Notowanie 1605
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Notowanie 1605
dzisiaj notowanie bez emisji tylko w internecie. tojest pierwsze notowanie listy bez emisji w tym roku i chyba ostatnie. Od początku tego wieku nie było podwójnego notowania listy , było kilka bez emisji ale żadnego podwójnego, to dobrze.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Re: Notowanie 1605
Tego nie byłbym taki pewien, Nie wiadomo, jaką niespodziankę sprawią nam redaktorzy na 28 grudnia...pawel76 pisze: tojest pierwsze notowanie listy bez emisji w tym roku i chyba ostatnie.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
A to jest duże prawdopodobieństwo.
Nie dość, że notowanie bez emisji to nie udało się załatwić wyników wcześniej. Przechlapane. 

- jollyroger72
Tylko żeby nie stało się faktemtemik3 pisze:A to jest duże prawdopodobieństwo.

Tak poza tym - dobry wieczór

- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Witam
już, już miałem wyłączyć radio i nadrobić trochę przesłuchawania do topu Anny Marii ale nie przed końcem Since Ive Been Loving You.
już, już miałem wyłączyć radio i nadrobić trochę przesłuchawania do topu Anny Marii ale nie przed końcem Since Ive Been Loving You.
- jollyroger72
Kajmanie, też mnie to irytuje niemiłosierniekajman pisze:Nie dość, że notowanie bez emisji to nie udało się załatwić wyników wcześniej. Przechlapane.

Bez listy to nie może być dobry. A z wynikami po 22 to jest fatalny.jollyroger72 pisze:Tak poza tym - dobry wieczór
-
Do ... niczego dziś ten wieczór, niby fajna Muzyka Cisz, ale brakuje tej adrenaliny listowej, czyli wyników na żywo. A może jednak ktoś się wystara o to.kajman pisze:Nie dość, że notowanie bez emisji to nie udało się załatwić wyników wcześniej. Przechlapane.
- Arkano
Jaka audycja by nie próbowała zastąpić Listy, to jest z góry skazana na porażkę.temik3 pisze:Do ... niczego dziś ten wieczór, niby fajna Muzyka Cisz, ale brakuje tej adrenaliny listowej, czyli wyników na żywo. A może jednak ktoś się wystara o to.
- DarekM
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)
Co do Wielkiego Piątku pełna zgoda. Listy nigdy nie było. Natomiast zdarzyło się, i to że trzykrotnie, że Dzień Zaduszny nie stał na przeszkodzie emisji LP3. W roku 1985 (not. 187), 1990 (not. 454) oraz w 2001 (not. 1031).
-
Teoretycznie tak, gdyby dowiedział się o tym np. dziś, ale byłem na to przygotowany i muzyka w ten dzień mi odpowiada. Ale żeby było tak naprawdę pięknie to ... te wyniki.Arkano pisze:audycja by nie próbowała zastąpić Listy, to jest z góry skazana na porażkę.
- jollyroger72
Nie słucham Muzyki Ciszy. Wolę kolejne notowanie listy przebojów w RZP. A tam niespodzianka, Adelkę (po jednym tygodniu na szczycie) zdetronizował Michael Jackson (ironia - nieżyjący). Wdarł się na szczyt w Zaduszki... Mam nadzieję, że na naszej liście też ktoś zrzuci Adelkę...temik3 pisze: Do ... niczego dziś ten wieczór, niby fajna Muzyka Cisz, ale brakuje tej adrenaliny listowej, czyli wyników na żywo.
- Arkano
Cosik mi się kojarzy z tym notowaniem, to chyba było to, w którym na antenie były nadane tylko te spokojniejsze kawałki (i ku mojej rozpaczy Epic - Faith No More nie zabrzmiał).DarekM pisze:Co do Wielkiego Piątku pełna zgoda. Listy nigdy nie było. Natomiast zdarzyło się, i to że trzykrotnie, że Dzień Zaduszny nie stał na przeszkodzie emisji LP3. W roku 1985 (not. 187), 1990 (not. 454) oraz w 2001 (not. 1031).
-
No jakaś ironia w tym jest. I nie miałbym nic przeciwko, aby na naszej liście Adelkę ktoś górą wyrzucił. Apropo RZP to nie słucham, bo nie ma czego, ...jollyroger72 pisze: Nie słucham Muzyki Ciszy. Wolę kolejne notowanie listy przebojów w RZP. A tam niespodzianka, Adelkę (po jednym tygodniu na szczycie) zdetronizował Michael Jackson (ironia - nieżyjący). Wdarł się na szczyt w Zaduszki... Mam nadzieję, że na naszej liście też ktoś zrzuci Adelkę...
- jollyroger72
Nie pamiętam. Ale nawet jeśli tak było, to co stało na przeszkodzie, by dziś w podobny sposób wyemitować bieżące notowanie?Arkano pisze:Cosik mi się kojarzy z tym notowaniem, to chyba było to, w którym na antenie były nadane tylko te spokojniejsze kawałki (i ku mojej rozpaczy Epic - Faith No More nie zabrzmiał).DarekM pisze:Co do Wielkiego Piątku pełna zgoda. Listy nigdy nie było. Natomiast zdarzyło się, i to że trzykrotnie, że Dzień Zaduszny nie stał na przeszkodzie emisji LP3. W roku 1985 (not. 187), 1990 (not. 454) oraz w 2001 (not. 1031).
- Arkano
Wyników nie ma, wpadnę później.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
BARDZO dobry wieczór
ZP nie włączałem pewnie z rok albo i dłużej...
Red Box... fajny staro-nowy zestaw Niedźwiedź dziś proponuje

