LP Trójka nr 213 - 18.04.2014 - Piotr Baron
Moderatorzy: ku3a, jotem3, ku3a, jotem3
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
LP Trójka nr 213 - 18.04.2014 - Piotr Baron
Witam!
Red. Piotr Baron powiedział jakiś czas temu, że wyniki dzisiejszej Listy po 22:00 na stronie www.
Czy to oznacza, że w Lany Poniedziałek nie ma Listy?
Jeśli tak, to nie będę tego komentował...
Wesołych Świąt Wam życzę!!!
Red. Piotr Baron powiedział jakiś czas temu, że wyniki dzisiejszej Listy po 22:00 na stronie www.
Czy to oznacza, że w Lany Poniedziałek nie ma Listy?
Jeśli tak, to nie będę tego komentował...
Wesołych Świąt Wam życzę!!!
Re: LP Trójka nr 213 - 18.04.2014 - Piotr Baron
Wow.
Ależ to zabrzmiało w radiu.
Dancing With The Moonlit Knight w wersji z ostatniej płyty Hacketta i z wokalem Francis Dunnery'ego.

Dancing With The Moonlit Knight w wersji z ostatniej płyty Hacketta i z wokalem Francis Dunnery'ego.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
hmm... słucham od godziny i jak na razie strasxne przynudzanie... bluesowo-progresywnie, jakieś dziwne nagrania.
mało słuchalne w tak dużej dawce szczerze mówiąc...
mało słuchalne w tak dużej dawce szczerze mówiąc...
Redaktor Baron nie tylko dzisiaj, ale i wczoraj w 3 Wymiarach mówił o tym, że Lista bez emisji, tylko na papierze, czy raczej w internecie.
Później redaktor Niedźwiecki we wczorajszej W Tonacji potwierdził, że... najbliższe notowanie w Lany Poniedziałek poprowadzi Piotr Baron
Ale lepszego "upss-a" zaliczył wczoraj Pan Marek uśmiercając Jose Feliciano. Przed 16-tą podał tę informację za Reutersem i puścił jego piosenkę, tymczasem okazało się, że zginął zupełnie inny, powiedzmy mniej znany Jose Feliciano...
Później redaktor Niedźwiecki we wczorajszej W Tonacji potwierdził, że... najbliższe notowanie w Lany Poniedziałek poprowadzi Piotr Baron

Ale lepszego "upss-a" zaliczył wczoraj Pan Marek uśmiercając Jose Feliciano. Przed 16-tą podał tę informację za Reutersem i puścił jego piosenkę, tymczasem okazało się, że zginął zupełnie inny, powiedzmy mniej znany Jose Feliciano...
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
szczerze, to wg mnie jedna z lepszych LPTrójek od dawna. jakoś ostatnio ciężko mi było wysłuchac całych audycji. szczególnie Balonika, bo to namawianie na nieoczywiste utwory jest już "lekko" niestrawne. audycje Pana Marka bronią się taśmociągamiMiszon pisze:mało słuchalne w tak dużej dawce szczerze mówiąc...

CREDO! czyli jeden z najlepszych solowych utworów Pana Ryby!
- Miszon
- Kontakt:
Cóż, niestety nie moje granie. Rozumiem, że Wielki Piątek i gramy spokojnie, ale to nie znaczy nudno. Tymczasem jak poleciały pod rząd 3 numery wg. mnie takie same (Porcupine Tree, Blackfiel i Airbag), to już kompletnie wymiękłem i się wyłączyłem. A jak czytam, że potem był Fish, to miałem rację
.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Miszon - jak dla mnie było za bardzo progresywnie, a za mało bluesowo ...
).
No i bądź tu mądry ... Pozostaje nam czekać do poniedziałkowego wieczoru (a kto chce zobaczyć notowanie na stronie, do wieczoraDede pisze:Redaktor Baron nie tylko dzisiaj, ale i wczoraj w 3 Wymiarach mówił o tym, że Lista bez emisji, tylko na papierze, czy raczej w internecie.
Później redaktor Niedźwiecki we wczorajszej W Tonacji potwierdził, że... najbliższe notowanie w Lany Poniedziałek poprowadzi Piotr Baron![]()

- Miszon
- Kontakt:
Lady - też bym wolał porządne bluesy, niż cukierkowe popgresywy.
Marudzicie tak, jakby progresywna muza w LPTrójce czy innych dopopołudniowych audycjach wylewala się na uszy non stop, aż do obrzydzenia.
Papki poprockowej i tak jest pod dostatkiem dzień w dzień, więc cieszy mnie ta jednorazowa odmiana.

wg mnie również.Yacy pisze:szczerze, to wg mnie jedna z lepszych LPTrójek od dawna.

- Miszon
- Kontakt:
Za papką popgresywną też nie przepadam
.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
A ja wolę ją od tej poprockowej