Czy posiada może ktoś piosenkę zespołu Bank "Powiedz mi coś o sobie", do której tekst napisał Ryszard Riedel. Ale uwaga w dłuższej wersji z płyty z 1981 roku, a nie z 1992 roku.
Drugiej piosenki niestety nieznam tytułu, ale grał ją na zakończenie piątkowego porannego ZD3 pan Wojciech Mann. Taka melodia z gadającym facetem w tle (Dracula, czy coś takiego). To chyba jakaś stara piosenka, bo słyszę ją nie pierwszy raz, ale neznam tytułu.
Poszukuję 2 utworów
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Re: Poszukuję 2 utworów
Chodzi o Hot Blood "Soul Dracula"Gary pisze: Drugiej piosenki niestety nieznam tytułu, ale grał ją na zakończenie piątkowego porannego ZD3 pan Wojciech Mann. Taka melodia z gadającym facetem w tle (Dracula, czy coś takiego). To chyba jakaś stara piosenka, bo słyszę ją nie pierwszy raz, ale neznam tytułu.
Dzięki za informację.stavanger pisze:
Chodzi o Hot Blood "Soul Dracula"
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Mam taką wersję ponad 6 minutową, zgrywane z kasety więc rewelacji jeśli chodzi o jakość nie będzie: Bank - Powiedz mi cos o sobie.mp3Gary pisze:Czy posiada może ktoś piosenkę zespołu Bank "Powiedz mi coś o sobie", do której tekst napisał Ryszard Riedel. Ale uwaga w dłuższej wersji z płyty z 1981 roku, a nie z 1992 roku.