W tej wersji tak będzie.marekjarek5 pisze:Kliknąłem w eksplorację archiwum LPP3 i oba utwory Maanamu są pod innymi tytułami. (...)
Tylko, że "Parada słoni i róża" i "Parada nadzwyczaj wielkich słoni" to dwa różne nagrania - inne wersje! Pierwsza z płyty O!, druga wersja radiowa nagrana bodajże dla Radia Katowice. Pierwsza trwa 5:30, druga 5:35 - i chyba ta druga pod tytułem "Parada nadzwyczaj wielkich słoni" była na liście, o czym może świadczyć tracklista:JaceK pisze:W tej wersji tak będzie.marekjarek5 pisze:Kliknąłem w eksplorację archiwum LPP3 i oba utwory Maanamu są pod innymi tytułami. (...)
Zaczyna być ciekawie.JC pisze:Tylko, że "Parada słoni i róża" i "Parada nadzwyczaj wielkich słoni" to dwa różne nagrania - inne wersje! Pierwsza z płyty O!, druga wersja radiowa nagrana bodajże dla Radia Katowice. Pierwsza trwa 5:30, druga 5:35 - i chyba ta druga pod tytułem "Parada nadzwyczaj wielkich słoni" była na liście, o czym może świadczyć tracklista:JaceK pisze:W tej wersji tak będzie.marekjarek5 pisze:Kliknąłem w eksplorację archiwum LPP3 i oba utwory Maanamu są pod innymi tytułami. (...)
http://lp3.pl/alpt.phtml?m=1&nn=32#navigation
Nie ma takiej potrzeby, bo:marekjarek5 pisze:Proszę więc o niezwłoczne! poprawienie tytułu nagranie w archiwum.
Czyli zapewne tak:JaceK pisze:Maanam -- od dawna wprowadzone są dwie wersje: tzw. 'off-icjalna' i 'LP3-owa'.
Kod: Zaznacz cały
Tytul: Parada słoni i róża
Tyt_LP3: Parada nadzwyczaj wielkich słoni
Nie.Kod: Zaznacz cały
Tytul: Parada słoni i róża Tyt_LP3: Parada nadzwyczaj wielkich słoni
Kod: Zaznacz cały
Tytul: Parada słoni i róża
Tyt_LP3: Parada nadzwyczaj wielkich słoni
Odsłuchałeś z chomika Mini Max Kaczkowskiego? W którym to Marek Jackowski zapowiada to nagranie jako "Parada nadzwyczaj wielkich słoni"JaceK pisze:Namieszaliście równo — zapis w Archiwum (przytoczony przez Daniela) jest od dawna taki:Resztę informacji umieściłem w komentarzu... przyznam, że już się sam pogubiłem mimo że mam płytę, czytałem książkę, szereg informacji na intersmietnisku... @MJ5 -- potrafisz zamieszać.Kod: Zaznacz cały
Tytul: Parada słoni i róża Tyt_LP3: Parada nadzwyczaj wielkich słoni
Odsłuchałem, poczytałem, powertowałem w starych postach, przytoczyłem zapis jaki został wprowadzony do bazy. Czy kolejny raz mam przypominać, że w tej wersji archiwum nie będą widoczne obie wersje zapisu?Czyli powinno być dokładnie odwrotnie Tytuł!: "Parada nadzwyczaj wielkich słoni"
W tym przypadku to wygląda inaczej.JaceK pisze:A czy do Ciebie dociera to, że czasami pisząc mniej, piszesz bardziej zrozumiale?
Czemu miało służyć stwierdzenie:Odsłuchałem, poczytałem, powertowałem w starych postach, przytoczyłem zapis jaki został wprowadzony do bazy. Czy kolejny raz mam przypominać, że w tej wersji archiwum nie będą widoczne obie wersje zapisu?Czyli powinno być dokładnie odwrotnie Tytuł!: "Parada nadzwyczaj wielkich słoni"
Czy cała Twoja akcja ma mniej więcej taka wymowę: wprowadzić jeden tytuł, "Parada nadzwyczaj wielkich słoni", i nie rozdzielać zapisów oficjalnych/listowych bo w tym przypadku to nie ma uzasadnienia.