Witam w Lany Poniedziałek. Mnie dzisiaj tylko jedna osoba oblała, więc dzień uważam za udany. 2 lata temu było gorzej, bo musiałem się przebierać dwa razy
Zmian na liście może być więcej ze względu na okres wielkanocny
Hej.
Dzisiaj mój wielki dzień - nareszcie podjęłam decyzję co do sposobu zakończenia swojego nic niewartego żywota, nawet wiem już kiedy. Od razu mi ulżyło.
A jak tam wasze święta?
Emilia pisze:Dzisiaj mój wielki dzień - nareszcie podjęłam decyzję co do sposobu zakończenia swojego nic niewartego żywota, nawet wiem już kiedy. Od razu mi ulżyło.
Co Ty Kobieto wypisujesz?
Emilia pisze:A jak tam wasze święta?
Dobrze, tylko jak zwykle szybko zleciały No i kalorii przybyło, jak zawsze po świętach
Cześć.
O, John Lee Hooker z Santaną, a ja przed chwilą odkryłam, że Hirek Wrona puszczał Johna ostatnio, ale w lepszej piosence "I believe I'll go back home"
Marzenie mam takie, żeby Robert Cray wszedł na Listę, ale to raczej nierealne.
Jak Wan mijają Święta ? U mnie dziś był szał oblewania, każdy dostał swoją porcję
Emilia pisze:
Dzisiaj mój wielki dzień - nareszcie podjęłam decyzję co do sposobu zakończenia swojego nic niewartego żywota, nawet wiem już kiedy. Od razu mi ulżyło.
Emilia pisze:
Dobry, sucha i nieoblana matura 2014 pozdrawia znad ciasta między wosem i pracą z polskiego. Ale to dopiero po 22... chyba, najwyżej listę w tle się zostawi. Oby było ciekawie.
Kolejne Arkady, które tu nie zrobią kariery, a faza na całą "epokową" płytę szybko opadła, ale miło ich słyszeć tak czy inaczej, porządny kawałek.
Emilia pisze:
Dzisiaj przecież 21 a nie 1 kwietnia...
Na razie poczekalnia rozczarowuje. Poza Arcade Fire nic godnego uwagi.