LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Jak przez mgłę pamiętałem to "Balanga, balanga" Rezerwatu. Taka trochę ramotka to jest... prawdę mówiąc. Czas nie oszczędził tego kawałka.
Co innego Mr Z'oob... Abstrakcyjny humor i puls reggae nadal są chwytliwe.
Kiedy MN powiedział, że "Temat Bożeny" będzie na koniec, to miałem złe przeczucia w kwestii nagrywania. Wiedziałem, że wstęp albo koniec będzie zagadany...
adameria pisze:Taśmociąg. Mr Zoob.(...) A nagranie pierwszorzędne.
Też miałam zamiar napisać, że nagranie rewelacyjne(ale internet padł rano). Pan Marek chyba czyta w moich myślach - chciałam dzisiaj usłyszeć coś z roku 84
I ja wrzucę do tego tygielka swoje trzy grosze a mianowicie przyznaję rację że nowe DM to nie to co stare, nie da się tego słuchać.
Stare miało polot, iskrę,energię no i ta elektronika a to ..... nowe DM takie jakieś bezpłuciowe, całkowicie je odrzucam i skupiam się na starych nagraniach...niestety
piatek1922 pisze:I ja wrzucę do tego tygielka swoje trzy grosze a mianowicie przyznaję rację że nowe DM to nie to co stare, nie da się tego słuchać.
Stare miało polot, iskrę,energię no i ta elektronika a to ..... nowe DM takie jakieś bezpłuciowe, całkowicie je odrzucam i skupiam się na starych nagraniach...niestety