LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Oooo! Piesenka Banacha! Ileż to lat nie słyszałem! (pewnie odkąd ostatni raz słuchałem własnych kaset, czyli zanim mi sprzęt grający ukradli z 10 lat temu)
Cześć!
Ja mam nadzieję, że powalczy o najwyższe trofeum, a miejsce na podium ma murowane,
ale "Syreny" mogą namieszać, bo są lepsze niż "Beksa" - moim zdaniem.
bo ja wiem, czy bęcki za tego Skawińskiego? lepszy od większości nagrań Komb2, z Pokoleniem włącznie. rzecz w klimacie tamtych czasów. choć 13 tyg jak na najwyżej 13 miejsce to długo.
o jest pod koniec wreszcie wokal Kayi!
* For Dee - z reką na sercu - kto pamietał? I dlaczego dzis w Radiu nie gra sie taaakich utworów?
* Skawiński - moc wspomnień - tak, tak, poczatki mojej Listy. Nie dostał sie nawet do Top 20 (tylko polskie utwory). Nie mialem "Dzis tracisz mnie" - za to było "Dziś taki dzień" - konkurs - kto ten utwór wykonuje?
* Eurowizja!!!! Chyba nie jest tak źle co?
For Dee czyli mała wskazówka dla tych, którzy planują wziąć udział w Zlotowym ABC Listy . Panie śpiewają dużo cieńszymi głosnikami niż pamiętałem, ale warstwa instrumentalna nadal brzmi miło.