LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
spod znaku Elvisa Nóżki to ja mogę dniem i nocą słuchać, Madonnom wiek wypominać? no chyba że z zachwytu nad jogińską sprawnością ciała i umysłu
jeśli dobrze widzę, to Newton eF nie taką nowością w zestawie, za chwil kilka mu stuknie 10 tygodni (fakt, brzmi), a Zoe "Orzechowa dziewczyna"
tak sobie myślę, czy kiedyś więcej z nowości zestawu danego tygodnia będzie można usłyszeć w LP Trójce
Koniecznie przewietrzyc zestaw do głosowania. Wielokrotnie mamy po dwa utwory danego wykonawcy i oba utwory nawet nie dopchały sie do Poczekalni. Co innego, jesli dany wykonawca ma już coś w Top 30.
A tak np. po cóz podwójny Glen Frey; Paul Weller czy The Vaccines ???
zbyszu pisze:... Co innego, jesli dany wykonawca ma już coś w Top 30. A tak np. po cóz podwójny Glen Frey; Paul Weller czy The Vaccines ???
pozwolę sobie nie zgodzić się z przedpiszącym, moim zdaniem gdy już coś jest w 30, to jak już często bywało, dodanie nowego tytułu tegoż artysty tylko obcina kupony pierwszemu i jest raczej gwózdkiem do trumny - nadspodziewanie szybkiego wylotu, podczas gdy mógłby osiągnąć np. wynik jeszcze lepszy w notowaniu (bo pnącym się był w górę). Z przywołanych duetów, to każdy pewnie miałby swój "po cóż" zarówno w dychach trzech jak i oczekujących zaszczytu ... dwóch Georgów Michaelów, dwie Lany, dwa Artusy Andruty, dwa Kasabiany ... dwa .... dwie ... dwóch ...