Nagrania not. 1292

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Nagrania not. 1292

Post autor: Grycek »

Grycek

Grycek

zeta

Post autor: zeta »

Dzięki Grycek ! Wiesz już co będę robiła dzisiejszego popołudnia :) Wczoraj załapałam się dopiero na a la, la, la, la, la, la ... Przeglądając komentarze (trudno było mi się powstrzymać, żeby chociaż nie zerknąć ) widziałam, że niektórzy mają już jej dość. To może chcecie poznać interpretację pewnego 3-latka, który nucił sobie zapamiętale tą melodię i zapytany przeze mnie czy podoba mu się ta piosenka i czy wie o czym jest, odpowiedział, że o pani, która ma na imię "Łonda" i jest 'fu" :P Ja na to, że przecież refren brzmi wesolutko, słychać, że ten kto śpiewa jest zadowolony - "bo ta pani już sobie poszła i on ma już święty spokój'" Taki malec, a jak zna życie :P Uśmiałam się setnie :lol:
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Co drugi tydzień ściągam sobie te godziny i odsłuchuję, a jak widzę po ilości pobrań to sporo osób słucha w ten sposób listę
ODPOWIEDZ