no proszę, można się dowiedzieć, że to lista jeszcze tam jestjollyroger72 pisze: Wolę kolejne notowanie listy przebojów w RZP.

Red Box... fajny staro-nowy zestaw Niedźwiedź dziś proponuje

Tego nie pamiętam. Natomiast pamiętam, że taka sytuacja zdarzyła się 3.11.84, w dniu pogrzebu Popiełuszki. Prowadził wtedy listę Zamorski.Arkano pisze:Cosik mi się kojarzy z tym notowaniem, to chyba było to, w którym na antenie były nadane tylko te spokojniejsze kawałki (i ku mojej rozpaczy Epic - Faith No More nie zabrzmiał).DarekM pisze:Co do Wielkiego Piątku pełna zgoda. Listy nigdy nie było. Natomiast zdarzyło się, i to że trzykrotnie, że Dzień Zaduszny nie stał na przeszkodzie emisji LP3. W roku 1985 (not. 187), 1990 (not. 454) oraz w 2001 (not. 1031).
Ale chyba nie Chenko lub For America?Yacy pisze:Red Box... fajny staro-nowy zestaw Niedźwiedź dziś proponuje
"Nights In White Satin" przepiękne. Pan Marek jak zawsze znajduje perełki do Muzyki Ciszy
The Moody Blues
Edit: Nie przywitałam się, więc nadrabiam. Witajcie ludziska!!!

The Moody Blues

Edit: Nie przywitałam się, więc nadrabiam. Witajcie ludziska!!!

- jollyroger72
Do tego to potrzeba Pawła Sito. On takie rzeczy potrafił.temik3 pisze:I nie miałbym nic przeciwko, aby na naszej liście Adelkę ktoś górą wyrzucił.
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Dobry wieczór moi drodzy forowicze
I widzę, że chyba sami panowie dzisiaj siedzą przy komputerach....
Panie poszły na cmentarze i się nie boją bez swoich obrońców?
A Wy sami co, boicie się tam pójść??

I widzę, że chyba sami panowie dzisiaj siedzą przy komputerach....
Panie poszły na cmentarze i się nie boją bez swoich obrońców?
A Wy sami co, boicie się tam pójść??

O! wreszcie pojawił się ktoś kto nie narzeka 
Witajcie Yacy i Martyrko
Ale tych narzekających też oczywiście witam!
Cieszą mnie okazje, gdy Pan Marek pozwala sobie zagrać Muzykę ciszy.
Jest to taka fantastyczna odmiana po nieco nudnawych ostatnio notowaniach Listy. Szczególnie w wykonaniu jednego z prowadzących
Był utwór dla Tomka Beksińskiego (The Moody Blues). A teraz wspaniały Steve Hackett, którego IN MEMORIAM zawsze mi już będzie się kojarzyło z Panem Tomkiem.

Witajcie Yacy i Martyrko

Ale tych narzekających też oczywiście witam!
Cieszą mnie okazje, gdy Pan Marek pozwala sobie zagrać Muzykę ciszy.
Jest to taka fantastyczna odmiana po nieco nudnawych ostatnio notowaniach Listy. Szczególnie w wykonaniu jednego z prowadzących

Był utwór dla Tomka Beksińskiego (The Moody Blues). A teraz wspaniały Steve Hackett, którego IN MEMORIAM zawsze mi już będzie się kojarzyło z Panem Tomkiem.
A Martyr to nie zauważyłeś? Toż to PANI przecieżSundrajta pisze:I widzę, że chyba sami panowie dzisiaj siedzą przy komputerach....