LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Ależ zaskoczenie. Wchodzę o 10:40, a tu nikogo nie ma, wątku brak. Po prostu wymroziło (w Kołobrzegu o godz. 8 było-13 st.C)
Balonik zapodaje dzisiaj i grzałki (np. Unisonic), i ramolki (podwójny Shakin Stevens, ELO), i kolacje (?) przy świecach np. Seal, a teraz świetna Birdy).
Dede pisze:Ależ zaskoczenie. Wchodzę o 10:40, a tu nikogo nie ma, wątku brak. Po prostu wymroziło (w Kołobrzegu o godz. 8 było-13 st.C)
Balonik zapodaje dzisiaj i grzałki (np. Unisonic), i ramolki (podwójny Shakin Stevens, ELO), i kolacje (?) przy świecach np. Seal, a teraz świetna Birdy).
A u mnie było -20, co do Birdy to coraz bardziej mi sie podoba i raczej ma mój głos za tydzień.
Tym bardziej, że chyba szykuje się promocja Birdy na Forumowej w najbliższym tygodniu. Chociaż ja obstawiam, że po dzisiejszej Liście Birdy już nie będzie się kwalifikowała do promocji, bo... zadebiutuje w poczekalni.
Dzisiaj archiwum często zagląda do lat 93-94. Ugly Kid Joe - Everything about you. Spin Doctors - Two princess. Robert Plant - 29 palm.
Przedtem Warszawa w wersji T.Love, teraz "hiszpańska" Warszawa z zestawu do głosowania. Wg mnie 3:0 dla drużyny Muńka (wg przepisów siatkówki)
Cześć!
Słuchałem od 9:00 do 11:00. Birdy - to POWINIEN być przebój, choć to cover.
Trzęsący się Stefek bardzo fajnie burczymuszył, więc nie wiem co tam ludzkość chce od niego.
Fajnie się słuchało...
Wątku nie miałem jak założyć, a zrobiłbym to, ale internet chyba mi zamarzł... No, nie było i już...
Na szczęście wcześniej głosowałem, a nie dzisiaj.