Czas utworów i wersje Live

Archiwum LP3 nie jest pozbawione błędów — jeśli dostrzegasz błędy, a masz ochotę poinformować o tym... do dzieła! Mile widziane „dowody rzeczowe”: linki URL, fotki, skany, materiał dźwiękowy.

Moderatorzy: danco28, danco28

PAWOKO

Czas utworów i wersje Live

Post autor: PAWOKO »

Nie wiem czy był taki temat, zdecydowałem się umieściłem ten temat w tym miejscu, Czy mógłby ktoś napisać tutaj albo przesłać mi na e-maila (oko.paw@gmail.com) spis utworów z LPPIII z faktycznym czasem utworu na liście. W archiwum LPIII jest podany tylko tytuł i wykonawca a niestety nie ma podanego czasu. Może redagujący powinien dodać także czas. Jeżeli byłoby także możliwe to poprosiłbym o dopisek przy utworze wersji Live która się pojawiła się na liście. Z góry dziękuję, pozdrawiam wszystkich fanów Listy.:)
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Re: Czas utworów i wersje Live

Post autor: JaceK »

A skąd takie informacje pobierać? Ostatnie tracklisty poniekąd zawierają takie informacje, ale co z wcześniejszymi?

Zastanawiam się, gdzie są granice oczekiwań ludzkości? Mam propozycję -- może na podstawie ostatnich tracklist sporządzisz takie zestawienia dla kilku ostatnich wydań (powiedzmy... od 1600 do ostatniego) i prześlesz, może być na emajla, a ja to umieszczę w bazie, by w kolejnej wersji podawać wszystkim potrzebującym jakie informacje. Więc...? Pomożesz?
ODPOWIEDZ