Kącik pobożnych życzeń, sugestii, postulatów, spraw administracyjnych — każdy pomysł może okazać się dobrym, o ile uzyska akceptację społeczności Forum.lp3.pl.
Mam taki postulat - nie wiem, jak inni się na to zapatrują - czy byłaby możliwość ustawienia domyślnie w dziale 'eksploracja', by po wejściu do niego wyświetlali się wykonawcy, a nie utwory? Ja zdecydowanie częściej szukam danych dotyczących ogólnie wykonawcy, a nie piosenki...
Ale może tylko ja tak mam? Na wszelki wypadek wywołuję temat.
JaceK pisze:Aż strach odmawiać... sprawdzę co się da zrobić.
ale to jest bardzo optymistyczny wątek: patrząc na inne tematy na forum tu "wszystkie strony sporów" oraz przyglądający się z boku, stanęli w jednym rzędzie
Niestety nie wszyscy, ja zdecydowanie przeszukuję utwory. No ale 15:1 i nie ma o czym mówić, zmiana już dokonana. Zresztą nie wiem jaki jest problem aby kliknąć jeden przycisk więcej i pojawia się to drugie, dla mnie bez różnicy co pierwsze się pojawia. Natomiast sposób wyświetlania i możliwości przeszukiwania zostawię dla siebie (da się znaleźć), bo znowu będzie, że jestem be i czepiam się.
Nie bądź 'be!'... Swoje oczekiwania można postulować. Aktualna wersja i tak nie będzie zmieniana, bo to jest mało bezpieczne i mało wygodne. Ale kolejna wersja... kto wie?
To dość zabawne nawet - na stronę forum wszedłem przez archiwum, gdzie sprawdzałem, czy zmarły dziś Alvin Stardust aka Shane Fenton pojawił się kiedykolwiek na Liście.
słoik pisze:To dość zabawne nawet - na stronę forum wszedłem przez archiwum, gdzie sprawdzałem, czy zmarły dziś Alvin Stardust aka Shane Fenton pojawił się kiedykolwiek na Liście.