LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
jeśli Riders ... w LPTrójce to może by tylko VooVoo. dawno nie słyszałem i dziś niestety też musiałem się wyłączyć.
ale Collinsów słyszałem niestety wątpię aby ta prezentacja coś dała
Yacy pisze:Vicki Becert? coś pokręciłem, (zaraz zerknę do alp3) ale to jeden z 3-4 utworów z Bursztynowego Słowika, który się bronił. do dziś
edit: Vicki Benckert
Changing all the time, to chyba pierwszy raz, gdy cover bardziej od oryginału wolę.
I całkiem ciekawe osiągi na Liście: http://www.lp3.pl/alpt.phtml?m=11&u=1227
Może w kontekście wyniku końcowego, ale tego że aż 14 tygodni, z tego tylko 3 spadki.
Prosząc Marka o "Zwykłe ciało" Tilawu - blefowałem, bo nie pamiętałem czy wersja z Listy rzeczywiście była inna od tej dostępnej na płytach. Podejrzewałem, że musiała być inna, skoro miała inny tytuł. Bo właśnie pod takim tytułem była na LP3 i tak też widnieje w archiwalnych notowaniach na stronie Trójki. MN powołał się na alp3, gdzie jest zapisana jako "Autobusy i tramwaje".
Ale tego, że ta piosenka miała też tytuł "Kowalski", nie wiedziałem.