanie się chetnych! Naprawde trzeba to jak najszybciej zalatwic!
ja mam już z rodzicami pokój zarezerwowany od jakiegoś czasu, więc do tej grupy się nie załapiemy. mój tata rozmawiał dzisiaj z kimś z hotelu i dowiedział się że w Mucznem jest problem z zasięgiem. zasięg właściwie ma tylko era a i ona nie w każdym miejscu więc trzeba wszystko ustalić wcześniej bo później mogą być problemy z komunikacją między zlotowiczami.
Ostatnio zmieniony sob cze 28, 2008 9:13 pm przez mcgrat, łącznie zmieniany 1 raz.