Powołano Akademię Muzyczną Trójki

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

wirtualnemedia.pl podało:

Krzysztof Skowroński - dyrektor Programu 3 Polskiego Radia - powołał Akademię Muzyczną Trójki.

Do zadań Akademii należeć będzie przede wszystkim dbałość o jakość muzyki prezentowanej na antenie Programu 3. Będzie to kapituła oceniająca, wspomagająca i kreująca wydarzenia, przedstawione w znanej z dbałości o repertuar muzyczny Trójce.

Corocznie, począwszy od 2007 roku, Akademia Muzyczna Trójki przyznawać będzie swoją prestiżową nagrodę.

W skład kapituły zostali powołani: Jan Ptaszyn Wróblewski, Piotr Kaczkowski, Wojciech Mann, Grzegorz Wasowski, Marek Niedźwiecki, Piotr Stelmach, Marcin Kydryński, Paweł Sztompke, Barbara Podmiotko, Agnieszka Szydłowska, Piotr Metz, Jan Borkowski, Grzegorz Hoffman, Jan Chojnacki i Wojciech Ossowski.

Akademia już podejmuje pierwsze decyzje. W przyszłym roku planuje zmianę oferty muzycznej w radiu, o czym szczegółowo ma poinformować niebawem.

link: http://wirtualnemedia.pl/document,,1970 ... rojki.html

CZYŻBY JEDNAK ZMIANY MIAŁY BYĆ FAKTYCZNIE GŁĘBSZE I COŚ SIE ZMIENI NP Z PLEJLISTĄ W GODZINACH 6-19??? POCZEKAMY ZOBACZYMY.
Awatar użytkownika
jaszczomp

Post autor: jaszczomp »

Już widzę "zwolenników" A.Szydłowskiej jak komentują jej obecność na tej liście... :)
kajman

Post autor: kajman »

Mam nadzieję, że dzięki temu będzie się dawało słuchać trójki w godzinach przed i lekko popołudniowych.
Matiass
Kontakt:

Post autor: Matiass »

No tak, Szydlo jest extra :? Szczerze mowiac to nie wiem dlaczego ja tam powaolano, a nie np. Piotra Kosinskiego. To co Szydlo nieraz gra w tych swoich dziwacznych audycjach przyprawia o chec przelaczenia stacji, niestety...
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Ja tam akurat ją lubię. Również za wygląd :wink: . A ogólnie audycje chilloutowe też są spoko.
Matiass
Kontakt:

a ja ja widzialem na zywo i nie zrobila na mnie wiekszego pozytywnego wrazenia. Fakt, to zdjecie na stronach Trojkowych (w okularach) jest niezle :) Ale jej sztuka radiowa kompletnie mi nie odpowiada ;/
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

Matiass pisze: Fakt, to zdjecie na stronach Trojkowych (w okularach) jest niezle :)

Które zdjęcie- doszukałem się tylko tego, ale tu jest bez okularów:
http://www.radio.com.pl/_admin/cm/trojk ... dlo150.jpg

?
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

szakal35 pisze:
Matiass pisze: Fakt, to zdjecie na stronach Trojkowych (w okularach) jest niezle :)

?
To zdjęcie w okOOlarach i golfie jest przedstawiane na głównej stronie tylko w czasie trwania "Pr.Alternatywnego" lub "R.D.Kultury" potem nigdzie go nie zobaczysz...ale jest internet i szukać zawwsze można...
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

Matiass pisze:a ja ja widzialem na zywo i nie zrobila na mnie wiekszego pozytywnego wrazenia. Fakt, to zdjecie na stronach Trojkowych (w okularach) jest niezle :) Ale jej sztuka radiowa kompletnie mi nie odpowiada ;/
Jam też widział A.Szydłowską na żywo i nie w studiu - zaznaczę - jak i prawie całą "Trójkę" i to nie przy prowadzeniu audycji - Stelmi Choma Kantereit Niedźwiecki Owczarek Olszański Kaczkowski Beata Michniewicz & Barbara Marcinik And Michał Jakubik [znany Misiek] i z każdym można było zamienić słówko...i jestem pod piorunującym wrażeniem co do niektórych dziennkiarzy [w dobrym słowa znaczeniu]
Przyznam, że każdy ma swoje zdanie jak i gust...ja lubię Szydło jak i całą familię Trójkową, ale jak to w życiu bywa są lepsze i gorsze dni więc nie oceniałbym nikogo żle po kilku minutach spotkania...nie mówię tu o sobie...ale jeszcze nikt się nie urodził co by każdemu dogodził - w falach eteru też

...a co do Agnieszki to na mnie zrobiła wrażenie po programie jaki prowadziła z Wilczyńskim w TVP1 - praktycznie nie wiem co to jest telewizor ale program który prowadziła "Nocne rozmowy" do spółki z kolegą przykuwał mnie do szklanego "ołtarza" w późnych godzinach nocnych...był to bardzo dobry i fajny program - szkoda...bardzo szkoda że już go nie ma
... nie mam zastrzeżeń do pani Agnieszki począwszy od pr. "Chillout Cafe","po 6 muzyka" kiedy to Pani Agnieszka zaczynała w Trójce, aż po dzisiejszy"Pr.Alternatywny" choć przyznam że przy tym ostatnim P.Kostrzewa był no cóż... ciut lepszy, ale R.D.K. is Good
Panią Agnieszkę można zdaje się nadal zobaczyć w szklanym ekranie prowadziła ostatnio program z krytykiem filmowym [nie pomnę nazwiska] o tematyce filmowej...ale to juz nie moja bajka...
...Trójka is beautiful...
olekorlo

Post autor: olekorlo »

szakal35 pisze:

?
to zdjęcie (czarno-białe) w okularach jest niesamowite
Matiass
Kontakt:

Oczywiście,ze cala familia Trójkowych dziennikarzy jest nisamowita, kazda osoba to inne zjawisko na natenie i to jest jeden z elementow magii Programu III. ale ja jakos do Szydlo sie przekonac nie moge, no moze od poczatku jestem do niej nieco uprzedzony :oops: , ale nie powiem z audycji na audycje dziewczyna sie wyrabia :) zobaczymy co bedzie w przyszlosci :)
Ps.Moze to dlatego, ze zastapila Pawla Kostrzewe, jego Express byl extra :)
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