LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
I już leci!
Pan Piotr mówi, że ma małe urządzenie ze skrzynką pocztową. Ciekawe czy dostęp do alp3.pl też Pan Piotr ma?
Chyba jeszcze nie włączył, bo...
Dżem - w sumie 22 utwory (w tym 1 z Tadeuszem Nalepą), ale Harleya na Liście nie było
Heh, Illusion brzmi tak, jakby to było nagranie z archiwum, a nie dzisiejsze. Dałem się nabrać nawet .
edit:
Mam jakieś dziwne wrażenie, że "Kim jestem - jestem sobie" Dżemu jest jednym z najczęściej odtwarzanych numerów w LPTrójce. ZDaje się, że minimum ze 3 razy już był wcześniej (w tym chyba Taśmociąg).
Miszon pisze:Heh, Illusion brzmi tak, jakby to było nagranie z archiwum, a nie dzisiejsze.
Jeśli już to bardziej jak Lipali niż Illusion, łagodnieje się z wiekem?
Artur pisze:Czy to oznacza, że lista wyjazdowa dziś wieczorem?
Nie sądzę. Piotr Baron na pewnie za zadanie zareklamować nieco "przedstawienie" (przepraszam, nie umiem znaleźć lepszego określenia), a nic mi nie wiadomo, żeby Marek Niedźwiecki też tam był.
Miszon pisze:Mam jakieś dziwne wrażenie, że "Kim jestem - jestem sobie" Dżemu jest jednym z najczęściej odtwarzanych numerów w LPTrójce. Zdaje się, że minimum ze 3 razy już był wcześniej (w tym chyba Taśmociąg).
To chyba ulubiony Dżem pana Marka, tak jak "Harley" Balonika
Co to będzie dziś w teatrze, bo nie słucham?