Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Pozwoliłem sobie utworzyć następujący temat w celu zebrania w jednym miejscu utworów, które były przypominane podczas każdego notowania (mam nadzieję, że przy nastepnych notowaniach forowicze pomogą ) Zrobiłem to z 2 powodów:
-nie w każdym wątku jest to podane i dla osób, które to ciekawi a nie słuchało od początku lub wcale notowanie nie ma takiej informacji
-drugi argument wiąże sie z pierwszym tzn. myslę że nie tylko mnie bardzo to interesuje ale innych słuchaczy również więc taki temat byłyby bardzo pomocny
Jest ciekaw opinii w tej sprawie innych forowiczów
no dziś wydaje się banalne co powinno się pojawić: WHITNEY HOUSTON — I Will Always Love You
pierwsze miejsce 1000 notowań temu i wydarzenia z ostatniego tygodnia "zmuszą" pewnie Barona do sięgnięcia po ten utwór.
Ewentualnie King jako nowość z listy
ps. poza tym rubryczka zapowiada się interesująco moim zdaniem. Zachęca do spojrzenia w archiwum listy.
nikt nie wpisał co było 2 marca jako przebój sprzed 1000 notowań? Ja dopiero po dwudziestej dołączyłem do słuchania więc nie wiem co tam Pan Baron puścił?
piotrek79 pisze:nikt nie wpisał co było 2 marca jako przebój sprzed 1000 notowań? Ja dopiero po dwudziestej dołączyłem do słuchania więc nie wiem co tam Pan Baron puścił?
piotrek79 pisze:nikt nie wpisał co było 2 marca jako przebój sprzed 1000 notowań? Ja dopiero po dwudziestej dołączyłem do słuchania więc nie wiem co tam Pan Baron puścił?
Eric Clapton- LAYLA
A tak właściwie to byli Derek and the Dominos czyli nie sprzed tysiąca, leczy z początków Listy, a i to nie wiadomo dlaczego wówczas się znalazło.
"King" raczej nie będzie przypominany bo Marek prezentował go 24 lutego.
A ja bym obstawił Hey & Edyta Bartosiewicz - MOJA I TWOJA NADZIEJA ( skoro z czołówki już był King oraz Withney)
PS.Obstawianie przypominanego utworu można by dodać do Znawcy
Dla mnie nie najsłabiej, ale faktycznie strasznie się zestarzało, szczególnie produkcyjnie/brzmieniowo. CHociaż Eksperyment jest o krok gorszy w tej kategorii.
Ale wersja akustyczna - jak najbardziej się trzyma!